BATMAN FOREVER ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 عزیزان سلام هر کی قبول داره سرور سایت دوباره به مشکل برخورده همین جا بگه من الان یه البوم زدم وارد ص??حه دوم می خوام بشم میگه چنین ص??حه ای وجود نداره.یعنی روی علامت 2 یا کلمه اخرین ص??حه کلیک می کنم مینویسه چنین ص??حه ای وجود نداره یا لینک اشتباهه ولی تو قسمت انتخاب ص??حه که باید عدد رو به صورت دستی وارد کنم عدد 2 رو میزنم وارد اون ص??حه میشه!!! یا وارد تاپیک عکس های خنده دار ??توشاپی میشم مینویسه چنین تاپیکی وجود ندارد و .... شما هم یه چک کنید همین جا بگید اینم لینک عکس های ??توشاپی: عکس های ??توشاپی خنده دار [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 500] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]جهت مشاهده اندازه واقعی عکس 800x466px اینجا کلیک کنید[/TD] [/TR] [/TABLE]
ali5 ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 نه عزیز درست است من 5 دقیقه در ان ص??حه بودم مشکلی نداشت و ص??حه2 درست بود :=d:
BATMAN FOREVER ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک ارسال شده در آبان 7، 2013 اولا مگه شما البوم داری که ص??حه 2 اون درست بود؟د??عه قبل هم همین طور شد ??قط من مشکل داشتم بعد همه مشکل پیدا کردند شما هم از الان لذت ببر تا چند وقت دیگه
iman0013 ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 دوستان اصلا مشکلی نیست سرعت این سایت از همه سایت هایی که من دیدم بالاتره
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری