مدیر کل Milad ارسال شده در تیر 9، 2013 مدیر کل ارسال شده در تیر 9، 2013 در این تاپیک مسائل و مشکلات بازی زیبای Far Cry 3 Blood Dragon مورد بحث و بررسی قرار می گیرد . از تمامی علاقه مندان دعوت میشود تا با شرکت در مباحث تمامی مشکلات و سؤالات احتمالی را برطر?? کنند (: :hd:لط??آ از ارسال پستهای اسپم خودداری کنید ! ----------------------------------------------- حداقل سیستم مورد نیاز: CPU: Pentium D 920 2.8 GHz & Athlon 64 X2 Dual Core 3600 GPU: GeForce 8600 GT & Radeon HD 2600 Pro RAM: 2 GB OS: Windows XP DX: 9 HDD: 4GB
raminrko ارسال شده در تیر 13، 2013 ارسال شده در تیر 13، 2013 (ویرایش شده) سلام من وقتی میخوام از ??شرده خارج کنمش پارت ۲و۳و۴ ارور میده و پارت ۳,2 و۴ حتی ریپیر هم نمیشن ویرایش شده تیر 13، 2013 توسط raminrko
jangju ارسال شده در مرداد 23، 2013 ارسال شده در مرداد 23، 2013 سلام من بازی رو کامل نصب کردم وقتی وارد بازی شدم همان ص??حه ی اول آمد (tracking( و بعد از آن ص??حه سیاه شد . دیگر ات??اقی نی??تاد چند بار امتحان کردم نشد که نشد بعدش کرکشو دان کردم و کپی کردم بازم همون طور شد بازی پاک کردم دوباره نصب کردم نشد حتی به اینترنت هم وصل شدم تا آنلاین مشکلش حل شود ولی نه هیچ ت??اوتی نکرد لط??ا کمکم کنید درضمن من بازی رو از مغازه خریدم از سایت شما دان نکردم اگه میشه جوابو به ایمیلم بزنید hosseinmojiri888@yahoo.com
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری