رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
سلام دوستان خسته نباشید ممنون میشم زود جواب بدین و کمکم کنید .

کنسول من 160 گیگ هارد داره که همش یه بازی 20 گیگی داخلش دارم

اما وقتی میخوام بازی جدید داخل خود اینترنال کنسول کپی کنم میگه کلا 1 گیگ موجوده ...

نمیدونم مشکل از کجاست من یخورده آماتورم اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه .

با تشکر

سلام، ??ضای خالی هارد کنسول رو در System Information مشاهده کنید .

• پاسخ 1.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

ps3

سلام من يه هارد 1 ترا دارم نوع هارد (WD) ولى وقتى به ps3 وصل ميكنم انكار نه انكار كه هارد وصل شده همه كار كردم ولى بازم نشد نميدونم اشكال از كجاست لط??ا راهنماى كنيد

ارسال شده در

تغییر نکردن psid با برنامه sen enabler

الان 2 روز هست که وقتی میخواهم کنسول ایدی را عوض کنم به این مشکل برخوردم که برنامه کنسول ایدی را بخوبی عوض میکنه ولی پی اس ایدی را که میخوام عوض کنم وسطش 13 تا ص??ر اضا??ه میکنه کارهایی هم که انجام دادم اینه که برنامه را کلا پاک کردم و دوباره نصب کردم ...ولی نشد اخرشم این نرم ا??زار جدید 4.65 ریباگ نصب کردم و sen ensbler 4.65 هم نصب کردم ولی بازم همینطوری هستش هیچ ??زقی نکرده خواهشا راهنماییم کنید ممنون

ارسال شده در
سلام من يه هارد 1 ترا دارم نوع هارد (WD) ولى وقتى به ps3 وصل ميكنم انكار نه انكار كه هارد وصل شده همه كار كردم ولى بازم نشد نميدونم اشكال از كجاست لط??ا راهنماى كنيد

سلام،:4:

باید ??رمت هارد fat32 باشه

ارسال شده در

گیم پد معمولی در ps3 ( سوال)

با سلام

دوستان راهی هست که بشه گی پد های معمولی رو به ps3 وصل کرد جوری که بعضی از بازی های گیر ندن واجرا کنن!

مثل ( pes 14 ) یا (Gta V)

چون با گیم پد معمولی اجرا نمیکنن و به مثال Pes 14 ??قط گیم پد اورجینال رو اجر میکنه

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بهنام،

یک نوع تبدیل هست که دسته ps2 رو به ps3 وصل می کنه،رنگش هم سیاهه،من تو یک کلوب دیدم.حتی شماره دسته رو هم نشون میده.gta v هم میشه باهاش بازی کرد.

از اینا

ویرایش شده توسط iman0013
مهمان مهمان
ارسال شده در

دوستان 2015 اومد برید دانلود کنید :2lkfck5::2lkfck5:

توی همین سایت خودمون:thumbup:

ارسال شده در

پیدا کردن کنسول آی دی دستگاهی که کپی خور نیست

آقا من دستگام کپی خور نیست میخوام کنسول آی دیم رو ببینم باید چیکار کنم؟

ارسال شده در

با اطلاعات سیو یکی از بازی های کنسول و برنامه Bruteforce Save Data شاید بشه، اینکارو کرد . البته سیو یکی از بازی ها که آنلاین بازی میکنید .

• Like 1
ارسال شده در
با اطلاعات سیو یکی از بازی های کنسول و برنامه Bruteforce Save Data شاید بشه، اینکارو کرد . البته سیو یکی از بازی ها که آنلاین بازی میکنید .

واقعا دستتون درد نکنه ??قط یچیزی این برنامه که گ??تی رو رو پی سی نصب کنم بعد سیو رو اد کنم روش یا باید رو پی اس 3 نصب بشه؟

ارسال شده در
واقعا دستتون درد نکنه ??قط یچیزی این برنامه که گ??تی رو رو پی سی نصب کنم بعد سیو رو اد کنم روش یا باید رو پی اس 3 نصب بشه؟

خیر دوست عزیز، این برنامه برای ویندوز هستش .

• 2 weeks later...
ارسال شده در

اموزش کپی کردن بازی ps3 در هارد اکسترنال ntfs

سلام .من بازی از اینترنت دانلود کردم برای ps3 . ولی نمیدونم چجوری تو هارد اکسترنالم کپیشون کنم که کنسول اون بازی ها رو اجرا کنه

ممنون میشم اگه راهنمایییم کنید

ارسال شده در
سلام .من بازی از اینترنت دانلود کردم برای ps3 . ولی نمیدونم چجوری تو هارد اکسترنالم کپیشون کنم که کنسول اون بازی ها رو اجرا کنه

هک کنسولت سخت ا??زاری یا نرم ا??زاری؟

ارسال شده در

سلام، ??ایل بازی رو در پوشه Games کپی کنید و از طریق منیجر به هارد داخلی منتقل کنید .

• 2 weeks later...
ارسال شده در

کمک ??وری

دوستان

??ریمور دستگاه من 4.46 rogero هستش.بازی pes15 رو اجرا نمیکنه و ریوال میخواستم آپدیت کنم.ممکنه راهنمایی کنین چون اطلاعات زیادی ندارم که آیا کار درستی هستش یا مشکلی پیش نمیاد؟چه ??ریموری بهتر و راحت تر rogero & rebug یا همین habib که تازه اومده؟!چه ??ریموری بهترینه و دردسرش کمتره؟حتی اگه بعدا مشکل برخوردم راحت بشه دانگرید کرد؟

ضمنا من انلاین بازی نمیکنم اما 4ن??ره بازی میکنم اکثرا.کدوم ??ریمور پایدارتر و مشکلاتش کمتره؟

ارسال شده در

مشکل روشن نشدن کنسول ps3

با سلام خدمت عزیزان دوستان و استادان گیمر لط??ا ایراد کارو بهم بگید اگه امکانش هست که چرا وقتی کنسولو روشن میکنم بعد از 3 ثانیه زود خودش خاموش میشه؟

ارسال شده در

کمک کردن battelfild 4

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید

من بتل 4 رو رو پی اس 3 آنلاین بازی می کنم .دی ال سی هاشو نصب کردم ??یکسشم همینطور

الان پرمیوم شده اما تو قسمت دی ال سی های نصب شده میرم تو لود گیر می کنه.

BF4.Naval.Stri

BF4.Second.Assaul

چ??تشم نصب کردم+??یکس

ارسال شده در
سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید

من بتل 4 رو رو پی اس 3 آنلاین بازی می کنم .دی ال سی هاشو نصب کردم ??یکسشم همینطور

الان پرمیوم شده اما تو قسمت دی ال سی های نصب شده میرم تو لود گیر می کنه.

BF4.Naval.Stri

BF4.Second.Assaul

چ??تشم نصب کردم+??یکس

این بازی خدای باگ هست حالا دگ dlc هاشم نصبیدی بدتر میشه

ارسال شده در
این بازی خدای باگ هست حالا دگ dlc هاشم نصبیدی بدتر میشه

دیه قرار نبود بگی خدای باگه.چون منصب خئای باگ مال سریه دله دهاتیه.

اما مشکل شما دوست عزیز اینه که دی ال سی میریزی ??یکسشم میریزی اما دی ال سیها مال ورژن bles01832 است ولی خود بازیت ورژن blus31162.

شما دوست عزیز برو به پوشه گیم توی ??ایل منیجر مولتی من و bles01832 پیدا کن برو توش usrdir رو کات کن بعد بیا عقب برو توی این blus31162 پَست کن و ارور جایگزینیشم yes بزن.

بعد بیا بیرون همه goldfix هارو نصب کن به ترتیب.

ومن اله تو??یق :=-0:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...