aminomi ارسال شده در دی 30، 2014 ارسال شده در دی 30، 2014 سلام دوستان خسته نباشید ممنون میشم زود جواب بدین و کمکم کنید . کنسول من 160 گیگ هارد داره که همش یه بازی 20 گیگی داخلش دارم اما وقتی میخوام بازی جدید داخل خود اینترنال کنسول کپی کنم میگه کلا 1 گیگ موجوده ... نمیدونم مشکل از کجاست من یخورده آماتورم اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه . با تشکر سلام، ??ضای خالی هارد کنسول رو در System Information مشاهده کنید .
tarkan.dx ارسال شده در بهمن 1، 2014 ارسال شده در بهمن 1، 2014 ps3 سلام من يه هارد 1 ترا دارم نوع هارد (WD) ولى وقتى به ps3 وصل ميكنم انكار نه انكار كه هارد وصل شده همه كار كردم ولى بازم نشد نميدونم اشكال از كجاست لط??ا راهنماى كنيد
khosrow ارسال شده در بهمن 1، 2014 ارسال شده در بهمن 1، 2014 تغییر نکردن psid با برنامه sen enabler الان 2 روز هست که وقتی میخواهم کنسول ایدی را عوض کنم به این مشکل برخوردم که برنامه کنسول ایدی را بخوبی عوض میکنه ولی پی اس ایدی را که میخوام عوض کنم وسطش 13 تا ص??ر اضا??ه میکنه کارهایی هم که انجام دادم اینه که برنامه را کلا پاک کردم و دوباره نصب کردم ...ولی نشد اخرشم این نرم ا??زار جدید 4.65 ریباگ نصب کردم و sen ensbler 4.65 هم نصب کردم ولی بازم همینطوری هستش هیچ ??زقی نکرده خواهشا راهنماییم کنید ممنون
iman0013 ارسال شده در بهمن 1، 2014 ارسال شده در بهمن 1، 2014 سلام من يه هارد 1 ترا دارم نوع هارد (WD) ولى وقتى به ps3 وصل ميكنم انكار نه انكار كه هارد وصل شده همه كار كردم ولى بازم نشد نميدونم اشكال از كجاست لط??ا راهنماى كنيد سلام،:4: باید ??رمت هارد fat32 باشه
khosrow ارسال شده در بهمن 1، 2014 ارسال شده در بهمن 1، 2014 مشکل حل شد ...بخاطر کپی و پیس بود نمیدونم چرا جواب نمیداد وقتی ایدی را دستی تایپ کردم درست شد.
behnam81 ارسال شده در بهمن 4، 2014 ارسال شده در بهمن 4، 2014 گیم پد معمولی در ps3 ( سوال) با سلام دوستان راهی هست که بشه گی پد های معمولی رو به ps3 وصل کرد جوری که بعضی از بازی های گیر ندن واجرا کنن! مثل ( pes 14 ) یا (Gta V) چون با گیم پد معمولی اجرا نمیکنن و به مثال Pes 14 ??قط گیم پد اورجینال رو اجر میکنه
iman0013 ارسال شده در بهمن 4، 2014 ارسال شده در بهمن 4، 2014 (ویرایش شده) سلام بهنام، یک نوع تبدیل هست که دسته ps2 رو به ps3 وصل می کنه،رنگش هم سیاهه،من تو یک کلوب دیدم.حتی شماره دسته رو هم نشون میده.gta v هم میشه باهاش بازی کرد. از اینا ویرایش شده بهمن 4، 2014 توسط iman0013
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 9، 2014 ارسال شده در بهمن 9، 2014 دوستان 2015 اومد برید دانلود کنید :2lkfck5::2lkfck5: توی همین سایت خودمون:thumbup:
onieko ارسال شده در بهمن 15، 2014 ارسال شده در بهمن 15، 2014 پیدا کردن کنسول آی دی دستگاهی که کپی خور نیست آقا من دستگام کپی خور نیست میخوام کنسول آی دیم رو ببینم باید چیکار کنم؟
aminomi ارسال شده در بهمن 15، 2014 ارسال شده در بهمن 15، 2014 با اطلاعات سیو یکی از بازی های کنسول و برنامه Bruteforce Save Data شاید بشه، اینکارو کرد . البته سیو یکی از بازی ها که آنلاین بازی میکنید . 1
onieko ارسال شده در بهمن 15، 2014 ارسال شده در بهمن 15، 2014 با اطلاعات سیو یکی از بازی های کنسول و برنامه Bruteforce Save Data شاید بشه، اینکارو کرد . البته سیو یکی از بازی ها که آنلاین بازی میکنید . واقعا دستتون درد نکنه ??قط یچیزی این برنامه که گ??تی رو رو پی سی نصب کنم بعد سیو رو اد کنم روش یا باید رو پی اس 3 نصب بشه؟
aminomi ارسال شده در بهمن 15، 2014 ارسال شده در بهمن 15، 2014 واقعا دستتون درد نکنه ??قط یچیزی این برنامه که گ??تی رو رو پی سی نصب کنم بعد سیو رو اد کنم روش یا باید رو پی اس 3 نصب بشه؟ خیر دوست عزیز، این برنامه برای ویندوز هستش .
3220692 ارسال شده در بهمن 24، 2014 ارسال شده در بهمن 24، 2014 اموزش کپی کردن بازی ps3 در هارد اکسترنال ntfs سلام .من بازی از اینترنت دانلود کردم برای ps3 . ولی نمیدونم چجوری تو هارد اکسترنالم کپیشون کنم که کنسول اون بازی ها رو اجرا کنه ممنون میشم اگه راهنمایییم کنید
mojtaba2600 ارسال شده در بهمن 24، 2014 ارسال شده در بهمن 24، 2014 سلام .من بازی از اینترنت دانلود کردم برای ps3 . ولی نمیدونم چجوری تو هارد اکسترنالم کپیشون کنم که کنسول اون بازی ها رو اجرا کنه ممنون میشم اگه راهنمایییم کنید هک کنسولت سخت ا??زاری یا نرم ا??زاری؟
aminomi ارسال شده در بهمن 24، 2014 ارسال شده در بهمن 24، 2014 سلام .من بازی از اینترنت دانلود کردم برای ps3 . ولی نمیدونم چجوری تو هارد اکسترنالم کپیشون کنم که کنسول اون بازی ها رو اجرا کنه ممنون میشم اگه راهنمایییم کنید سلام، ??ایل بازی رو در پوشه Games کپی کنید و از طریق منیجر به هارد داخلی منتقل کنید .
3220692 ارسال شده در بهمن 24، 2014 ارسال شده در بهمن 24، 2014 در این روش ??ایل usb.cfg را میخواد که نمیدونم از کجا باید دانلودش کنم
iman0013 ارسال شده در بهمن 24، 2014 ارسال شده در بهمن 24، 2014 در این روش ??ایل usb.cfg را میخواد که نمیدونم از کجا باید دانلودش کنم سلام.??رمت هاردتون رو به fat32 تغییر بدین
kobe ارسال شده در اسفند 7، 2014 ارسال شده در اسفند 7، 2014 کمک ??وری دوستان ??ریمور دستگاه من 4.46 rogero هستش.بازی pes15 رو اجرا نمیکنه و ریوال میخواستم آپدیت کنم.ممکنه راهنمایی کنین چون اطلاعات زیادی ندارم که آیا کار درستی هستش یا مشکلی پیش نمیاد؟چه ??ریموری بهتر و راحت تر rogero & rebug یا همین habib که تازه اومده؟!چه ??ریموری بهترینه و دردسرش کمتره؟حتی اگه بعدا مشکل برخوردم راحت بشه دانگرید کرد؟ ضمنا من انلاین بازی نمیکنم اما 4ن??ره بازی میکنم اکثرا.کدوم ??ریمور پایدارتر و مشکلاتش کمتره؟
asheytonak ارسال شده در اسفند 10، 2014 ارسال شده در اسفند 10، 2014 مشکل روشن نشدن کنسول ps3 با سلام خدمت عزیزان دوستان و استادان گیمر لط??ا ایراد کارو بهم بگید اگه امکانش هست که چرا وقتی کنسولو روشن میکنم بعد از 3 ثانیه زود خودش خاموش میشه؟
tiesto22 ارسال شده در اسفند 10، 2014 ارسال شده در اسفند 10، 2014 کمک کردن battelfild 4 سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید من بتل 4 رو رو پی اس 3 آنلاین بازی می کنم .دی ال سی هاشو نصب کردم ??یکسشم همینطور الان پرمیوم شده اما تو قسمت دی ال سی های نصب شده میرم تو لود گیر می کنه. BF4.Naval.Stri BF4.Second.Assaul چ??تشم نصب کردم+??یکس
kratus7 ارسال شده در اسفند 11، 2014 ارسال شده در اسفند 11، 2014 سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید من بتل 4 رو رو پی اس 3 آنلاین بازی می کنم .دی ال سی هاشو نصب کردم ??یکسشم همینطور الان پرمیوم شده اما تو قسمت دی ال سی های نصب شده میرم تو لود گیر می کنه. BF4.Naval.Stri BF4.Second.Assaul چ??تشم نصب کردم+??یکس این بازی خدای باگ هست حالا دگ dlc هاشم نصبیدی بدتر میشه
kingmehrab ارسال شده در اسفند 11، 2014 ارسال شده در اسفند 11، 2014 این بازی خدای باگ هست حالا دگ dlc هاشم نصبیدی بدتر میشه دیه قرار نبود بگی خدای باگه.چون منصب خئای باگ مال سریه دله دهاتیه. اما مشکل شما دوست عزیز اینه که دی ال سی میریزی ??یکسشم میریزی اما دی ال سیها مال ورژن bles01832 است ولی خود بازیت ورژن blus31162. شما دوست عزیز برو به پوشه گیم توی ??ایل منیجر مولتی من و bles01832 پیدا کن برو توش usrdir رو کات کن بعد بیا عقب برو توی این blus31162 پَست کن و ارور جایگزینیشم yes بزن. بعد بیا بیرون همه goldfix هارو نصب کن به ترتیب. ومن اله تو??یق :=-0:
kingmehrab ارسال شده در اسفند 11، 2014 ارسال شده در اسفند 11، 2014 میخوام توی این بازی یه باگ نشونم بدی داداش [h=1]Battlefield 4 - M39 EMR DMR Gameplay - BF4 Nansha Strike Naval Strike DLC[/h]
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری