رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• 3 weeks later...
  • پاسخ 59
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
??ایل

usrdir کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

usrdir ??ایل نیست دوست عزیز یک ??ولدر هست که داخل ??ولدر اصلی بازی هست

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
ارسال شده در

سلام و خسته نباشید میخاستم بپرسم ??ایل دی ال سی ایمیج هست؟ چطور باید از حلت ایمیج ??ایل رو خارج کنیم تا بتونیم تو پوشه کپی کنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون اصلا بلد نیستم:ohnoes:

ارسال شده در
سلام و خسته نباشید میخاستم بپرسم ??ایل دی ال سی ایمیج هست؟ چطور باید از حلت ایمیج ??ایل رو خارج کنیم تا بتونیم تو پوشه کپی کنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون اصلا بلد نیستم:ohnoes:

با سلام در پست اول توضیح داده شده ولی باز هم میگم بهتون که ??ایل ایمیج رو لازم نیست باز کنین ??قط به پوشه usrdir داخل بازی کپی میکنین .

ارسال شده در

سلام خسته نباشید من پچ رو نصب کردم طبق راهنماییهاتون ولی وقتی میرم تو بازی ص??حه بازی سیاه میشه تا وقتی که ??لش حاوی محتویات پچ رو بدستگاه بزنم و برم تو مولتی من بازی رو انتخاب کنم سیستم در اون لحظه اطلاعات بازی رو reainestal میکنه. بعدش میره تو بازی ولی ورژن 1.04 میشه ولی تغییرات اعمال نشده . مشکل کجاست؟ در ضمن وقتی میرم تو بازی میگه بازی رو از طریق اینترنت آپدیت کن.

ارسال شده در

سلام خسته نباشید من پچ رو نصب کردم طبق راهنماییهاتون ولی وقتی میرم تو بازی ص??حه بازی سیاه میشه تا وقتی که ??لش حاوی محتویات پچ رو بدستگاه بزنم و برم تو مولتی من بازی رو انتخاب کنم سیستم در اون لحظه اطلاعات بازی رو reainestal میکنه. بعدش میره تو بازی ولی ورژن 1.04 میشه ولی تغییرات اعمال نشده . مشکل کجاست؟ در ضمن وقتی میرم تو بازی میگه بازی رو از طریق اینترنت آپدیت کن.

• 5 weeks later...
ارسال شده در

سلام چرا وقتی پچ رو باز میکنیم اطلاعات داخلش مربوط به ایدیه 1708 هست ؟الان بازیه من آیدیه 1709 هست واسه همینه که وقتی پچ نصب میشه بازی هنگ میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• 3 weeks later...
ارسال شده در

سلام خسته نباشید

من سه تا پلی3 دارم (آپدیت 4.46 ریباگ) روی دوتاشون این پچ رو ریختم و مشکلی ندارن اما یکیشون بعد از اتمام تمام مراحل ریختن پچ وارد منوی بازی که میشه خیلی کنده و وقتی میری توی انتخاب تیم و ترکیب چیدن دیگه ص??حه ??ریز میشه و ??قط آهنگ بازی پخش میشه و تنها کاری که میشه کرد خارج شدن از بازیه که بعد از خارج شدن از بازی دستگاه ریست میشه. مشکل از چیه و چکار باید کرد؟ :91:

• 4 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
ارسال شده در

QUOTE=iman0013;78548]save جدید بازی که خودم همه چیش رو بروز کردم و با همین پچ کار میکنه

BLES01708EEDIT

سلام

دوست عزیز میشه راهنمایی کنین که چطور از این سیو است??اده کنیم ؟

بنده این ??ایلو روی ??لش زدم ولی توی دستگه هیچی نشون نداد:sa0d:

ارسال شده در
QUOTE=iman0013;78548]save جدید بازی که خودم همه چیش رو بروز کردم و با همین پچ کار میکنه

BLES01708EEDIT

سلام

دوست عزیز میشه راهنمایی کنین که چطور از این سیو است??اده کنیم ؟

بنده این ??ایلو روی ??لش زدم ولی توی دستگه هیچی نشون نداد:sa0d:

سلام،اول پچ پست اول رو طبق آموزش نصب کنید.بعد این سیو رو کپی کنید تو کنسول.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...