رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام خدمت همه و مدیریت سایت ، من چند تا لینک با idm گذاشتم و بعد از اینکه دانلود ??ری تمام شد سیستم خاموش کرد و حالا که میخوام resume کنم میگه لینک رو نمی تونی resume کنی و هر چی دانلود کردم پرید. میخوام بدونم مشکل چیه مرسی . یه عکسم گذاشتم.

[ATTACH=CONFIG]3169[/ATTACH]

• مدیر کل
ارسال شده در

سلام دوست عزیز,

لینک های دانلود سایت چند روزی هست از dl.p30day.com به dl.p30share.biz تغییر پیدا کردند.

لط?? کنید لینک ها را دوباره از مطالب جمع آوری کنید تا مشکل شما برطر?? گردد.

ارسال شده در
سلام دوست عزیز,

لینک های دانلود سایت چند روزی هست از dl.p30day.com به dl.p30share.biz تغییر پیدا کردند.

لط?? کنید لینک ها را دوباره از مطالب جمع آوری کنید تا مشکل شما برطر?? گردد.

ممنون از راهنماییتون ولی من از لینک جدید است??اده میکنم

[ATTACH=CONFIG]3170[/ATTACH]

• مدیر کل
ارسال شده در

هنگامی که درخواست Resume این لینک را کردید آیا لینک دیگری از سایت را دانلود می کردید؟

ممکن هست این پیعام به علت محدودیت تعداد کانکشن های دانلود همزمان برای شما پیش آمده باشد.

(تاپیک به بخش انتقادات و پیشنهادات منتقل شد - لط??اً در انتخاب بخش تاپیک دقت کنید - با تشکر از اطلاع رسانی GOW)

• 3 weeks later...
ارسال شده در

اگه مشکل حل نشده من یه چیزی بگم.

اون لینک هایی که دانلود نمی کنه اگه اون اخطار رو اورد (قادر به ادامه ی دانلود نمی باشد) ok رو بزن می ره همون ص??حه ای که ازش لینک گر??تی روی لینک مربوط به اون دانلود کلیک کن

بعد میگه زمان سرور عوض شده دوباره شروع شود نه رو بزن تا بقیش بره.

بازم کمکی بود در خدمتم.

ارسال شده در

با سلام اقا من بیشتر بازیهای را تا نص?? ر??تم ایست کرده و ارور بالا را میده میرم تا دانلود مجدد کنم تو ص??حه ای دی م من دیگه نمیاد چکار کنم

ارسال شده در

والا همیشه این مشکل رو دارم هنوز هم حل نشده :sa0d:

کلا دیگه بیخیال شدم

??ک کنم به خاطر اینکه تیک خاموش کردن کامپیوتر و مجبور به بستن برنامه هارو زدم اینطوری میشه

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...