میلاد یعقوبی ارسال شده در مرداد 28، 2013 ارسال شده در مرداد 28، 2013 DICE و EA دو شرکت بازی ساز معرو?? به تازگی تصاویری از بازی Battlefield 4 منتشر کرده اند که این تصاویر را ما با کی??یت HD آماده کرده ایم . در زیر می توانید تصاویر را مشاهده کنید برای نمایش با سایز بالا بر روی آن ها کلیک کنید Battlefield 4 در پاییز امسال برای پلت??رم های PC, PS3 و Xbox 360 و کنسول های نسل بعدی منتشر خواهد شد. منبع رایان گیم
mortezatroy ارسال شده در مرداد 29، 2013 ارسال شده در مرداد 29، 2013 :crying: کی میاد بازی کنیم حر?? نداره این بازی
GOW ارسال شده در مرداد 29، 2013 ارسال شده در مرداد 29، 2013 گرا??یکش از call of duty :ghost هم بهتره ، خیلی کار کردن روش
میلاد یعقوبی ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک ارسال شده در مرداد 29، 2013 در 21 ابان میاد ان بازی زیبا
GOW ارسال شده در مرداد 29، 2013 ارسال شده در مرداد 29، 2013 بازی های شاخ همشون دیر میاد ، اعصابمونو خورد کردن:90:
h00man ارسال شده در مرداد 29، 2013 ارسال شده در مرداد 29، 2013 من میخوام بتل ??یلد ۳ دانلود کنم ولی هیچ سایتی برا دانلود نداره تورنتم گشتم ولی اینقد موارد زیاد بود گیج شدم نمی دونم کدومو بگیرم اکه ممکنه یکی از ا??ایان یه لینک مطمین که نسخه کامل این بازیو داره بهم معر??ی کنه؟ دستگام ۴٫۴۰ ریباگ هست با اخرین ورزن مولتی من خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون 1
GOW ارسال شده در مرداد 29، 2013 ارسال شده در مرداد 29، 2013 من میخوام بتل ??یلد ۳ دانلود کنم ولی هیچ سایتی برا دانلود نداره تورنتم گشتم ولی اینقد موارد زیاد بود گیج شدم نمی دونم کدومو بگیرم اکه ممکنه یکی از ا??ایان یه لینک مطمین که نسخه کامل این بازیو داره بهم معر??ی کنه؟ دستگام ۴٫۴۰ ریباگ هست با اخرین ورزن مولتی من خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون در همین انجمن تاپیکش رو دوستمون میلاد یعقوبی زده می تونی از اونجا دانلود کنی ، البته تورنت هست این بازی چون غیر قانونی هست هیچ جا با لینک مستقیم پیدا نمی کنی
میلاد یعقوبی ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک ارسال شده در مرداد 29، 2013 ب??رما این لینک تورنت DOWNLOAD DO TORRENT خودم هم گر??تم روی و4.404.41 ریباگ اجرا میشه رو روجرو ??کر نکنم چون این بازی مال 3.55 هست
GOW ارسال شده در مرداد 29، 2013 ارسال شده در مرداد 29، 2013 ب??رما این لینک تورنت DOWNLOAD DO TORRENT خودم هم گر??تم روی و4.404.41 ریباگ اجرا میشه رو روجرو ??کر نکنم چون این بازی مال 3.55 هست روی روجرو هم اجرا میشه مال 3.55 هست خوب ورژن بالاترش هم اجراش میکنه دیگه
میلاد یعقوبی ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک ارسال شده در مرداد 29، 2013 چون بنده روی این ها اجرا کردم گ??تم
GOW ارسال شده در مرداد 29، 2013 ارسال شده در مرداد 29، 2013 چون بنده روی این ها اجرا کردم گ??تم بله حر?? شما متین داداش
h00man ارسال شده در مرداد 30، 2013 ارسال شده در مرداد 30، 2013 خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم وقتی میخوام یه بازی از تورنت بگیرم اون بازی که قراره دانلود کنم قبلش نشنوم میده به چه صورت هست ینی اصا اون پوشه بازی شبیه بازیایی نیست که سایت خودتوت میذاره مثلا بازی اسپرت چمپیون رو که میخواستم بگیریم پوشه بازیش شامل 50 تا ??ایل rar بود که حجم هر کدومشون 100 مگی بود نمی دونم با این همه ??ایل رار چی کار کنم؟ این جور دانلود کردن از تورنت اصا شبیه بازیای سایتتون نیست ! میشه یه راهنمایی کنین چه طور رو ??لش مموری کپیشون کنم؟ ممنون
GOW ارسال شده در مرداد 30، 2013 ارسال شده در مرداد 30، 2013 خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم وقتی میخوام یه بازی از تورنت بگیرم اون بازی که قراره دانلود کنم قبلش نشنوم میده به چه صورت هست ینی اصا اون پوشه بازی شبیه بازیایی نیست که سایت خودتوت میذاره مثلا بازی اسپرت چمپیون رو که میخواستم بگیریم پوشه بازیش شامل 50 تا ??ایل rar بود که حجم هر کدومشون 100 مگی بود نمی دونم با این همه ??ایل رار چی کار کنم؟ این جور دانلود کردن از تورنت اصا شبیه بازیای سایتتون نیست ! میشه یه راهنمایی کنین چه طور رو ??لش مموری کپیشون کنم؟ ممنون خوب اون 50 تا ??ایل رو که مربوط به بازی اسپرت چمپیون هست رو باید همشو دانلدو کنی دیگه ، 50 تا ??ایل 100 مگابایتی هست که در کل میشه 5 گیگ وقتی دانلود کردی ا کسترکت کن میشه یه پوشه
h00man ارسال شده در مرداد 30، 2013 ارسال شده در مرداد 30، 2013 اقا ممنون از جوابتون ??قط اون لینک تورنت که برا دانلود بتل 3 گذاشتین نمیشه دانلود کرد :crying: همش ارور میده من دستگام ریجن j هست بعضی از بازیها که pal هستنو نمی تونم اجرا کنم درسته ؟ راهی هست که بازیا ریجن ??ریشونو پیدا کرد؟
GOW ارسال شده در مرداد 30، 2013 ارسال شده در مرداد 30، 2013 اقا ممنون از جوابتون ??قط اون لینک تورنت که برا دانلود بتل 3 گذاشتین نمیشه دانلود کرد :crying: همش ارور میده من دستگام ریجن j هست بعضی از بازیها که pal هستنو نمی تونم اجرا کنم درسته ؟ راهی هست که بازیا ریجن ??ریشونو پیدا کرد؟ ??کر نمی کنم در اجرا کردنشون مشکلی پیش بیاد
mortezatroy ارسال شده در مرداد 30، 2013 ارسال شده در مرداد 30، 2013 مشکل ریجن وجود ندار معنی ریجن یعنی این که گیم تو منطقه ریلیز میشه شما دانلود کن بدون مشکل هم اجرا میشه
GOW ارسال شده در شهریور 1، 2013 ارسال شده در شهریور 1، 2013 با توجه به گزارش خرده ??روش آلمانی gameoasis.de نسخه ی آزمایشی Battlefield 4 برای سه پلت??رم اصلی { PS3،PC و XBOX 360 } در تاریخ ۲ مهر ۱۳۹۲ عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که این موضوع هنوز به طور رسمی توسط EA تایید نشده است.
mortezatroy ارسال شده در شهریور 1، 2013 ارسال شده در شهریور 1، 2013 با توجه به گزارش خرده ??روش آلمانی gameoasis.de نسخه ی آزمایشی Battlefield 4 برای سه پلت??رم اصلی { PS3،PC و XBOX 360 } در تاریخ ۲ مهر ۱۳۹۲ عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که این موضوع هنوز به طور رسمی توسط EA تایید نشده است. ممنون داداش من که منتظر بازی هستم
GOW ارسال شده در شهریور 1، 2013 ارسال شده در شهریور 1، 2013 من با بتل??یلد 3 زیاد حال نکردم ، ببینیم 4 چه طور میشه
mortezatroy ارسال شده در شهریور 1، 2013 ارسال شده در شهریور 1، 2013 من با بتل??یلد 3 زیاد حال نکردم ، ببینیم 4 چه طور میشه bf3 خیلی بد بود اصلا بازی نکردم از لحاظ داستان 0 بود .
میلاد یعقوبی ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 1، 2013 واقعا بی خودترینه من نمی دونم چرا همه میمیرن واسش
mortezatroy ارسال شده در شهریور 2، 2013 ارسال شده در شهریور 2، 2013 واقعا بی خودترینه من نمی دونم چرا همه میمیرن واسش BF Bad Company خیلی خوب بود اما B F 3 نه ......................
GOW ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 من از سری بتل??یلد ??قط بتل 3 رو بازی کردم برای تجربه اول از این بازی ، راضی بودم ازش
میلاد یعقوبی ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک ارسال شده در شهریور 3، 2013 بچه ها اگه دیگه بعد از اومدن ps4 بازی نیاد برای ps3 ممیشه عین ps2
GOW ارسال شده در شهریور 3، 2013 ارسال شده در شهریور 3، 2013 بچه ها اگه دیگه بعد از اومدن ps4 بازی نیاد برای ps3 ممیشه عین ps2 من یه جا خوندم که نوشته بود برای ps3 تا سال 2017 بازی میاد اما بازی هاش رو دیگه به اون صورت روش سرمایه گذاری و کار نمیکنن
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری