رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان توجه داشته باشید :

بازی هایی که 2تا لینک دارن مربوط به ??ایلاهای RAP و PKG میباشد.:93:

ویرایش شده توسط Gamer_2013
  • Like 1
  • پاسخ 71
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

دستت درد نکنه بازم که زحمت کشیدی:51:ولی تو اون سایت ر??ته بودم و کامنت گذاشتم که:من تازه کنسولم رو آنبریک کردم این با این روش خطری کنسولم رو تهدید نمی کنه؟آخه قبل عید 80 تومن دادم برا آنبریک:sadface:که هیچ جوابی نیومد شما می تونین جواب بدین

ارسال شده در

سلام ببخشید که دیر جوابتون رو دادم...نه واسه آنلاین بازی کردن دستگات بریک نمیشه ??قط احتمال بن شدن هست...در کل واسه آنلاین بازی کردن دستگاه کپی خور مناسب نیس

ارسال شده در

یه چنتا سوال ودرخواست دارم

1-اگه امکانش هست online pass بازی های gta liberty city . red dead game of the year . medal of honer warfighter

2-نرم ا??زاری هست که بشه از اون online pass گر??ت مثل نرم ا??زار PS3 Game Updates که آپدیت بازی ها رو میده؟

3- چجوری میتونم آواتار خودم رو تو psn عوض کنم؟ هر کاری که میکنم عکسی که خودم میخوام رو نمیتونم رو آواتارم بذارم.

4- هنوز برنامه unban برای ریباگ 4.46 نیومده؟

ممنون ببخشید سوالات و درخواست های من زیاد شد

ارسال شده در
یه چنتا سوال ودرخواست دارم

1-اگه امکانش هست online pass بازی های gta liberty city . red dead game of the year . medal of honer warfighter

2-نرم ا??زاری هست که بشه از اون online pass گر??ت مثل نرم ا??زار PS3 Game Updates که آپدیت بازی ها رو میده؟

3- چجوری میتونم آواتار خودم رو تو psn عوض کنم؟ هر کاری که میکنم عکسی که خودم میخوام رو نمیتونم رو آواتارم بذارم.

4- هنوز برنامه unban برای ریباگ 4.46 نیومده؟

ممنون ببخشید سوالات و درخواست های من زیاد شد

Medal Of Honor: Warfighter : http://uploadkon.ir/?file=MOH Warfighter - ZeroDark.rar-اونارو اگه پیدا کردم قرار میدم

نه این نوع نرم ا??زار وجود نداره

نه هنوز

• 3 weeks later...
ارسال شده در
اقا کسی online pass بازی saint row iv داره
سلام..دوست گلم این بازی هنوز در حال پیش ??روش هست و خبری از آنلاینش نیس هنوز...اگه ما الان اونو دانلود کردیم و داریم بازی میکنیم بخاطر اینه که بازی لو ر??ته
ارسال شده در
اقا کسی online pass بازی saint row iv داره

Saints Row IV Online Pass

Activation Folder

Rap File

طریقه ی است??اده:

1. از طریق MMos مولتیمن ??ولدر b010_mode01_coop را در مسیر dev_hdd0\game\BLUS31205\USRDIR\dlc کپی کنید.

2. ??ایل RAP را با است??اده از ReactPSN اکتیو کنید.

ارسال شده در (ویرایش شده)
#پست اول ویرایش شد#

لینکهای خراب و همینطور غیر مرتبط با عنوان تاپیک حذ?? شد.....:hd:

پست منو ویرایش کردی ؟ ویرایش شده توسط Gamer_2013
ارسال شده در

باسلام خدمت دوستان عزیز

من برای د??عه اول که میخوام انلاین بازی کنم میشه یکم راهنمایی ب??رمایید چون هیچ اطلاعاتی در رابطه انلاین ندارم ورژن دستگاه 4.41

با تشکر

ارسال شده در
باسلام خدمت دوستان عزیز

من برای د??عه اول که میخوام انلاین بازی کنم میشه یکم راهنمایی ب??رمایید چون هیچ اطلاعاتی در رابطه انلاین ندارم ورژن دستگاه 4.41

با تشکر

سلام..اگه تو انجمن تو قسمت ps3 بگردی توضیح کامل دادن...اول باید یه اکانت درست کنی بعدش هر بازی که بخوای آنلاین انجام بدی بایستی آنلاین پسشو نضب کنی
ارسال شده در
پست منو ویرایش کردی ؟

سلام،

بله ویرایش شد.

پپست اول نظم درستی نداشت-سورس بعضی از لینکها خراب و غیر مرتبط با عنوان تاپیک بود.

یعنی بعضی از لینکها به جای RAP و Online pass محتوی DLC-DLC Unlocker و Pach Update بودنکه تاپیک مرتبط با DLC و پج آپدیتهای بازیهای PS3 قبلا توسط iman0013 عزیز ایجاد شده.

مو??ق باشی......:4:

ارسال شده در
سلام،

دوست عزیز منظورت از کارنمیکنه چی هست؟

لینک ??عال هست ،

منظورم اینکه وقتی می خوای وصل بشی به سرور می گه باید یه اکانت تو ps store داشته باشی.خب کار آنلاین پس همینه که تو اکانتی تو ps store نداشته باشی:=D:

• 4 weeks later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...