رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

مهمان مهمان
ارسال شده در

هر کس سوال یا مشکلی داشت مطرح کنه !!:gigglesmile:

ارسال شده در

سلام من همه این کارا رو انجام دادم (اموزش اول ) دقیقا وارد بازی میشه ولی یهو میاد روی ص??حه اصلی کانتر و ارور برنامه ی sxe رو میده . تر خدا کمک کنید

ارسال شده در

ترخدا من کمک لازم دارم یه لحظه وارد بازی میشه و بعد از چند ثانیه میاد رو ص??حه کانتر .خودم 100 تا sxe گر??تم بازم اخطار داد -پیشنهاد شما چیه؟:unsure:

مهمان مهمان
ارسال شده در
ویندوزمم 7 64 bit است

داداش مشکل شما از sxe هستش . پاکش کن دوباره بریز . وقتی هم بازش کردی 20 ثانیه صبر کن بعدش وارد بازی شو

اگر حل نشد بگو یه راه حل دیگه بگم

مهمان مهمان
ارسال شده در

علی نگران نباش خیلیا مشکل تورو داشتن همین کارایی که گ??تمو بکن به احتمال زیاد درست میشه

ارسال شده در

بعدش کلا رو سرور شما نمیره میاد بیرون - من تو سایت ها گشتم و یه سرور پیدا کردم که اون چند ثانیه داخل بازی میشه و میاد بیرون.لط??ا کمک کنید:sa0d:

مهمان مهمان
ارسال شده در

منو تو یاهو اد کن بهتر بتونم کمکت کنم

ahm.9574

مهمان مهمان
ارسال شده در
ببخشید من تا الان دارم سعی می کنم وارد نمیشه ??کر کنم یاهو قطع شده نمی تون تو همین پست بگی تر خدا:sa0d:

نتت چیه ؟

سرعت ؟

پینگ ؟

مهمان مهمان
ارسال شده در

دادا مشکلت حل شد ؟:sadface:

ارسال شده در

سلام واقعا ببخشید این چند روز نتونستم جواب بدم - نه مشکلم حل نشد -مشکلم ??کر کنم از sxe باشه به نظر شما کدوم رو برای 8 بگیرم؟ خیلی ممنون که تند جواب میدی:88:

ارسال شده در

ورژنش رو میگم- بعدش من هزار تا گر??تمولی نشد- وقتی میره تو سرور خوب وارد میشه ولی چند ثانیه میری تو بازی بعد همون ارور قبلی رو میده

مهمان مهمان
ارسال شده در
ورژنش رو میگم- بعدش من هزار تا گر??تمولی نشد- وقتی میره تو سرور خوب وارد میشه ولی چند ثانیه میری تو بازی بعد همون ارور قبلی رو میده

داداش یکی از دوستای منم ویندوز 8 داره مشکل داشت واسه بازی ولی من از بقیه میپرسم سعی میکنم مشکلتو حل کنم

ورژن 14 SXE رو باید داشته باشی ترجیحا FIX2

بهتره از اینجا دانلود کنی

sXe Injected | e-games fair play (Site Oficial)

ارسال شده در

به نظرت ویندوزمو 7 کنم اجرا میشه ؟ البته 64 بیتم هستم - راستی تو رو چه ویندوزی اجرا میکنی و سیستمت چند بیتی است ؟ ببخشید زیاد سوال میکنم:369195adsuu9rgnl:

مهمان مهمان
ارسال شده در

داداش من 7 دارم 32 بیتی مشکلی نیست ! توام اگه 7 داشته باشی به احتمال زیاد مشکل نخواهی داشت

مهمان مهمان
ارسال شده در
باشه 7 میکنم :love:

باشه:heheh:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...