رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام به دوستان - من بعد از آپدیت کنسولم به ورژن 4.30 دیگه نمیتونم بازی gta iv رو اجرا کنم یعنی بعد از ورود به بازی یه سری عکس به صورت مدام تکرار میشه ولی بازی اجرا نمیشه - لط??ا هر کی می تونه راهنمایی کنه .:sa0d:

ارسال شده در
دوست عزیز این ??ریمور خرابه اگه می خوای کار کنه از روشی که در سایت هست است??اده کن

دوست عزیز این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم کار نکرد به نظرت دیگه چیکار کنم؟:mellow:

ارسال شده در

سلام سهیل جان - خسته نباشی - مشکل من اینجاست که موقع اجرای بازی گیم دیتای gta نصب نمیشه و بعد از خروج از بازی گیم دیتای ناقص به حجم 3 کیلو بایت درست شده که اون رو هم پاکش کردم.حتی سیو بازی رو هم بعد از ذخیره روی ??لش پاکش کردم اما بازم همون مشکل هست.

ارسال شده در

دوست عزیز تشکر از وقتی که گذاشتی و به سوالاتم جواب دادی - ??قط جهت اطلاع - من یه بازی gta دیگه هم تهیه کردم ولی اون هم همین مشکل رو داشت در واقع این بازی هم با ??ریمور 3.55 و هم تروبلو اجرا میشد ولی بعداز نصب ??ریمور 4.30 دیگه اجرا نشد. به نظر شما توی مولتی من نباید تنظیماتی برای این بازی انجام بشه ؟:1975:

ارسال شده در

دوست عزیز می خواستم بدونم امکانش هست ??ایل ایبوت و sfo بازی خودت رو که میگی اجرا میشه برام ایمیل کنی. میدونم خواسته زیادیه اگه امکانش بود ممنون میشم.ایمیلم هم هست mahdi0492@yahoo.com

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...