رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

دانلود dlc (اپدیت) 3.00 بازی pes 2013 برای ps3

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
Salam bebakhshid man pes 2013 ro az hamin site dl kardam , update 1.03 ro ham rikhtam . dlc 4 o akharin patch ro ham nasb kardam , frimware dastgam ham Rogero 4.40 v1.03 hast , hamechie bazi ham khobe amma zabanesh ..... English nadare ... faranse , italia , almani o japoni o arabi dare . chikar konam ? nemitonam bedone zaban e engilisi kar konam?

باید پچ انگلیسی که در سایت هست رو نصب کنی تا زبان انگلیسی هم اضا??ه بشه

• پاسخ 110
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
با سلام در این dlc تمام نقل و انتقالات انجام شده و چند لیگ مختل?? هم اضا??ه شده حالا شما می توانید این dlc را برای اولین بار میان سایت های ایران دان کنید

روش نصب

??ایل رپکیج را در روت usb ریخته و در install package نصب نما یید

لینک

uploaded.jpg

من این ??ایل رو دانلود کردم ولی پسوندش img هستش این ??ایل کی ازinstall package طریق نصب نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال شده در
من این ??ایل رو دانلود کردم ولی پسوندش img هستش این ??ایل کی ازinstall package طریق نصب نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من این ??ایل رو دانلدو نکردم

اما این طور که شما میگی احتمالا با برنامه clone cdازش imag گر??ته شده ، برای اینکه از حالت imag خارجش کنی باید برنامه clone drive رو نصب کنی و از این حالت خارجش کنی و بعد از این کار ??ایل اصلی بازی ظاهر میشه که اون رو باید در ps3 نصب کنی

ارسال شده در
من این ??ایل رو دانلدو نکردم

اما این طور که شما میگی احتمالا با برنامه clone cdازش imag گر??ته شده ، برای اینکه از حالت imag خارجش کنی باید برنامه clone drive رو نصب کنی و از این حالت خارجش کنی و بعد از این کار ??ایل اصلی بازی ظاهر میشه که اون رو باید در ps3 نصب کنی

??ایل dlc و آپدیت نصبی نیستن اونارو باید به پوشه usrdir کپی کنین . :6:

ارسال شده در

با تشکر از دوستان دانلودش کردم ولی وقتی آبدیت ورژن 4 رو میریزم میخوام که نو بازی رو exbition بذارم هنگ میکنه و باید ps3 رو با دست خاموش کنم

مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا راه حلی وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده در
ممنون ولی خیلی شوت هاش قوی شده دروازه بان میزنه میره تو گل بعد با برنامه ps3 update میشه پچ های جدید رو گر??ت در ضمن تاپیک رسیدگی رو هم زدم ایشالله ??ردا بقیه رو هم می زنم

داداش شوت ها به خاطر DLC هست با برنامه PS3 Update هم میشه ورژن گیم رو آپدیت کرد .

• 2 weeks later...
ارسال شده در

این رو نمی دونستم کجا بنویسم لط??ا dlc بازی Red Dead Redemption GOTY با آیدی BLES01294 قرار بدید ممنون راستی طریقه ی نصب و امکانات این dlc رو به ??ارسی بنویسید

ارسال شده در
این رو نمی دونستم کجا بنویسم لط??ا dlc بازی Red Dead Redemption GOTY با آیدی BLES01294 قرار بدید ممنون راستی طریقه ی نصب و امکانات این dlc رو به ??ارسی بنویسید

پویا جان این نسخه بازی که دی ال سی نمی خواد رو این نسخه که شما میگید تمام دی ال سی ها هست

• 3 weeks later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...