سهیل نظری مهمان ارسال شده در فروردین 21، 2013 ارسال شده در فروردین 21، 2013 سلام اقای gow این مولتی منی که الان شما گذاشتید رو من از سایت top2downloadدانلود کردم ولی خیلی کارا نیست بازی هایی راهم که از همین سایت p30day دانلود کردم رو نمی یاره مثلا من یک روز تعطیلم رو گذاشتم برای دانلود بازی fifa13ولی وقتی ر??تم توش دیدم که اصلا ebootبازی ها رو نشون نمی ده
GOW ارسال شده در فروردین 21، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 21، 2013 سلام اقای gow این مولتی منی که الان شما گذاشتید رو من از سایت top2downloadدانلود کردم ولی خیلی کارا نیست بازی هایی راهم که از همین سایت p30day دانلود کردم رو نمی یاره مثلا من یک روز تعطیلم رو گذاشتم برای دانلود بازی fifa13ولی وقتی ر??تم توش دیدم که اصلا ebootبازی ها رو نشون نمی ده برای اینکه بازی ها رو توی مولتی من نشون بده باید پوشه ی اصلی بازی رو داخل ??ولدرgamez بریزید ، بازی هایی که دانلود میکونید بعد از اینکه اکسترک کردی معمولا چند تا پوشه داخلش هست که باید پوشه اصلی رو که آی دی بازی رو نوشته داخل پوشه gamez بریزید
سهیل نظری مهمان ارسال شده در فروردین 21، 2013 ارسال شده در فروردین 21، 2013 ممنون از زحمت هایی که برای سایت می کشید راستی اگه کنسولتون3.55cfw هستش برید و بازی دویل مای کرای رو دانلود کنید اقا مسعود گذاشتتش
masoud leo ارسال شده در فروردین 22، 2013 ارسال شده در فروردین 22، 2013 salam mamnun az gozashtane multiman jadid alan farqe in ba 4.14 ke daram chie unam ru 3.55
GOW ارسال شده در فروردین 22، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 22، 2013 salam mamnun az gozashtane multiman jadid alan farqe in ba 4.14 ke daram chie unam ru 3.55 سلام دوست عزیز این نسخه از مولتی من ویژگی هایی داره که عبارتند از : مشکلات مربوط به کپی کردن ??ایلهای x.yyy (??ایل های تک حر??ی)در هنگام کپی ??ولدرها یا بازیها که شامل اینگونه ??ایلها می باشند برطر?? شدند. در سایر قسمت های برنامه نیز بهبودهایی صورت گر??ته است که در زیر آنها را مشاهده میکنید. تغییرات این نسخه از multiMAN : هنگامی که کاربر از کیبورد مجازی بر روی ص??حه (OSK) برای ??رامین مورد نظر است??اده میکند اما در حین کار آن را کنسل کند نوشته و یا ??رامین مورد نظر دیگر دخیره نمی شود. ساحته شدن با??ر آهنگ مناسب باری برای بخش بدون مکث و مشکل ??ایلهای MP3 بازگشت دوباره پشتیبانی از GLC3.PNG در تمها برای حالت نمایش ۸×۴ ا??زایش کی??یت تصاویر JPEG تا ۹۰% و اندازه با??ر آن به ۱MB هنگامی که از multiMAN با است??اده از دکمه PS Button وسط دسته خارج شوید ToolBox در ص??حه XMB ??عال شده app_home/ به ToolBox تبدیل خواهد شد. ر??ع مشکلات مربوط به کپی کردن ??ایلهای x.yyy (??ایل های تک حر??ی)در هنگام کپی ??ولدرها یا بازیها شامل اینگونه ??ایلها
masoud leo ارسال شده در فروردین 22، 2013 ارسال شده در فروردین 22، 2013 mrc GOW jan alan man rikhtam ama 2ta folder dare yeki app ps3 cfw yeki ham khode multiman ke tu multiman baz ye folder advance dare ke tush USB.CFG mamnun misham begi inaro che juri nasb konam chon tu file app ps3 cwf por az pkg vanasbesh lazeme ya n
سهیل نظری مهمان ارسال شده در فروردین 22، 2013 ارسال شده در فروردین 22، 2013 مسعود جان ??قط باید pkg خود مولتی من رو نصب کنی بقیه pkgها نرم ا??زار های جانبی اند اگه چیزی رو جا انداختم اقای gow بگویید
GOW ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 23، 2013 بله همون طور که آقا سهیل گ??ت باید ??قط ??ایل pkg مولتیمن رو نصب کنی اون ??ایل هایی که تو apps_ps3 هست دلبه خواهی هست اگه خودت بخوای می تونی نصب کنی مثلا show time که برای پخش ??یلم ها هست یا last game برای این هست که آخرین بازی که که انجام بدی رو نشون می ده یکیشم که installPKG هست که این بیشتر برای کسایی هست که4.30 دارن که install pkgرو به منوی گیم میاره و همین طور بقیه ...
سهیل نظری مهمان ارسال شده در فروردین 23، 2013 ارسال شده در فروردین 23، 2013 سلام اقایgow لط??ا بازی ps3 جدید مانند شرلوک هولمز نی نو کونی المپیک 2012 و یو??ا 2012و .................رو برای دانلود بذارید تا کاربران p30dayهم از این بازی ها است??اده کنند راستی اگر بازی خواستید بهم بگید که اپ کنم بازی هایی که من دارم ben 10racing alienو pes2013و angry birds triloy و fifa 2013 و grand slam tennis2و summer star 2012 و rangoو little big plantsو granturismo5وmedal of honor airbornو fifa streetوred dead redempetion و resident evil6وavatarوlimboوf1 2012و toy story3 و asisains creedو asisains creed brotherhoodوcrysis2وdevil may cry وfar cry3وjourneyوrayman oryginsو walking the dead4وbullstrom2وgta ivو shankو shrek4وboltوtv super starو sports champion2وstart the partyوmortal combotوzumaرو دارم
masoud leo ارسال شده در فروردین 24، 2013 ارسال شده در فروردین 24، 2013 (ویرایش شده) Mrc GOW jan mamnun soheil jan rasti soheil jan baraye baziaee ke khasti tu in site hast,az moqee ke p30day dg update nashod man az in site dwl mikonam http://www.top2download.com qesmate ps3 baziaye khubi gozashte az jomle Ni no Kuni Wrath of the White Witch va The Testament of Sherlock Holmes ویرایش شده فروردین 24، 2013 توسط masoud leo
سهیل نظری مهمان ارسال شده در فروردین 28، 2013 ارسال شده در فروردین 28، 2013 سلام اقای gow لط??ا بگید چطوری میشه بازی های ps3رو اپ کرد هر کاری می کنم ارور میده ط??ا توضیح بدید در ضمن این نسخه ی مولتی من بازی هایی را که کاور ندارن رو نمی یاره و بازی هایی رو که نیاز به روشن کردن bd mirror دارن :mellow:رو اجرا نمی کنه
GOW ارسال شده در فروردین 29، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 29، 2013 سلام اقای gow لط??ا بگید چطوری میشه بازی های ps3رو اپ کرد هر کاری می کنم ارور میده ط??ا توضیح بدید در ضمن این نسخه ی مولتی من بازی هایی را که کاور ندارن رو نمی یاره و بازی هایی رو که نیاز به روشن کردن bd mirror دارن :mellow:رو اجرا نمی کنه سلام سهیل جان منظورت upload بازی های ps3 هست ؟ در مورد مواتی من هم باید اول نسخه full رو نصب کنی که همه امکاناتش به طور کامل نصب بشه ، وبعد اقدام به نصب آپدیت هاش کنی
سهیل نظری مهمان ارسال شده در فروردین 29، 2013 ارسال شده در فروردین 29، 2013 سلام سهیل جان منظورت upload بازی های ps3 هست ؟ در مورد مواتی من هم باید اول نسخه full رو نصب کنی که همه امکاناتش به طور کامل نصب بشه ، وبعد اقدام به نصب آپدیت هاش کنی بله منظورم همین بازی های ps3ست می خوام لینک مستقیم بذارم بعد ارور میده در ضمن من این کار رو کردم ولی باز هم بازی رو نمی یاره
GOW ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 مالک ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 دوستان ورژن جدید مولتی من اضا??ه شد MULTIMAN 04.19.00 UPDATE
GOW ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 سلام دوستان این هم نسخه جدید مولتی من که به تازگی منتشر شده MULTIMAN VER 04.20.00 BASE نسخه FULL هم به زودی قرار خواهد گر??ت...
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری