pro G4M3R ارسال شده در شهریور 10، 2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 سلام دیدم جای این اموزش تو سایت خالیه درضمن نیازی به برنامه ای ps3-ftpنیستش چون مولتی من داری این برنامه میباشد اینم لینک دانلود file zilla http://s1.mihandownload.com/2012/Armin/November/FileZilla_v3.5.2_Final_www.MihanDownload.com.zip همونطور که مطلع هستید پس از هک شدن کنسول پلی استیشن 3 برنامه های گوناگون برای آن در حال عرضه شدن هستند. در این میان قصد داریم برنامه م??ید جابجایی اطلاعات دورن پلی استشن 3 در Network را توضیح مختصری بدهیم. موارد مورد نیاز : کامپیوتر شخصی جهت ارتباط با PS3 و مجهز بودن به پورت LAN پلی استیشن 3 با ورژن 3.41 و هک شده توسط Dongle مربوطه کابل LAN برای اتصال پلی استشن 3 به کامپیوتر شخصی برنامه FileZilla ??ایل PS3-FTP USB Flash Memory/Cool Disk تنظیمات مورد نیاز برای Network پلی استشن 3 ابتدا به قسمت Setting از XMB ر??ته و بروی گزینه آخر یعنی Network Setting ر??ته و کلید Oیا X را ??شار دهید. به روی گزینه سوم Internet Connection Setting ر??ته و کلید Oیا X را ??شار دهید. به ترتیب مراحل زیر را با ??شار دادن کلید جهت?? راست یکی پس از دیگری سپری کنید. Custom Wired Connection Auto-Detect Manual IP Address 192.168.1.100 Subnet Mask 255.255.255.0 Default Router 192.168.0.1 Primary DNS 192.168.0.1 Secondary DNS 0.0.0.0 کلید جهت راست را ??شار داده و طبق مراحل زید ادامه دهید : Automatic Do Not Use Disable کلید Oیا X را ??شار داده و سپس کلید Oیا X را ??شار دهید تا از تنظیمات شبکه خارج بشوید. تنظیمات مورد نیاز برای Network کامپیوتر شخصی بسته به نوع سیستم عامل شما وارد تنظیمات Local Area Connection شده، سپس وارد بخش تنظیمات Internet Protocol Ver 4 شده و به شکل زیر تنظیمات را وارد کنید. IP Adddress 192.168.1.101 Subnet Mask 255.255.255.0 Default Gateway به این قسمت مقدار ندهید. تنظیمات هر دو پلت??ورم باید به درستی انجام بشوند. نصب PS3 FTP Server ??ایل PS3-FTP-Server.pkg را درون USB Flash Memory در Root کپی کنید. USB Flash Memory را به پلی استشن 3 متصل کنید. وارد پوشه Install Package Files در بخش Game از XMB بروید. به روی ??ایل PS3-FTP-Server.pkg کلید Oیا X را ??شار دهید. برنامه به صورت خودکار نصب می شود. کلید Oیا Xرا ??شار داده تا به XMB باز گردید. شروع به کار با PS3 FTP Server در پلی استیشن 3 از بخش Game درون XMB بروی گزینه PS3 FTP Server کلید Oیا X را ??شار دهید. مرحله نهایی و کار با FileZilla برنامه FileZilla را نصب کرده و سپس آن را اجرا کنید. تنضیمات برنامه را به صورت زیر انجام دهید. Host 192.168.1.100 Username تغییر ندهید Password تغییر ندهید Port 21 گزینه Quickconnet را زده تا اتصال با Server که پلی استیشن 3 می باشد برقرار شود. در بخش Remote Site تمامی ??ایل ها و پوشه های درون پلی استشن 3 را می توانید مشاهده و ویرایش کنید. بازی ها به مسیر dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ و پوسته ها را در مسیر dev_hdd0/theme میتوانید مشاهده و ویرایش کنید. منبع:بازیسنتر
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 سلام من 1سال پیش همه این مراحل رو ر??تم ولی Ps3ftp روی ??ریمور(rogero 4.30v2.05) من اجرا نمیشد و من دیگه بیخیال شدم،
pro G4M3R ارسال شده در شهریور 10، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 10، 2013 سلام من 1سال پیش همه این مراحل رو ر??تم ولی Ps3ftp روی ??ریمور(rogero 4.30v2.05) من اجرا نمیشد و من دیگه بیخیال شدم، سلام اره Ps3ftpرو اینا اجرا نمیشه واسی کاستوم ??ریموار 3.55 هستش ولی الان خود مولتی من این گزینه رو داره دیگه احتیاجی به Ps3ftpنیست
mortezatroy ارسال شده در شهریور 10، 2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 ممنون بابیت اموزش ولی آموزش ساده تری هم هست که قرار میدم برای کاربران
pro G4M3R ارسال شده در شهریور 10، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 10، 2013 ممنون بابیت اموزش ولی آموزش ساده تری هم هست که قرار میدم برای کاربران سلام خوشحال میشیم
ehssan_thc ارسال شده در آبان 1، 2013 ارسال شده در آبان 1، 2013 با سلام میشه این روش راحت تر و بگین چون من هر کاری کرد نتونستم به پی سی وصل کنم و بازی رو انتقال بدم هارد اکسترالم ntfs نمیتونم وصلش کنم همه راهام ر??تم ??رمتم نمیتونم بکنم ممنون میشم کمک کنید rogero 4.30
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری