رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام من اپدیت و دی ال سی رو دانلود کردم میخواستم بدونم ایا با این کار زبان انگلیسی هم به پی اس 2013 اضا??ه میشه یا نه و اینکه پچ دی ال سی رو کجا باید نصب کنم و اینکه باید از حالت ??شرده درش بیارم مرسی

ارسال شده در
سلام من اپدیت و دی ال سی رو دانلود کردم میخواستم بدونم ایا با این کار زبان انگلیسی هم به پی اس 2013 اضا??ه میشه یا نه و اینکه پچ دی ال سی رو کجا باید نصب کنم و اینکه باید از حالت ??شرده درش بیارم مرسی

# ??ایل آپدیت رو از طریق Install Package نصب میکنین و ??ایل DLC رو هم به پوشه USRDIR بازی کپی میکنین

زبان انگلیسی به بازی اضا??ه نمیشه دوست عزیز .

• 2 months later...
  • 1 month later...
ارسال شده در

سلام خسته نباشید من پچ رو نصب کردم طبق راهنماییهاتون ولی وقتی میرم تو بازی ص??حه بازی سیاه میشه تا وقتی که ??لش حاوی محتویات پچ رو بدستگاه بزنم و برم تو مولتی من بازی رو انتخاب کنم سیستم در اون لحظه اطلاعات بازی رو reainestal میکنه. بعدش میره تو بازی ولی ورژن 1.04 میشه ولی تغییرات اعمال نشده . مشکل کجاست؟ در ضمن وقتی میرم تو بازی میگه بازی رو از طریق اینترنت آپدیت کن. :ohnoes:

ارسال شده در
سلام خسته نباشید من پچ رو نصب کردم طبق راهنماییهاتون ولی وقتی میرم تو بازی ص??حه بازی سیاه میشه تا وقتی که ??لش حاوی محتویات پچ رو بدستگاه بزنم و برم تو مولتی من بازی رو انتخاب کنم سیستم در اون لحظه اطلاعات بازی رو reainestal میکنه. بعدش میره تو بازی ولی ورژن 1.04 میشه ولی تغییرات اعمال نشده . مشکل کجاست؟ در ضمن وقتی میرم تو بازی میگه بازی رو از طریق اینترنت آپدیت کن. :ohnoes:

دوست عزیز شما dlc بازی رو درست کپی کردین ؟؟؟

ارسال شده در

سالم وقتی وارد میشم این پیغامو میده unable to load because data is from different version .download new contents to update data. بعدش بازی هنگ میکنه و حتی دسته ام کار نمیکنه باید از روی منسول خاموش روشن کنم.:ohnoes:

ارسال شده در
سالم وقتی وارد میشم این پیغامو میده unable to load because data is from different version .download new contents to update data. بعدش بازی هنگ میکنه و حتی دسته ام کار نمیکنه باید از روی منسول خاموش روشن کنم.:ohnoes:

داداش آیدی بازی رو برام مینویسی ؟؟؟ بعدشم dlc 6 رو دانلود و نصب کن ببین مشکل حل میشه ؟؟؟

• 4 months later...
ارسال شده در

سلام ایدی بازی منbles01703 که هیچ کدوم از پچ های مربوطه به ایدی من نمیخوره(حالا چه خاکی بریزم رو سرم)پچ مربوط به ایدی بازی ما رو هم قرار بدین واقعا عالی میشه

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...