رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
ترو بلو بدر نمی خوره

??کر نکنم دیگه واسش آپدیت بیاد :confused:

خیلی قدیمیه ، از وقتی که بازی ها ??یکسش برای 3.55 اومد دیگه کسی نمی ره سراغ تروبلو

کسایی که ps3 سوپر اسلیم میخرن مجبورن چون دستگاهشون کپی خور معمولی نمیشه
ارسال شده در
کسایی که ps3 سوپر اسلیم میخرن مجبورن چون دستگاهشون کپی خور معمولی نمیشه

کی سوپر اسلیم می خره تو ایران

من راجع به اون دوستمون که سوال کرده بود گ??تم و ??کر نمیکنم سوپر اسلیم داشته باشه

ارسال شده در

سلام وقت بخیر

من ??ایل آپدیت 4.41 رو از سایت سونی دانلود کردم و روی ??لش مموری ریختم و بعد وصل کردم به پلی استیشنم و ورژن دستگاه رو آپدیت کردم!

و حالا از حالت کپی خور در آمده!!

می خوام بدونم با این روش که شما ??رمودید میتونم دستگاهمو کپی خور کنم یا خیر؟

سپاسگذارم از وقتی که گذاشتید

ارسال شده در

ممنون از تلاش شما

خیلی ممنونم که اطلاعات کاملی از هک رو اینجا ارائه کردید، تو کمتر جایی دیدم اینهمه اطلاعات هک کردن یکجا به همراه لینک دانلود باشه.

??قط سوالی دارم که ممنون میشم جواب بدین ، من ps3 رو از ورژن اصلی به ورژن 3.73 آپدیت کردم در گذشته و تا حالا منتظر هک بودم می خواستم بدونم که روشی که شما ارائه کردید برای این ورژن کارایی دارد یا خیر ؟ آیا باید ابتدا دانگرید کنم و بعد از روش شما است??اده کنم ؟

با تشکر

سهیل نظری مهمان
ارسال شده در

اگه شما بخواهید دانگرید کنید بهتر است چون در زمان3.55 کنسول هک شد ولی اگه نخواستید که باید ریسک کرده و روی 3.73هک کنید ما ??قط روی 3.55 امتحان کردیم گر خواستید دانگرید کنید باید بدید بیرون تا براتون دانگرید سخت ا??زاری انجام بدن برای اطمینان بیشتر با کاربر عزیز mortezatroy در تماس باشید

ارسال شده در

ممنون میشم کامل جواب بدین آخه تو پست اصلی نوشتین برای همه ورژن ها ؟ یعنی ps3 من که ورژنش الان 3.73 شده نمی تونم از این روش است??اده کنم ؟

ارسال شده در
ممنون میشم کامل جواب بدین آخه تو پست اصلی نوشتین برای همه ورژن ها ؟ یعنی ps3 من که ورژنش الان 3.73 شده نمی تونم از این روش است??اده کنم ؟

اگه اشتباه نکنم شما باید دانگرید کنید اول به 3.55 . بعد ما بقیه کار ها رو رو انجام بدید

سهیل نظری مهمان
ارسال شده در

عزیز اون مال تمام نسخه های ps3 هست نه هک

سهیل نظری مهمان
ارسال شده در

اموزش هک کردن ps3 به صورت سخت ا??زاری

آموزش و وسایل مورد نیاز:

1-دانگل هک

2- یک عدد ??لش usb

3- یک عدد هارد اکسترنال

4-بازی مورد نظر(جیلبریک شده)

دانلود بازی counter strike برای ps3

5- برنامه ی MULTIMAN4.20

Direct Link

6- ??ریمور 3.55CFW

OFW 3.55

آموزش:

مرحله 1

??لش خود را به کامپیوتر وصل کنید و آن را به حالت fat32 ??رمت کنید.پس از این کار در داخل ??لش یک ??ولدر بسازید به اسم ps3 . درون این ??ولدر ??ولدر دیگری به اسم update بسازید سپس آپدیت3.55 را که دانلود کرده اید را داخل آن بریزید.به root اصلی ??لش برگشته و برنامه ی backup mananger را بریزید.

??لش را به ps3 وصل کنید و دستگاه را آپدیت کنید.(Update / System Update / Update Via Storage Media) پس از اینکه آپدیت تمام شد دستگاه را خاموش کنید.دانگل هک را به ps3 متصل کنید (??لش نیز متصل باشد) سپس دکمه ی پاور را بزنید و دستگاه را روشن کنید و در همان لحظه دکمه ی اجکت دیسک را چند ثانیه ??شار دهید(درون دستگاه هیچ دیسکی نباشد).دستگاه شما به حالت بوت در می آید.حال به قسمت game ر??ته و وارد پوشه ی install package files شوید و بکاپ مننجر را نصب کنید.

مرحله 2

هارد خود را به کامپیوتر وصل کنید.پوشه ای به نام GAMEZ بسازید.تمام ??ایل هارو این پوشه کپی کنید.

حال هارد خود را از کامپیوتر جدا کرده و به یکی از پورت های USB کنسول بزنید.برنامه ی مولتی من رو اجرا کنید.اسم بازی شما نمیش داده میشود و با ??شردن کلید X از بازی شما بر روی هارد داخلی بکاپ میگیرد.

(با داشتن برنامه MULTIMAN 4.20 نیازی به داشتن یک دیسک اصلی برای اجرای بازی نیست)

سهیل نظری مهمان
ارسال شده در

سلام ,

بله می تونید یک دانگل تهیه کنید و مرحله اول رو انجام ندید راستی شما بع از هک کردن می تونید از این ??روم بازی های جدید و قدیمی ps3 رو دان کنید

سهیل نظری مهمان
ارسال شده در

??کر کنم اره چون داش مرتضی گ??ت4.46 ??ریمور کامله حالا خودت بپرس ازش چون من نمی دونم کامله یا اسپو?? اگه کامل باشه حله راحت می تونی بریزی

• 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام دوستان من ps3 fat 80 gig دارم تا حالا کپی خور نشده

سریالش cechk04 هست

ورژن کارخونه 2.16 بود الان هم به 4.25 اصلی اپدیت کردم

چجوری باید کپی خورش کنم ؟؟

ارسال شده در

جواد جان یه بخش دیگه هم اقا سهیل درست کردن به نام اموزش هک کردن ps3 به صورت سخت ا??زاری ??کر کنم اون به دردتون بخوره

• 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام به اساتید گرامی . یه سوال داشتم از خدمتتون من ر??تم امروز به بازار برای خرید ps3 اما همه ??روشنده ها میگن که مدل های ps3 slim جدید که تو بازار موجود قابل کپی خور شدن نیست میخاستم بدونم که این حر?? واقا حقیقت داره ؟ اگه نه لط??ا راهنمایی کنید چون بنده تازه واردم و برای اولین بار میخام ps3 بخرم . ممنون

ارسال شده در

سلام به اساتید گرامی . یه سوال داشتم از خدمتتون من ر??تم امروز به بازار برای خرید ps3 اما همه ??روشنده ها میگن که مدل های ps3 slim جدید که تو بازار موجود قابل کپی خور شدن نیست میخاستم بدونم که این حر?? واقا حقیقت داره ؟ اگه نه لط??ا راهنمایی کنید چون بنده تازه واردم و برای اولین بار میخام ps3 بخرم . ممنون

ارسال شده در

بله چون کنسول هایی که ??ریمور کارخانه ای اونها بالاتر از 3.55 هست قابلیت کپی خور شدن رو ندارن تنها راه اینه که از ode است??اده بشه که قیمت اون هم 600 هزار تومن میشه و هنوز کامل هم نیست .

• Like 1
ارسال شده در
چرا نباید با گارانتی اش را بخریم ؟

چون اکثرا کنسول های شرکتی و با گارانتی گرونتر در میان شما میتونی از ??روشگاه های معتبر مثل بازی سنتر یا NExt Gen کنسول خودتون رو با قیمت مناسب تهیه کنین .

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...