رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

دوستان دراین تاپیک هر مشکلی که در مورد اجرای بازی رد کردن مرحله اپدیت ps3 و........... داشتید ??قط در این تاپیک مطرح کنیدتادر اسرع وقت اساتیر محترم به ان رسیدگی ان را حل کنند

با تشکر گروه تخصصی پی سی دی

ریاست این تاپیک به عهده ی کاربران mortezatroy,gow,میلاد یعقوبی می باشد

ارسال شده در

با سلام

من بازي cars2 را روي سه تاps3 نصب كردم دو تا ااز ps3 ها بازي رو اجرا ميكنند ولي سومي يك ص??حه رو نمايش

ميده كه ميگه بازي رو باtv 3dبايد ديد من هم كنسول رو به تلوزيون سامسونگ3dوصل كردم وبازي اجرا شد

مي خاستم بدونم راهي هست كه بازي هاي 3dرو بصورت دو بعدي روي ال سي دي معمولي اجرا كرد؟؟؟؟

با سپاس

ارسال شده در

بله دوست عزیز این کار رو هم می تونی بکونی چون اون دستگاهی که این پیغام رو میده رو 3dتنظیم شده و شما باید به ستینگ ر??ته و گزینه 3d را of کنیید اگه پیدا نکردید پی بده ادرس دقیق ستینگشو بهت بدم

ارسال شده در

با سلام

خيلي توي ستينگ رو گشتم ولي چيزي براي تنضيم 3dپيدا نكردم اگه لط?? كني ادرسش دقيق رو بگي ممنونت ميشم

با سپاس. :1975:

ارسال شده در

با سلام

از دوستان اگه كسي ميدونه چطوري ميشه 3d درps3رو غير ??عال كرد خوشحال ميشم اگه بطور كامل توضيح بدن هر چند كه خودم ستينگش رو خيلي

گشتم اما همچين گزينه اي رو نديدم. اگه اينطور باشه كه من ميگم ??كر ميكنم اين براي سوني وps3يك ضع?? باشه.

با تشكر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ارسال شده در

با سلام من بازی MGS4 رو روی ps3 ریختم بازی تا act3 بدون مشکل اجرا میشه اما تو act 3 بعد از ملاقات با big mama و بیرون آمدن از کلیسا بازی ق??ل میشه یعنی میره تو لودینگ و بدون هیچ عکس العملی تو لودینگ میمونه

اگه کسی راه حلی داره لط??ا بگه

ارسال شده در

سلام من بازی dishonored وقتی میخوام اجراش کنم به زبون ??رانسوی یه پیغامی میده بعدش دیگه گیر میکنه کسی میدونه مشکل چیه هم از طریق هارد استرنال اجرا کردم هم از خود هارد پلی استیشن

ارسال شده در
سلام من بازی dishonored وقتی میخوام اجراش کنم به زبون ??رانسوی یه پیغامی میده بعدش دیگه گیر میکنه کسی میدونه مشکل چیه هم از طریق هارد استرنال اجرا کردم هم از خود هارد پلی استیشن

سلام

ورژن دستگاهت چنده ؟

ارسال شده در

سلام ورژن دستگاه من 4.40 وقتی می خوام بازی injustic god mode رو اجرا کنم تنها تصویر سیاه میشود و بازی اجرا نمیشه لط??ا راهنمایی ب??رمایید

ارسال شده در
سلام ورژن دستگاه من 4.40 وقتی می خوام بازی injustic god mode رو اجرا کنم تنها تصویر سیاه میشود و بازی اجرا نمیشه لط??ا راهنمایی ب??رمایید
.

احتمالا یا ??ایل های گیم شما ناقصه یا Eboot بازی مشکل داره که درست اجرا نمیشه

ارسال شده در

تمام بازی ها روی rogero 4.40 v1.03 بدون مشکل اجرا میشه ، در غیر این صورت مشکل باید از ایبوت ویا ??ایل های بازی باشه

ارسال شده در

با سلام

ین بازی dirt 3 رو از همین سایت دانلود کردم

به هیچ طذیقی اجرا نمیشه و unsuport disc میده

کسی میتونه راهنمایی بکنه؟

rebug 4.30 هستم

تو همه بازیهایی که داشتم

??قط این بازی این مشکل رو داره

ارسال شده در
با سلام من بازی mgs4 رو روی ps3 ریختم بازی تا act3 بدون مشکل اجرا میشه اما تو act 3 بعد از ملاقات با big mama و بیرون آمدن از کلیسا بازی ق??ل میشه یعنی میره تو لودینگ و بدون هیچ عکس العملی تو لودینگ میمونه

بازي ناقص هستش...........شك نكن

چراغ زرد ps كلا خاموش هستش نه!!!!!!!!!!!!!

پيشنهاد مي كنم كالكشن لگاسي رو بگير(وقتي ريليز شد)

ارسال شده در

تيك bd رو بزن..............(روي بازي مربع بزن)

cfw تيم روجرو رو ريختي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برو تو مولتي من-تب2-آخرين گزينه ببين bd ??عال هست يا نه..............

مو??ق باشيد

ارسال شده در

بازي ريليز داپلكس و زبان بازي ??قط ??رانسوي هستش....درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

شما بايد ورژن انگليسي رو بگيريد....

خودم همين ورژن ??رانسوي رو دارم(مشكل داره)هر كاري كردم اجرا نشد..........

ارسال شده در
با سلام من بازی MGS4 رو روی ps3 ریختم بازی تا act3 بدون مشکل اجرا میشه اما تو act 3 بعد از ملاقات با big mama و بیرون آمدن از کلیسا بازی ق??ل میشه یعنی میره تو لودینگ و بدون هیچ عکس العملی تو لودینگ میمونه

این کار رو انجام بده ، شاید درست بشه

game data ی بازی رو پاک کن و یک بار دیگه نصب کن ببین درست می شه یا نه

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...