artadis ارسال شده در فروردین 14، 2013 ارسال شده در فروردین 14، 2013 سلام.امروز من یه کاری دارم می خوام براتون لوگو رایگان همراه با بنر بسازم هر کسی وگو خواست بگه براش بسازم شرایط: اسمتون ادرس وبتون اینجا یه 3 روز طول میکشه ولی وب خودم که روزانه میرم بهش 2 روزه می سازم !!&&/???/?? ?? ??/???/!!&& اولای انجمن برا دو ن??ر ساختم اگه خوشتون اومد بگین
inima ارسال شده در فروردین 14، 2013 ارسال شده در فروردین 14، 2013 سلام داداش یک لوگو در رابطه با دکوراسیون داخلی درست میکنی؟اسم مغازه اینه:خانه و آشپزخانه mer30
artadis ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 14، 2013 سلام.داداش جون اگه میشه زبان مورد نظر ، تصاویر مورد نظر ، نوشته های مورد نظرت رو بگو بسازم خوب چون ما حر??ه ای میسازیم بیشتر زبان اصلی هستن و لوگو معمولا زبان اصلی اما اگه زبان ??ارسی خواستی اسم سایتت و تصاویر و چیزی که می خوای بنویسم رو بگو لط??ا ممنون
meysam.joni ارسال شده در فروردین 14، 2013 ارسال شده در فروردین 14، 2013 درخواست لوگو سلام عزیز دست در نکنه یه لوگو برای وبلاگم می خوام اگه میشه،اسمش هم هست جزیره مطالب گوناگون(????? ????? ???????) متنش هم خودت هرچی صلاح دونستی بنویس با صلیقه خودت مرسی
artadis ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 15، 2013 سلام.داداش جون خوبی؟ممنون که منو واسه بنرت انتخاب کردی.چون سلیق ی خودم ذاشتی من زبان انگلیسی انتخاب کرد ممنون ??قط اگه خوشت نیومد بگو حتما .:1975: دوست عزیز من تا یه روز پکیج بنرم میام.وبلاگتو ح??ظم بنرتو می سازم میدم مرسی [ATTACH=CONFIG]2989[/ATTACH]
meysam.joni ارسال شده در فروردین 15، 2013 ارسال شده در فروردین 15، 2013 سلام داداش گلم دستت درد نکنه از زحمتی که کشیدی بسیار عالی و زیباست ??قط خواستم یه زحمتی بهت بدم بگم که اگه این طرح مستطیلی یا مربعی بود خیلی بهتر میشد و اگه بتونی رنگهای شاد توش است??اده کنی بازم بهتر میشه . خیلی خیلی از زحمتی که می کشی ممنونم
tantan.1375 ارسال شده در فروردین 15، 2013 ارسال شده در فروردین 15، 2013 سلام دادا اگه میشه یه بنر برای سایت من درست کنی متحرک باشه.اینارو هم توش داشته باشه: سرور مجازی.گیم سرور.هاستینگ ادرس سایت:hosttak.net البته هنوز تکمیل نشده:smile:
artadis ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 15، 2013 سلام ولی ما بنر نمیسازیم ??قط لوگو زبان اصلی .داداش میثم ??ردا ماله تو حاظره ??قط عالی میشه بگی چه سایزی باشخ لوگوی تو
artadis ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 15، 2013 سلام دادا اگه میشه یه بنر برای سایت من درست کنی متحرک باشه.اینارو هم توش داشته باشه: سرور مجازی.گیم سرور.هاستینگ ادرس سایت:hosttak.net البته هنوز تکمیل نشده:smile: اگر خواستید میتونم یه لوگو درجه یک بسازم برات!!بنر تا 3 ه??ته نمیشه بسازم
meysam.joni ارسال شده در فروردین 15، 2013 ارسال شده در فروردین 15، 2013 یه خورده از لوگوی قبلی بزرگتر باشه زیاد نه . مرسی
tantan.1375 ارسال شده در فروردین 15، 2013 ارسال شده در فروردین 15، 2013 دست درد نکنه بنر میخواستم بازم مرسی
artadis ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 15، 2013 یه خورده از لوگوی قبلی بزرگتر باشه زیاد نه . مرسی ??ردا ساعت یک بعد از ظهر 4 تا می سازم برات هرکدومو دوست داشتی بردار.مرسی که به من گ??تی
artadis ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 15، 2013 ??ردا یه سری بزن.شاید تونستم.بازم معذرت
artadis ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 15، 2013 دست درد نکنه بنر میخواستم بازم مرسی ??ردا یه سری بزن.شاید تونستم.بازم معذرت
tantan.1375 ارسال شده در فروردین 15، 2013 ارسال شده در فروردین 15، 2013 ??ردا یه سری بزن.شاید تونستم.بازم معذرت باشه مرسی .
inima ارسال شده در فروردین 16، 2013 ارسال شده در فروردین 16، 2013 لوگو سلام.داداش جون اگه میشه زبان مورد نظر ، تصاویر مورد نظر ، نوشته های مورد نظرت رو بگو بسازم خوب چون ما حر??ه ای میسازیم بیشتر زبان اصلی هستن و لوگو معمولا زبان اصلی اما اگه زبان ??ارسی خواستی اسم سایتت و تصاویر و چیزی که می خوای بنویسم رو بگو لط??ا ممنون راستش میخوام مثل قارچ باشه که رنگ قارچ س??ید با نارنجی یا قرمز باشه.من این لوگورو واسه سربرگ میخوام یا واسه ی تبلیغات توی نشریه ها دستتت ندرده.
artadis ارسال شده در فروردین 16، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 16، 2013 راستش میخوام مثل قارچ باشه که رنگ قارچ س??ید با نارنجی یا قرمز باشه.من این لوگورو واسه سربرگ میخوام یا واسه ی تبلیغات توی نشریه ها دستتت ندرده. salam dadash khob man ye negah mikonam bebinam chi kar mitonam bokonam vali sakht mitonam to ham sakht mitoni bedastesh biary
inima ارسال شده در فروردین 16، 2013 ارسال شده در فروردین 16، 2013 salam dadash khob man ye negah mikonam bebinam chi kar mitonam bokonam vali sakht mitonam to ham sakht mitoni bedastesh biary باشه مرسی ولی حالا یک نگاه بنداز ببین چیکار میتونی بکنی ولی یک چیز کوچیک باشه تو خودت سربرگارو دیدی میدونی چی میگم اندازه ی اون یک چیزی تو سبک قارچ ??قط حتما س??ید با نارنجی یا قرمز باشه چون تابلوی مغازه همین رنگه بازم.زبانشم اصلی باشه. دستت درد نکنه بابت زحمتت من باز ??ردا یک سر میزنم.
artadis ارسال شده در فروردین 16، 2013 مالک ارسال شده در فروردین 16، 2013 باشه مرسی ولی حالا یک نگاه بنداز ببین چیکار میتونی بکنی ولی یک چیز کوچیک باشه تو خودت سربرگارو دیدی میدونی چی میگم اندازه ی اون یک چیزی تو سبک قارچ ??قط حتما س??ید با نارنجی یا قرمز باشه چون تابلوی مغازه همین رنگه بازم.زبانشم اصلی باشه. دستت درد نکنه بابت زحمتت من باز ??ردا یک سر میزنم. ایشاا.... درست میکنم??ردا یه سری بزن
inima ارسال شده در فروردین 16، 2013 ارسال شده در فروردین 16، 2013 راستی ??قط توی لوگو کلمه ی home &kitchen باشه.دمت hot
meysam.joni ارسال شده در فروردین 16، 2013 ارسال شده در فروردین 16، 2013 آقا دمت گرم دومی ??وق العادست مرسی تشکر
aminakbari ارسال شده در تیر 10، 2013 ارسال شده در تیر 10، 2013 سلام برای من بسازید با نام علوم اسلامی
abas ali1177 ارسال شده در تیر 10، 2013 ارسال شده در تیر 10، 2013 برای من هم در باب شهدا بسازیدذ اینم وبلاگم 94 ????
Arash27 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 arash آقا من یک بنر میخوام که عرضش ۳۰۰وارت??اش۱۵۰ باشه که سمت راست بنر عکس ps3باشه و سمت چپ بزرگ نوشته باشىPs3.بنر هم متحرک باشه طورى که چراق Ps3 روشن /خاموش بشه با تشکر لط??ا کد بنر رو برام میل کنید iNfo.gamer22@gmail.com
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری