ehsas1 ارسال شده در مهر 11، 2013 ارسال شده در مهر 11، 2013 سلام دوستان امروز عصر داشتم ??وتبال pes بازی میکردم یهو ص??حه سیاه شد و هیچی دیده نمیشد ولی صدا میومد.هر دکمه ای رو هم میزدم کار نمیکرد بعد که پاور رو زدم بعد از قسمت starting windows هیچی نمی اومد و ??قط ص??حه نمایشم رنگارنگ شده بود و هیچی دیده نمیشد ویندوزمو عوض کردم اما وقتی درایور گرا??یک رو نصب میکنم اینجوری میشه یه چیزی درضمن.وقتی میخوام جدیدترین درایورشو نصب کنم ارور میده.با درایور قدیمی هم که گ??تم مشکلش اینجوریه یه ??ایل داخل پوشه minidump هم وجود داره اصلا نمیدونم چطوری برطر??ش کنم اینم یه سری عکس دیگه از مشکلم دوستان ینی بدبخت شدم؟ینی سخت ا??زار گرا??یکم مورددار شده؟راه حل بدین اینم از minidupm من http://uploadtak.com/images/v8412_0711132740901.rar ویندوزم 7 هستش
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 11، 2013 ارسال شده در مهر 11، 2013 (ویرایش شده) سلام ، این ات??اق قبلا برای من ا??تاده و تصاویر مثل disk defragment ویندوز 98 میر??تن تو هم البته به شکل رنگهای مختل?? که دلیلش چند مورد بود. ارور اصلی در ص??حه Blues Screen Of Death ظاهر میشه و ریپورتهای ویندوز چیزه زیادی رو نشون نمیده، شما این مشکل رو روی لپتاپ داری؟ من ??ایل مینی دامپ شما رو چک کردم و مربوط به یکی از dllهای اختصاصی کارت گرا??یک شماست و لی مشکل اصلی مربوط به آداپتر کارت گرا??یکت هست که چندتا دلیل داره این رنگارنگ شدن ص??حه : 1.تداخل در ولتاژ ورودی به power pin بورد گرا??یک به هر دلیلی (اگر گرا??یک سیستم دایرکس 10به بالا باشه پورت 6pin مخصوص به برق داره و اگر قطعی داشته باشه سیستم پروسس گرا??یکی مطلوبی نداره) 2.داغ شدن بیش از حد چیپ گرا??یک. 3.کارنکردن ??ن گرا??یک-ندمیدن هوا به سمت heat sing و در نتیجه over heat کردن چیپ و بورد گرا??یک(اگر بازهم داغ بکنه چیپ گرا??یک میسوزه و باید تعمیر یا تعویض بشه) 4.مچ نبودن ویندوز با dll و sys لازم برای شناسایی شدن adapter گرا??یک معمولا در بعضی از ویندوزها این ات??اق میو??ته. 5.جا نر??تن کامل گرا??یک در slot مربوط به خودش. 6.کمبود پاور لازم برای پروسس گرا??یکی گرا??یک شما (ولتاژ بالا طبیعتا power suply بالا هم میطلبه) 7.مچ نشدن گرا??یک از لحاظ میزان برق ورودی با مادربورد مثلا زمانیکه گرا??یک شما ddr3 و مادربورد ddr2 باشه، موقع ریست شدن سیستم هم تداخل تصویر دیده میشه. 8.شما یک ویندوز 7 با جدیدترین سرویس پکها و آپدیت ها رو نصب کن و ببین مشکل برطر?? میشه یا نه. اگر شما از لپ تاپ است??اده میکنی بازهم دلایل بالا در مورد VGA لپتاپ صدق میکنه ولی اگر لپتاپ رو پیش یک متخصص یا نمایندگی برای چک کردن ببری بهتره اگر ساکن تهران هستی پیام خصوصی بده تا تعمیر کار تخصصی pc و لپتاپ رو به شما معر??ی کنم... ویرایش شده مهر 12، 2013 توسط Gamer_2013
ehsas1 ارسال شده در مهر 11، 2013 مالک ارسال شده در مهر 11، 2013 سلام ، این ات??اق قبلا برای من ا??تاده و تصاویر مثل disk defragment ویندوز 98 میر??تن تو هم البته به شکل رنگهای مختل?? که دلیلش چند مورد بود. ارور اصلی در ص??حه Blues Screen Of Death ظاهر میشه و ریپورتهای ویندوز چیزه زیادی رو نشون نمیده، شما این مشکل رو روی لپتاپ داری؟ من ??ایل مینی دامپ شما رو چک کردم و مربوط به یکی از dllهای اختصاصی کارت گرا??یک شماست و لی مشکل اصلی مربوط به آداپتر کارت گرا??یکت هست که چندتا دلیل داره این رنگارنگ شدن ص??حه : 1.تداخل در ولتاژ ورودی به power pin بورد گرا??یک به هر دلیلی (اگر را??یک سیستم دایرکس 10به بالا باشه پورت 6pin مخصوص به برق داره و اگر قطعی داشته باشه سیستم پروسس گرا??یکی مطلوبی نداره) 2.داغ شدن بیش از حد چیپ گرا??یک. 3.کارنکردن ??ن گرا??یک-ندمیدن هوا به سمت heat sing و در نتیجه over heat کردن چیپ و بورد گرا??یک(اگر بازهم داغ بکنه چیپ گرا??یک میسوزه و باید تعمیر یا تعویض بشه) 4.مچ نبودن ویندوز با dll و sys لازم برای شناسایی شدن adapter گرا??یک معمولا در بعضی از ویندوزها این ات??اق میو??ته. 5.جا نر??تن کامل گرا??یک در slot مربوط به خودش. 6.کمبود پاور لازم برای پروسس گرا??یکی گرا??یک شما (ولتاژ بالا طبیعتا power suply بالا هم میطلبه) 7.مچ نشدن را??یک از لحاظ میزان برق ورودی با مادربورد مثلا اگر گرا??یک شما ddr3 و مادربورد ddr2 باشه که حتی موقع ریست شدن سیستم هم تداخل تصویر به خوبی ظاهر میشه. 8.شما یک ویندوز 7 با جدیدترین سرویس پکها و آپدیت ها رو نصب کن و ببین مشکل برطر?? میشه یا نه. اگر شما از لپ تاپ است??اده میکنی بازهم دلایل بالا در مورد VGA لپتاپ صدق میکنه ولی اگر لپتاپ رو پیش یک متخصص یا نمایندگی برای چک کردن ببری بهتره اگر ساکن تهران هستی پیام خصوصی بده تا تعمیر کار تخصصی pc و لپتاپ رو به شما معر??ی کنم... آره داداش.لپ تاپه.dell vostro 1510 بچه شهرستانم بدون درایور گرا??یک مشکلی نداره ??قط درایور رو نصب میکنم اینجوری میشه ببرم پیش تعمیرکار خرجش چقدره؟ میتونی بگی مشکل اصلیش چیه؟ یه سرویس پک 1 ریختم اما درست نشد
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 11، 2013 ارسال شده در مهر 11، 2013 دوست عزیز من که نمیدونم مشکل از بابت کدوم قسمت گرا??یک یا لپتاپ هست باید باز شه اونوقت میشه تست کرد و نظرداد که کاره من و شماهم نیست، اول بگو ببینم مدل گرا??یکت چی هست؟ ورژن ویندوز چی هست اگر قدیمی باشه بعضی اوقات با آداپتر گرا??یکهای نسبتا جدید تک و توک مشکل پیدا میکنه. سیستم ویروسی نشده؟(win32 Jeefo) یه چند ساعت بزار خاموش باشه تا خنک شه بعد دوباره روشنش کن جایی قرارش بده تا باده خنک بهش بخور و اصلا داغ نکنه با ویندوز چندتا کار گرا??یکی انجام بده چند دقیقه هم بزار روشن باشه ببین چی میشه. موقع بوت شدن صدای بیپی چیزی نمیشنوی؟(3تا بیپ مشکل GPU یعنی هسته و چیپ گرا??یک) باز اگر متخصص چکش کنه خیلی بهتر از من نظر میده....
ehsas1 ارسال شده در مهر 11، 2013 مالک ارسال شده در مهر 11، 2013 دوست عزیز من که نمیدونم مشکل از بابت کدوم قسمت گرا??یک یا لپتاپ هست باید باز شه اونوقت میشه تست کرد و نظرداد که کاره من و شماهم نیست، اول بگو ببینم مدل گرا??یکت چی هست؟ ورژن ویندوز چی هست اگر قدیمی باشه بعضی اوقات با آداپتر گرا??یکهای نسبتا جدید تک و توک مشکل پیدا میکنه. سیستم ویروسی نشده؟(win32 Jeefo) یه چند ساعت بزار خاموش باشه تا خنک شه بعد دوباره روشنش کن جایی قرارش بده تا باده خنک بهش بخور و اصلا داغ نکنه با ویندوز چندتا کار گرا??یکی انجام بده چند دقیقه هم بزار روشن باشه ببین چی میشه. موقع بوت شدن صدای بیپی چیزی نمیشنوی؟(3تا بیپ مشکل GPU یعنی هسته و چیپ گرا??یک) باز اگر متخصص چکش کنه خیلی بهتر از من نظر میده.... مدلش nvidia gforce 8400 256mb 5ساله دارمش.4ساله دارم با همین 7 کارمیکنم و ریپ هم نزده.ساخت لهستانه ویندوزم که 7 هستش آنتی ویروس نصب نکردم هنوز نه اصلا صدایی نمیاد ازش از الآن تا صبح میذارم جلو پنجره که باد خنک میزنه.ببینم چی میشه خب میگم اگه چیپ گرا??یک اشکال داشته باشه مگه ویندوز بالا میاد؟ مرسی
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 11، 2013 ارسال شده در مهر 11، 2013 (ویرایش شده) شما حتما باید یه آنتی ویروس بریزی ببینی چه ویروسهایی داره همون ویروسی که گ??تم دشمنه جونه کارت گرا??یکای قدیمی مثل ماله شماست، جیپ گرا??یک اگر مشکل داشته باشه صدالبته که سیستم بوت میشه ولی در دراز مدت باتوجه به مشکلاتی که یادآوری کردم باعث خرابی چیپ و در نهایت خود گرا??یک میشه، اگر ورودی و خروج هوا در لپتاپ به هر صورتی بسته و کثی?? باشن هر چقدر هم که ??ن و هیستسنگ گرا??یک قوی باشه بازم نمیتونه در شرایط نبود جریان مداوم هوا مکش مطلوب هوا رو برای بورد گرا??یک داشته باشه و بعد از مدتی چیپ لق و بالاخره از بورد جدا میش اون هم به خاطره پردازش مستمر گرا??یکی و نبود جریان هوای لازم برای کارکرد مناسب ??ن هست... ویرایش شده مهر 11، 2013 توسط Gamer_2013
ehsas1 ارسال شده در مهر 12، 2013 مالک ارسال شده در مهر 12، 2013 یه ویندوز 7 سرویس پک 1 ریختم بازم همون مشکل باقیه امروز که هیچ جا باز نیست.تا ??ردا صبر میکنم میگم گرا??یکش 256 هستش نمیشه بالاتر رو روش انداخت؟مثلا 1گیگ
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 سلام، پس دیگه معلوم شد مشکلت کاملا سخت ا??زاریه، برای آپدیت گرا??یک لپتاپ باید دید که گرا??یکش به صورت on board هست یا اسلات برای گرا??یک داره، اگر on board باشه که هیچ ولی اگر اسلات داشته باشه میشه آپدیتش کرد به شرط اینکه قبلش باز بشه و مادربورد از لحاظ نوع ساپورت DDR مشخص بشه که ??کر میکنم DDR2 باشه، ولی در کل برای لپتاپ این کارو نکنی بهتره چون ??قط آ??تابه خرج لحیم کردنه و اکثرا رم و هاردشو تعویض میکنن نه گرا??یک رو . اگر بودجه داری کلا از شر این لپتاپ قدیمی خلاص شو اگرم بودجه نداری پس ??قط باید توسط یه متخصص باز و قطعات چک بشه، ایشالا که هیچ مشکل هزینه برداری نداشته باشه و با یه تمیز کاری و بررسی و نهایتا تعویض ??ن درست بشه...
ehsas1 ارسال شده در مهر 12، 2013 مالک ارسال شده در مهر 12، 2013 مرسی داداش خودم دنبالش هستم که اینو ب??روشم و یکی دیگه بخرم اما بودجه م کمه و قیمتها خیلی بالا ??ردا ببرم نشون بدم ببینم چی میگه تشکر
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 ارسال شده در مهر 12، 2013 خواهش میکنم؛ ناراحت نباش ایشالا درست میشه...
ehsas1 ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک ارسال شده در مهر 13، 2013 داداش بردم گ??ت چیپ گرا??یکش سوخته.گ??ت میده تهران.حدود 80تا 120هم هزینشه.توشهرمون این آدم کار درستیه.نظرخودت چیه?هزینش منطقیه?
mobile1199 ارسال شده در مهر 13، 2013 ارسال شده در مهر 13، 2013 Chera ke na alan ye doone dige migerefti daghoon mishodi ba gheimatesh
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 13، 2013 ارسال شده در مهر 13، 2013 (ویرایش شده) داداش بردم گ??ت چیپ گرا??یکش سوخته.گ??ت میده تهران.حدود 80تا 120هم هزینشه.توشهرمون این آدم کار درستیه.نظرخودت چیه?هزینش منطقیه? سلام شرمنده نتونستم جواب بدم ، گرا??یک رو دراورده بود و جلوی شما نشون داد و شما بهش دادی که ب??رسته تهران تعمیرش کنن؟ اگه ن??رستادی من ??ردا از یکی از حر??ه ای ترین تعمیرکاراهای باسواد تهران راجب قیمتش میپرسم البته آخرین باری که پیشش بودم برای یه ن??ر چیپ گرا??یک nvidia رو تو رنج همین قیمت درست کرد اما شما چون شهرستان هستی خوب طبیعتا هزینه ارسال هم اضا??ه میشه... ویرایش شده مهر 13، 2013 توسط Gamer_2013
ehsas1 ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک ارسال شده در مهر 14، 2013 اشکال نداره.باز که نکرد.ولی باتوضیحاتی که دادم گ??ت سوخته و یکی دیگه هم مشکل تورو داشت.گ??تم که تو شهرمون این یارو سالم و کارشم درسته.خودشم گ??ت هزینه ارسالشم هست.بهش دادم لپ تاپو.گ??ت 3روز دیگه میاد.1ماهم گارانتی داره کارش.بنظرت قطعه ای که میندازه روش عین قبل واسم کارمیکنه????آخه میخوام ب??روشمش یکی دیگه بخرم.مشتری ندارم
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 14، 2013 ارسال شده در مهر 14، 2013 اشکال نداره.باز که نکرد.ولی باتوضیحاتی که دادم گ??ت سوخته و یکی دیگه هم مشکل تورو داشت.گ??تم که تو شهرمون این یارو سالم و کارشم درسته.خودشم گ??ت هزینه ارسالشم هست.بهش دادم لپ تاپو.گ??ت 3روز دیگه میاد.1ماهم گارانتی داره کارش.بنظرت قطعه ای که میندازه روش عین قبل واسم کارمیکنه????آخه میخوام ب??روشمش یکی دیگه بخرم.مشتری ندارم عیب نداره چون خیلی کاره زمان بر و پر هزینه ای نیست و برای اینکار از چیپ گرا??یکهای نو یا دست دو کسایی که برای ??روش گذاشتن است??اده میشه، راستی نگ??تی کدوم شهر ساکن هستی؟
ehsas1 ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک ارسال شده در مهر 14، 2013 رودسر گیلان داداش.تهرانم سربازم.البته 1ه??ته دیگه تسویمه.چون کارم بالپ تاپ بیشتر بازی و نت هستش نگران قطعه ش هستم.واس همینه دنبال یه سیستم دیگه ام.بازیهای امسالو مطمئنم هیچکدومشو نمیکشه.خداکنه مشتری پیداشه آبش کنم
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 14، 2013 ارسال شده در مهر 14، 2013 (ویرایش شده) رودسر گیلان داداش.تهرانم سربازم.البته 1ه??ته دیگه تسویمه.چون کارم بالپ تاپ بیشتر بازی و نت هستش نگران قطعه ش هستم.واس همینه دنبال یه سیستم دیگه ام.بازیهای امسالو مطمئنم هیچکدومشو نمیکشه.خداکنه مشتری پیداشه آبش کنم یعنی الآن تهران هتسی یا رودسر؟ با اجاره آقا میلاد مدیر سایت یه وقت برداشت بد نکنید و بنده قصد تبلیغات ندارم و منظورم برای ر??ع مشکل این عزیز هست. اگه تهرانی به pm واسم بزار تا آدرس همون تعمیر کاری که گ??تم رو با شماره ش واست ب??رستم من سیستم قبلیمو کلا بهش ??روختم و منص??انه برشون داشت با وص?? اینکه من تو گرونی سیستم بستم یعنی تو خرداد92، اگه قیمت گر??تی و تهران نیستی واسم ب??رست حالا یا من واست قیمتشو درمیارم یاخودت بهش زنگ بزن، ??قط یه چیزی شما مطمئنی که تمام مشکل laptop همون چیپvga هست یا بازم مشکلاتی داره؟ اگه مشکل همین بوده و برطر?? شده با پیام خصوصی دوباره مدل کامل لپتاپ به علاوه کان??یگش رو واسم ب??رست، در صورت ر??ع تمامی مشکلات سخت ا??زاری و کارکرد 100% نرم ا??زاری پیشنهادم بهت اینه که اگر به غیر از کاسب ب??روشی بهتره حالا باز دوراتو بزن و هر کار میکنی عجولانه تصمیم نگیر و ??قط مزنه بگیر و خیلی هم طولش نده و ظر?? یه ه??ته 10 روز ردش کن چون بازار کامپیوتر بعد از نیمه مرداد یه تغییره ناکهانی داره.... ویرایش شده مهر 14، 2013 توسط Gamer_2013
ehsas1 ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک ارسال شده در مهر 14، 2013 سلام داداش.من ??رداشب عازم تهرانم.ه??ته آخر خدمته.میرم واس تسویه.تواین 1ه??ته دنبال یه لپ تاپ میگردم.هرچند ایسوس k55vdمدنظرم هست.این همشهریم 700تا800واسم قیمت گذاشته.سی پی یو 2هسته ای 2.5 وکش 6مگ.رم4.گرا??یک 256 تا1.5 شیر میکنه.هارد250.مدل دل1510لهستان نه چین.تنها ایرادشم همین گرا??یکش بود ک اینجوری شد.تمیزم نگهش داشتم.بنظرت چند می ارزه?کاربری منم بیشتر گیم هستش
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری