asad12345 ارسال شده در شهریور 2، 2013 ارسال شده در شهریور 2، 2013 کنسول من 3 روز هارذ اکسترنال من نمیشناسد من چی کار کنم
میلاد یعقوبی ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 ??رمت هارد اکسترنال عوض شده
GOW ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 ??رمت هارد اکسترنال عوض شده آره ممکنه ntfs شده باشه
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 (ویرایش شده) کنسول من 3 روز هارذ اکسترنال من نمیشناسد من چی کار کنم asad جان یه کار میتونی بکنی،مولتی من رو باز کن(4.20 به بالا) از تپ مولتی من(از سمت چپ اولین منو به اسم Multiman که آیکونش مثله یه خونه خندان میمونه) 5تا گزینه رو بیا پایین یه گزینه به اسم (PFS Driver(Toggle Between FAT32 And NTFS Driver میبینی هارد اکسترنالتو وصل کن از سمت راست به اولین USB دستگاه و به این قسمت برو و روش کلیک کن و بزار هر چقدر که طول کشید این کار انجام بشه و اگر برای بار اول بخوای ??ته USB رو عوض کنی یه کادر مستطیلی به اسم Scanning Bus For USB Storage Device رو میبینی وقتی اسکن تموم شد، کنسولتو خاموش کن(پایینه منو مولتی من گزینه Turn Off) وبعد از 2-3 دقیقه دوباره روشن کن، امیدوارم که مشکلت حل بشه چون واسه من که درست شد..... ویرایش شده شهریور 11، 2013 توسط Gamer_2013
asad12345 ارسال شده در شهریور 4، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 4، 2013 با برنامه seissnife ??ت 32 کرئمش ولی نمیشناسه و اینکه ورزن مولتی من از کجا تشخیص برم روجرو 4 30 میباشد
GOW ارسال شده در شهریور 4، 2013 ارسال شده در شهریور 4، 2013 با برنامه seissnife ??ت 32 کرئمش ولی نمیشناسه و اینکه ورزن مولتی من از کجا تشخیص برم روجرو 4 30 میباشد هم از تو مولتی من می تونی ببینی و هم از محیط xmb
mortezatroy ارسال شده در شهریور 5، 2013 ارسال شده در شهریور 5، 2013 با برنامه seissnife ??ت 32 کرئمش ولی نمیشناسه و اینکه ورزن مولتی من از کجا تشخیص برم روجرو 4 30 میباشد دوست عزیز با برنامه Partition Wizard ??رمت کن هاردت رو بعدشم اکتیو کن با همین برنامه ... Primary هم نساز پارتیشن رو Logical باشه بهتره
mortezatroy ارسال شده در شهریور 10، 2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 اقا درست شئ ممنون خواهش دوست عزیز
javad007 ارسال شده در شهریور 10، 2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 اره امکان داره ??رمت عوض شده باشه.
mortezatroy ارسال شده در شهریور 10، 2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 کنسول من 3 روز هارذ اکسترنال من نمیشناسد من چی کار کنم احتمال اینکه کابل هارد هم مشکل داشته باشه هست به هر دو پورت کنسول میزنین هارد رو شناسایی نمیکنه ؟
Gamer_2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 ارسال شده در شهریور 10، 2013 کنسول من 3 روز هارذ اکسترنال من نمیشناسد من چی کار کنم سلام از طریق Multiman هم میتونی bus هاردت رو واسه Fat32 ??یکس کنی multiman>Multiman Tap>PFS Driver هارد رو کانکت کن و بعد روی گزینه PFS Driver ضربدر بزن و اجازه بده مرحله اسکنینگ انجام بشه و اگر ??رمت هارد شما Fat32 باشی به طور اتومانیک Usb BUS هارد شما ??یکس خواهد شد و اگر هم ??رمتش NTFS باشه به شما ارور زیر رو نشون میده : Please create a prper USB.CFG file with vendor/device descriptors and save it as /dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/USB.CFG و به این معنی هست که شما باید دستور شناسایی ??رمت ntfs رو با پسوند CFG بسازی و در مسیر بالا copy-paste کنی چون ps3 توانایی Read و Write اطلاعات رو روی ??رمت ntfs نداره و عملیات بالا امکان شناسایی شدن ntfs رو به ps3 میده نه کپی و خوندن اطلاعات روی اون
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری