رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

DICE و EA دو شرکت بازی ساز معرو?? به تازگی تصاویری از بازی Battlefield 4 منتشر کرده اند که این تصاویر را ما با کی??یت HD آماده کرده ایم .

95r.jpg

در زیر می توانید تصاویر را مشاهده کنید برای نمایش با سایز بالا بر روی آن ها کلیک کنید

88r.jpg

89r.jpg

90r.jpg

91r.jpg

92r.jpg

93r.jpg

94r.jpg

Battlefield 4 در پاییز امسال برای پلت??رم های PC, PS3 و Xbox 360 و کنسول های نسل بعدی منتشر خواهد شد.

منبع رایان گیم

ارسال شده در

من میخوام بتل ??یلد ۳ دانلود کنم ولی هیچ سایتی برا دانلود نداره تورنتم گشتم ولی اینقد موارد زیاد بود گیج شدم نمی دونم کدومو بگیرم

اکه ممکنه یکی از ا??ایان یه لینک مطمین که نسخه کامل این بازیو داره بهم معر??ی کنه؟

دستگام ۴٫۴۰ ریباگ هست با اخرین ورزن مولتی من

خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه

ممنون

• Like 1
ارسال شده در
من میخوام بتل ??یلد ۳ دانلود کنم ولی هیچ سایتی برا دانلود نداره تورنتم گشتم ولی اینقد موارد زیاد بود گیج شدم نمی دونم کدومو بگیرم

اکه ممکنه یکی از ا??ایان یه لینک مطمین که نسخه کامل این بازیو داره بهم معر??ی کنه؟

دستگام ۴٫۴۰ ریباگ هست با اخرین ورزن مولتی من

خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه

ممنون

در همین انجمن تاپیکش رو دوستمون میلاد یعقوبی زده

می تونی از اونجا دانلود کنی ، البته تورنت هست

این بازی چون غیر قانونی هست هیچ جا با لینک مستقیم پیدا نمی کنی

ارسال شده در
ب??رما این لینک تورنت

DOWNLOAD DO TORRENT

خودم هم گر??تم روی و4.404.41 ریباگ اجرا میشه رو روجرو ??کر نکنم چون این بازی مال 3.55 هست

روی روجرو هم اجرا میشه

مال 3.55 هست خوب ورژن بالاترش هم اجراش میکنه دیگه

ارسال شده در

خیلی ممنون

یه سوال دیگه هم داشتم

وقتی میخوام یه بازی از تورنت بگیرم اون بازی که قراره دانلود کنم قبلش نشنوم میده به چه صورت هست ینی اصا اون پوشه بازی شبیه بازیایی نیست که سایت خودتوت میذاره

مثلا بازی اسپرت چمپیون رو که میخواستم بگیریم پوشه بازیش شامل 50 تا ??ایل rar بود که حجم هر کدومشون 100 مگی بود

نمی دونم با این همه ??ایل رار چی کار کنم؟ این جور دانلود کردن از تورنت اصا شبیه بازیای سایتتون نیست ! میشه یه راهنمایی کنین چه طور رو ??لش مموری کپیشون کنم؟

ممنون

ارسال شده در
خیلی ممنون

یه سوال دیگه هم داشتم

وقتی میخوام یه بازی از تورنت بگیرم اون بازی که قراره دانلود کنم قبلش نشنوم میده به چه صورت هست ینی اصا اون پوشه بازی شبیه بازیایی نیست که سایت خودتوت میذاره

مثلا بازی اسپرت چمپیون رو که میخواستم بگیریم پوشه بازیش شامل 50 تا ??ایل rar بود که حجم هر کدومشون 100 مگی بود

نمی دونم با این همه ??ایل رار چی کار کنم؟ این جور دانلود کردن از تورنت اصا شبیه بازیای سایتتون نیست ! میشه یه راهنمایی کنین چه طور رو ??لش مموری کپیشون کنم؟

ممنون

خوب اون 50 تا ??ایل رو که مربوط به بازی اسپرت چمپیون هست رو باید همشو دانلدو کنی دیگه ، 50 تا ??ایل 100 مگابایتی هست که در کل میشه 5 گیگ

وقتی دانلود کردی ا کسترکت کن میشه یه پوشه

ارسال شده در

اقا ممنون از جوابتون

??قط اون لینک تورنت که برا دانلود بتل 3 گذاشتین نمیشه دانلود کرد :crying:

همش ارور میده

من دستگام ریجن j هست بعضی از بازیها که pal هستنو نمی تونم اجرا کنم درسته ؟

راهی هست که بازیا ریجن ??ریشونو پیدا کرد؟

ارسال شده در
اقا ممنون از جوابتون

??قط اون لینک تورنت که برا دانلود بتل 3 گذاشتین نمیشه دانلود کرد :crying:

همش ارور میده

من دستگام ریجن j هست بعضی از بازیها که pal هستنو نمی تونم اجرا کنم درسته ؟

راهی هست که بازیا ریجن ??ریشونو پیدا کرد؟

??کر نمی کنم در اجرا کردنشون مشکلی پیش بیاد

ارسال شده در

با توجه به گزارش خرده ??روش آلمانی gameoasis.de نسخه ی آزمایشی Battlefield 4 برای سه پلت??رم اصلی { PS3،PC و XBOX 360 } در تاریخ ۲ مهر ۱۳۹۲ عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که این موضوع هنوز به طور رسمی توسط EA تایید نشده است.

ارسال شده در
با توجه به گزارش خرده ??روش آلمانی gameoasis.de نسخه ی آزمایشی Battlefield 4 برای سه پلت??رم اصلی { PS3،PC و XBOX 360 } در تاریخ ۲ مهر ۱۳۹۲ عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که این موضوع هنوز به طور رسمی توسط EA تایید نشده است.

ممنون داداش من که منتظر بازی هستم

ارسال شده در
بچه ها اگه دیگه بعد از اومدن ps4 بازی نیاد برای ps3 ممیشه عین ps2

من یه جا خوندم که نوشته بود برای ps3 تا سال 2017 بازی میاد اما بازی هاش رو دیگه به اون صورت روش سرمایه گذاری و کار نمیکنن

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...