رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام به همگی من این پست رو برای این درست کردم که هر کسی در بازی batman arkham city مشکلی داشت بیاد و اینجا بیان کنه.قابل ذکر است ما مشکلات این بازی در pc را برطر?? می کنیم پس خواهشا از دادن پست های مربوط به کنسول های دیگر جلوگیری کنید.

همچنین از دادن پست اسپم جلوگیری کنید در غیر این صورت برخورد خواهد شد.

با تشکر

3dwwd7o7k4e4twl78efs.jpg

ارسال شده در
سلام به همگی من این پست رو برای این درست کردم که هر کسی در بازی batman arkham city مشکلی داشت بیاد و اینجا بیان کنه.قابل ذکر است ما مشکلات این بازی در pc را برطر?? می کنیم پس خواهشا از دادن پست های مربوط به کنسول های دیگر جلوگیری کنید. همچنین از دادن پست اسپم جلوگیری کنید در غیر این صورت برخورد خواهد شد. با تشکر 3dwwd7o7k4e4twl78efs.jpg
ممنون از راهنماییت
مهمان مهمان
ارسال شده در

من ویندوز 8 زدم.قبلا 2 بار بازی رو تموم کردم.الان Games For Windows Live اجرا نمیشه.

چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده در
من ویندوز 8 زدم.قبلا 2 بار بازی رو تموم کردم.الان Games For Windows Live اجرا نمیشه.

چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکلت نصب و ??عال نبودن نت ??ریم ورک 3.5 هست.خودم هم همین مشکل رو داشتم ولی گیمز ??ر ویندوز لایو هم درست شه تو بازی به مشکل برمی خوری چون ویندوز 8 این بازی رو کامل ساپورت نمی کنه باید نت ??ریم ورک 3.5 رو حتما نصب کنی اینم لینکش:

Microsoft .NET Framework 3.5 for Windows 8 - ??? NET Framework. ?? ?????? 8 | ?????? ?????? ??? ?????

ارسال شده در

دوست عزیز سلام من حدود 1 سل پیش بتمن و نصب کردم ولی یه جاش گیر کردم بعد پاکش کردم الان دوباره نصب کردم ولی دیگه ویندوز لایو جواب نمیده تا بتونم مرحله هارو سیو کنم همه جور کرکیم است??اده کردم ولی تو منوی بازی اصلا ص??حه ی پرو??ایلی برای ساختن اکانت ا??لاین برای سیو بازیارو نمیاره ممنون میشم اگه بتونی کمکی کنی

• 3 weeks later...
ارسال شده در
سلام من نمی تونم بازی سیو کنم باید چیکارکنم
جالبه اکثرا همین مشکل رو دارن خوب بریم سراغ راهنمایی

نسخه بازیت پیه؟game of the year هست یا معمولیش؟

ارسال شده در

بازم سلام

دوست عزیز من منتظرما

من بتمن اجرا میکنم ام سیو نمی شه

هر کا ری هم که تو اینترنت بو د انجام دادم

اما بازم سیو نمیشه

ویندوزمم 8 ه ووووووو.........

??قط سریع جواب بده

ارسال شده در

عزیز منم کار دارم همش که پای نت نیستم خوب این کارو کن که بهترین راهه:

اگه جواب نداد بگو بازم بعد هم بهتره نت پرسرعت داشته باشی

کسانی که Windows Live تو بازی هاشون بالا نمیاد این مشکل به طور 100 درصد حل شد برای دیدن راه حل به لینک زیر برید

مشکل Windows Live در Windows 8

اینم لینک دانلود برنامه

gfwlivesetup.exe که حجمش 678 kb هست

gfwlivesetup.exe

از مدیر سایت معذرت می خواهم و می خواهم بدانند که قصدم تبلیغ نیست

ارسال شده در

عزیز دستت درست

دمت جلینگ بلینگ درست شد

??قط یه سوال دیگه

میتونی تو بازی Mortal Kombat Komplete Edition هم کمکم کنی؟

البته میدونم اینجا جاش نیست

• 1 month later...
ارسال شده در

دوستان من قبلا این بازی رو تموم کرده بودم ولی الآن که دارم روی هارد بازی میکنم یه مشکلی برام پیش اومده و هر کاری میکنم نمیشه ، من بعد از این که از هلیکوپتر ها اطلاعات میگیرم و میرم جلوی دری که ق??ل قرمز داره و باید حکش کنم اون در حک نمیشه و میگه نمیشه حکش کرد ، لط??ا کمکم کنید

ارسال شده در

سلام بازی منم سیو نمیشه این بازی باید با ویندوز لایو سیو شه ولی نمیشه بازی های دیگه مثل resident evil5 بازی میکردم سیو میشد.

ارسال شده در

شما باید ویندوز 7 نصب کنی یا ویندوزی نصب کنی بجز 8،چون خیلی از برنامه ها و چیزای دیگه هنوز بخوبی برای ویندوز 8 تعری?? نشدن.

البته اگه 8 داری.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...