saman mi ارسال شده در آبان 4، 2013 ارسال شده در آبان 4، 2013 وست عزیز این بازی ??قط روی 4.31 اجرا میشه حتا روی 4.30 هم قابل اجرا نیست
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 با سلام ازتون ممنونم از این بازی های خوبی که واسه دنلود گذاشتید من بازی gtaرو دان و نصب کردم به همون روش دوم که شما راهنمایی کرده بودید اما وقتی می خوام بازیو اجرا کنم ارور میده با کده۸۰۰۲۹۵۱۳ ومینویسه the copyright protection information is invalid میشه کمکم کنید البته من ۴٫۴۱ هستم سلام، اگر قایل RAP بازی رو به همراه بازی دانلود کردی بعد از ریختن ??یکس 4.21 از طریق آخرین ورژن برنامه Reactpsn میتونی با روشی که برای است??اده از این برنامه در انجمن ps3 ارائه شده بازی رو ??عال و اجرا کنی. اما چون برنامه reactpsn روی ??ریمورهای 4.21-4.30 و 4.31 تست شده امکان داره که روی 4.41 اجرا نشه یا در صورت اجرا شدن به خوبی عمل نکنه. آموزش کار با برنامه ReactPSN (کلیک کن!)
BATMAN FOREVER ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 عزیز اگه از سایت ما دانلود کردی به احتمال قوی ??یالت باید خراب باشه
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 بتمن جان این ارور Licence ربطی زیادی به خرابی ??ایل نداره و برای اجرا نیازمنده ??یکس هست....
BATMAN FOREVER ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 استاد اکثر ??ایل هایی که از قبل تو سایت بودند به خاطر مشکل سرور اکثرشون مشکل پیدا کردند حالا امتحان می کنه اگه درست نشد یعنی مشکل از ??ایله
Gamer_2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 ارسال شده در آبان 7، 2013 استاد اکثر ??ایل هایی که از قبل تو سایت بودند به خاطر مشکل سرور اکثرشون مشکل پیدا کردند حالا امتحان می کنه اگه درست نشد یعنی مشکل از ??ایله ممکنه ??ایل هم مشکل داشته باشه اما ارور زیر رو همه کسایی که PS3 دارن و کماکان بازی PSN نصب کردن میشناسن و میدونن دلیل دیگه ای داره که من هم توضیح دادم...:93: the copyright protection information is invalid
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری