darknest ارسال شده در مهر 6، 2013 ارسال شده در مهر 6، 2013 این بازی به نظرم ??وق العاده زیبا وگرا??یکی است نظر شما چیست ؟سری بازی های بسیار محبوب Lost planet ( سیاره گمشده ) محصول کمپانی خوش آوازه کپکام ، از آن دسته بازی های اکشن است که از انتشار اولین نسخه تاکنون توانسته گیمرهای بسیاری را جذب گرا??یک بی نظیر و گیم پلی قدرتمندش کند . حال نسخه ی سوم سیاره ی گمشده زیباتر و قدرتمندتر از همیشه بازگشته و تصمیم دارد با امکانات و قابلیت های جدید لحظاتی ??راموش نشدنی و تجربیاتی منحصر به ??رد را برای گیمرها ی طر??دار این سری خلق نماید . این بار سیاره گمشده سیاره ای ??روخ??ته در بر?? و یخ یا همان E.D.N III است . سیاره ای برای تامین انرژی مورد نیاز انسان، انسانی که دیگر نمی تواند تنها به منابع زمین بسنده کند. سیاره ای که این بار نوبت اوست تا به تسخیر انسان درآید اما این بار کار به آسانی پیش نمی رود و انسان در این سیاره تنها نیست و موجوداتی ناشناخته هستند تا نگذارند این سیاره و منابعش شش دانگ در اختیار انسان یا بهتر است بگوییم ا??راد سودجو قرار بگیرد در این نسخه با محیط نسبتا جدیدی روبرو هستیم محیطی یخ زده، آکنده از موجودات بزرگ و خطرناک که هر کدام به تنهایی توان نابود کردن هر جسم متحرک و غیر متحرکی را دارند، باعث می شود تا ترس و اضطرابی که در نسخه های پیشین اثری از وجودشان نبود به شکل قابل قبولی بازی را تسخیر کنند و هیجانی که همواره از دو نسخه پیشین انتظار داشیتم را برایمان به ارمغان آورند. سازندگان می خواهند مسیر ر??ته را برگردند و باز هم بازیکن را در جهان بیگانه به طور کامل یخ زده، همانند روز های اولیه ی در بازی، رها سازند. شماره ی اول با شخصیت های خاص و داستانی قابل قبول، باز هم در شماره ی سوم تکرار خواهد شد و این به معنای دوباره زنده شدن یک اثر خوب در ژانر اکشن – علمی – تخیلی خواهد بود. LP3 روایت حوادثی است که ماقبل Lost Planet Extreme Condition و Lost Planet 2 رخ داده اند. بازی همانند دو نسخه گذشته بازهم محوریت مبارزه با موجودات و سازمان های خرابکار را دارد، ولی با این ت??اوت که Nevec هنوز مقاصد شیطانی خود را به سرانجام نرسانده است. بازی در سرزمینی به نام E.D.N.III در جریان است که همواره در بر?? و کولاک گر??تار و پوشیده است. محیط بازی همانند اولین سری از این آن پوشیده از بر?? بوده و این عامل باعث می شود تا روند بازی به نحوی بر اساس محیطی که بازی باز در آن حضور دارد تغییر کند. اگر از طر??داران بازی باشید یا اینکه Extreme Condition را تجربه کرده باشید، حتماً متوجه عاملی در روند روایت بازی شده اید، این عامل وسایل نقلیه خاصی هستند که برخی از ابعاد گوناگون بازی را پوشش می دهند. در LP3 نیز شرایطی همانند نسخه های پیشین بخصوص اولین قسمت از این سری حاکم است که بخشی از روایت داستان بازی بر عهده ماشین آلاتی خواهد بود که بازی باز از آنها در طول انجام ماموریت های خود است??اده میکند. هر یک از وسایل موجود در بازی کارکرد و ویژگی های مخصوص به خود را دارد که باعث می شود برای است??اده از آنها در هر حالت و شرایطی استراتژی مناسبی اتخاذ کنیم. در این شماره از آلمان های بازی های نقش آ??رینی نیز است??اده شده است. تصمیم گیری های بحرانی، انتخاب آیتم های مناسب، ترکیب کردن ها و دانستن یک برنامه برای پیش بردن بهتر بازی همه از جمله مواردیست که هنگام بازی باید در نظر گر??ته شوند . محیط E.D.N.III به صورتی طراحی شده است که امکان گشت و گذار آزاد را به بازیباز برای کش?? آیتم های جدید می دهد تا گیمر با پیدا کردن آنها اقدام به آپدیت Rig و وسایل جانبی خود کند، همچنین امکان صحبت کردن با کاراکتر های جانبی هم ??رآهم شده است که بازی را از حالت خشکی در آورده و کمی به آن حس هیجان و کنجکاوی می بخشد. همانند گذشته در این بازی با دشمنان مختل??ی رو به رو خواهید شد که هر کدام قدرت و مهارت خاصی دارند. دشمنانی که در بازی برای بازیباز مشکل ساز هستند ساختار و استایل کلی دشمنان همانند نسخه های پیشین بوده و تغییر زیادی نکرده است، البته باید خاطر نشان کرد که همانند دو نسخه پیشین با موجودات غول پیکر زیادی رو به رو خواهیم شد. بازی Lost Planet 3 به بازیکنانش اجازه میدهد در محیط بازی به گشت و گذار بپردازند و آنها را در یک جا محدود نمیکند,سازنده ی شرکت ژاپنی Capcom یعنی Andrew Szymanski این خبر را منتشر کرد. در اخر عکس هایی از این بازی و سیستم مورد نیاز و تاریخ دقیق توزیع رو گذاشتم که امیدوارم مورد توجه شما باشد. حداقل سیستم مورد نیاز بازی : CPU: 3 GHz quad core processor, Intel Core i5, AMD Phenom X4 or better RAM: 2GB system memory (or 4 GB 64-bit operating system) Graphics: DirectX 11 GFX card with 1 GB vRAM, Nvidia 500 series or AMD 6000 series or better Operating system: Windows 7 DirectX audio card 12 GB hard disk space نظر شما راجب این بازی زیبا چیست و اینکه سیستم شما و گرا??یک شما این بازی را میکشد؟
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 6، 2013 ارسال شده در مهر 6، 2013 سلام، این نوشته بیشتر به بیوگرا??ی شبیه هست تا نقد چون این بازی هنوز رلیز و لینک نشده....
darknest ارسال شده در مهر 6، 2013 مالک ارسال شده در مهر 6، 2013 اخه چون مدت زیادی به عرضه بازی نمونده زدم نقد- حالا شما به عنوان بیوگرا??ی محسوبش کن.من ??کر کردم شاید کمی اطلاعات از این بازی برای طر??داران بازی جالب باشه.
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 6، 2013 ارسال شده در مهر 6، 2013 خیلی ممنون برای من که ??ن این بازی هستم جالب بود...
darknest ارسال شده در مهر 6، 2013 مالک ارسال شده در مهر 6، 2013 دوستان همانطور که میبینید برای اجرای این بازی باید گرا??یکتون دایرکس 11رو ساپورت کنه -کیا میتونن این بازی رو با اخرین جزییات بازی کنن؟
iman0013 ارسال شده در مهر 6، 2013 ارسال شده در مهر 6، 2013 من شماره های قبلیشو بازی کردم.خیلی باحال بودن.مخصوصا شماره یکش.امیدوارم این یکی هم خوب ازاب در بیاد
GOW ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 عجب گرا??یم مسخره ای داره قیا??ه هاشون هنوز مثل بازی های سونی 1 میمونه
kish1500 ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 این بازی به نظرم ??وق العاده زیبا وگرا??یکی است نظر شما چیست ؟سری بازی های بسیار محبوب Lost planet ( سیاره گمشده ) محصول کمپانی خوش آوازه کپکام ، از آن دسته بازی های اکشن است که از انتشار اولین نسخه تاکنون توانسته گیمرهای بسیاری را جذب گرا??یک بی نظیر و گیم پلی قدرتمندش کند . حال نسخه ی سوم سیاره ی گمشده زیباتر و قدرتمندتر از همیشه بازگشته و تصمیم دارد با امکانات و قابلیت های جدید لحظاتی ??راموش نشدنی و تجربیاتی منحصر به ??رد را برای گیمرها ی طر??دار این سری خلق نماید . این بار سیاره گمشده سیاره ای ??روخ??ته در بر?? و یخ یا همان E.D.N III است . سیاره ای برای تامین انرژی مورد نیاز انسان، انسانی که دیگر نمی تواند تنها به منابع زمین بسنده کند. سیاره ای که این بار نوبت اوست تا به تسخیر انسان درآید اما این بار کار به آسانی پیش نمی رود و انسان در این سیاره تنها نیست و موجوداتی ناشناخته هستند تا نگذارند این سیاره و منابعش شش دانگ در اختیار انسان یا بهتر است بگوییم ا??راد سودجو قرار بگیرد در این نسخه با محیط نسبتا جدیدی روبرو هستیم محیطی یخ زده، آکنده از موجودات بزرگ و خطرناک که هر کدام به تنهایی توان نابود کردن هر جسم متحرک و غیر متحرکی را دارند، باعث می شود تا ترس و اضطرابی که در نسخه های پیشین اثری از وجودشان نبود به شکل قابل قبولی بازی را تسخیر کنند و هیجانی که همواره از دو نسخه پیشین انتظار داشیتم را برایمان به ارمغان آورند. سازندگان می خواهند مسیر ر??ته را برگردند و باز هم بازیکن را در جهان بیگانه به طور کامل یخ زده، همانند روز های اولیه ی در بازی، رها سازند. شماره ی اول با شخصیت های خاص و داستانی قابل قبول، باز هم در شماره ی سوم تکرار خواهد شد و این به معنای دوباره زنده شدن یک اثر خوب در ژانر اکشن – علمی – تخیلی خواهد بود. LP3 روایت حوادثی است که ماقبل Lost Planet Extreme Condition و Lost Planet 2 رخ داده اند. بازی همانند دو نسخه گذشته بازهم محوریت مبارزه با موجودات و سازمان های خرابکار را دارد، ولی با این ت??اوت که Nevec هنوز مقاصد شیطانی خود را به سرانجام نرسانده است. بازی در سرزمینی به نام E.D.N.III در جریان است که همواره در بر?? و کولاک گر??تار و پوشیده است. محیط بازی همانند اولین سری از این آن پوشیده از بر?? بوده و این عامل باعث می شود تا روند بازی به نحوی بر اساس محیطی که بازی باز در آن حضور دارد تغییر کند. اگر از طر??داران بازی باشید یا اینکه Extreme Condition را تجربه کرده باشید، حتماً متوجه عاملی در روند روایت بازی شده اید، این عامل وسایل نقلیه خاصی هستند که برخی از ابعاد گوناگون بازی را پوشش می دهند. در LP3 نیز شرایطی همانند نسخه های پیشین بخصوص اولین قسمت از این سری حاکم است که بخشی از روایت داستان بازی بر عهده ماشین آلاتی خواهد بود که بازی باز از آنها در طول انجام ماموریت های خود است??اده میکند. هر یک از وسایل موجود در بازی کارکرد و ویژگی های مخصوص به خود را دارد که باعث می شود برای است??اده از آنها در هر حالت و شرایطی استراتژی مناسبی اتخاذ کنیم. در این شماره از آلمان های بازی های نقش آ??رینی نیز است??اده شده است. تصمیم گیری های بحرانی، انتخاب آیتم های مناسب، ترکیب کردن ها و دانستن یک برنامه برای پیش بردن بهتر بازی همه از جمله مواردیست که هنگام بازی باید در نظر گر??ته شوند . محیط E.D.N.III به صورتی طراحی شده است که امکان گشت و گذار آزاد را به بازیباز برای کش?? آیتم های جدید می دهد تا گیمر با پیدا کردن آنها اقدام به آپدیت Rig و وسایل جانبی خود کند، همچنین امکان صحبت کردن با کاراکتر های جانبی هم ??رآهم شده است که بازی را از حالت خشکی در آورده و کمی به آن حس هیجان و کنجکاوی می بخشد. همانند گذشته در این بازی با دشمنان مختل??ی رو به رو خواهید شد که هر کدام قدرت و مهارت خاصی دارند. دشمنانی که در بازی برای بازیباز مشکل ساز هستند ساختار و استایل کلی دشمنان همانند نسخه های پیشین بوده و تغییر زیادی نکرده است، البته باید خاطر نشان کرد که همانند دو نسخه پیشین با موجودات غول پیکر زیادی رو به رو خواهیم شد. بازی Lost Planet 3 به بازیکنانش اجازه میدهد در محیط بازی به گشت و گذار بپردازند و آنها را در یک جا محدود نمیکند,سازنده ی شرکت ژاپنی Capcom یعنی Andrew Szymanski این خبر را منتشر کرد. در اخر عکس هایی از این بازی و سیستم مورد نیاز و تاریخ دقیق توزیع رو گذاشتم که امیدوارم مورد توجه شما باشد. حداقل سیستم مورد نیاز بازی : CPU: 3 GHz quad core processor, Intel Core i5, AMD Phenom X4 or better RAM: 2GB system memory (or 4 GB 64-bit operating system) Graphics: DirectX 11 GFX card with 1 GB vRAM, Nvidia 500 series or AMD 6000 series or better Operating system: Windows 7 DirectX audio card 12 GB hard disk space نظر شما راجب این بازی زیبا چیست و اینکه سیستم شما و گرا??یک شما این بازی را میکشد؟ بازی خوبیه ولی گرا??یکش به نظر من پایینه
iman0013 ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 عجب گرا??یم مسخره ای داره قیا??ه هاشون هنوز مثل بازی های سونی 1 میمونه گرا??یکش اینقدرا هم پایین نیست.شاید تو عکسا خراب ا??تاده!!!!!!
GOW ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 گرا??یکش اینقدرا هم پایین نیست.شاید تو عکسا خراب ا??تاده!!!!!! ات??اقا تو بعضی از عکسا گرا??یک بهتر نشون داده میشه ، من خودم همیشه این اشتباه رو میکنم ، بعضی بازی ها گرا??یکشون تو عکس خوبه اما بازی میکنی واقعا مسخرس
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 هیچ کدوم از ورژنهای بازی Lost Planet به محبوبیت و قدرت ورژن اول نرسیده حداقل تا الآن، اگر به سبک 1 برگرده و برای یک کاراکتر به عنوا بازیکن کارکنن اونموقع واقعا بازیش ارزش خرید-دانلود و بازی کردن رو داره. 2 خیلی گرا??یکش بالا بود ولی این مد Roll Playing حال آدم رو میگر??ت و جذابیت رو کلا از بازی دور کرده بود اگر این ورژن هم مثل 2 باشه پس Capcom دیگه باید این پروژه رو کنسل کنه چون به این کارش میگن در.جا.زدن........
iman0013 ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 به هر حال نمیشه درمورد گرا??یک بازی از روی عکس نظر داد.
darknest ارسال شده در مهر 9، 2013 مالک ارسال شده در مهر 9، 2013 عزیزان من گرا??یک بالای این بازی رو تضمین میکنم -اول اینکه تشخیص بالا بودن و پایین بودن گرا??یک کار هر کسی نیست -دوما اگر گرا??یک بازی پایین بود اطمینان داشته باشید از دایرکس 11 است??اده نمیشد -سوما از روی عکس قظاوت نکنید من 8 سال گیمر هستم و اطمینان داشته باشید بازییرو که گرا??یک نداره خودم بازی نمیکنم .
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 9، 2013 ارسال شده در مهر 9، 2013 (ویرایش شده) عزیزان من گرا??یک بالای این بازی رو تضمین میکنم -اول اینکه تشخیص بالا بودن و پایین بودن گرا??یک کار هر کسی نیست -دوما اگر گرا??یک بازی پایین بود اطمینان داشته باشید از دایرکس 11 است??اده نمیشد -سوما از روی عکس قظاوت نکنید من 8 سال گیمر هستم و اطمینان داشته باشید بازییرو که گرا??یک نداره خودم بازی نمیکنم . چه جالب منم 16 ساله که گیمر هستم یعنی به طوره دقیق از شهریورماه سال 1376 و در این سالها ??همیدم که همه چیزه یه بازی گرا??یکش نیست چرا که اگه اینطوری بود بعد از این همه سال دیگه بازی Dino Crisis 2 واسه PS1 رو بازی نمیکردم . ولی با بخش اول حر?? شما موا??قم... ویرایش شده مهر 9، 2013 توسط Gamer_2013
darknest ارسال شده در مهر 10، 2013 مالک ارسال شده در مهر 10، 2013 داداش من با شما موا??قم -نظر من راجب بازی های pc بود - البته که همه چیز گرا??یک نمیشه -من هم هنوز یکی از بازی های مورد علاقه هم قارچ خور هست.
Gamer_2013 ارسال شده در مهر 10، 2013 ارسال شده در مهر 10، 2013 سلام اگر دوست داشتی یه سری به این تاپیک بزن بازیه مورد علاقه شما هم درش هست : بازیهای Nitendo
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری