رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام.امروز من یه کاری دارم می خوام براتون لوگو رایگان همراه با بنر بسازم هر کسی وگو خواست بگه براش بسازم شرایط: اسمتون ادرس وبتون اینجا یه 3 روز طول میکشه ولی وب خودم که روزانه میرم بهش 2 روزه می سازم !!&&/???/?? ?? ??/???/!!&& اولای انجمن برا دو ن??ر ساختم اگه خوشتون اومد بگین

ارسال شده در

سلام.داداش جون اگه میشه زبان مورد نظر ، تصاویر مورد نظر ، نوشته های مورد نظرت رو بگو بسازم

خوب چون ما حر??ه ای میسازیم

بیشتر زبان اصلی هستن و لوگو معمولا زبان اصلی

اما اگه زبان ??ارسی خواستی اسم سایتت و تصاویر و چیزی که می خوای بنویسم رو بگو لط??ا ممنون

vpurlvatfrvk1ykez2kv.png

ارسال شده در

سلام.داداش جون خوبی؟ممنون که منو واسه بنرت انتخاب کردی.چون سلیق ی خودم ذاشتی من زبان انگلیسی انتخاب کرد ممنون ??قط اگه خوشت نیومد بگو حتما .:1975:

دوست عزیز من تا یه روز پکیج بنرم میام.وبلاگتو ح??ظم بنرتو می سازم میدم مرسی

dj0lvkm478os2bohymqe.png

[ATTACH=CONFIG]2989[/ATTACH]

ارسال شده در

سلام داداش گلم دستت درد نکنه از زحمتی که کشیدی بسیار عالی و زیباست ??قط خواستم یه زحمتی بهت بدم بگم که اگه این طرح مستطیلی یا مربعی بود خیلی بهتر میشد و اگه بتونی رنگهای شاد توش است??اده کنی بازم بهتر میشه . خیلی خیلی از زحمتی که می کشی ممنونم

ارسال شده در

سلام دادا اگه میشه یه بنر برای سایت من درست کنی متحرک باشه.اینارو هم توش داشته باشه: سرور مجازی.گیم سرور.هاستینگ

ادرس سایت:hosttak.net البته هنوز تکمیل نشده:smile:

ارسال شده در
سلام دادا اگه میشه یه بنر برای سایت من درست کنی متحرک باشه.اینارو هم توش داشته باشه: سرور مجازی.گیم سرور.هاستینگ

ادرس سایت:hosttak.net البته هنوز تکمیل نشده:smile:

اگر خواستید میتونم یه لوگو درجه یک بسازم برات!!بنر تا 3 ه??ته نمیشه بسازم

ارسال شده در
یه خورده از لوگوی قبلی بزرگتر باشه زیاد نه . مرسی

??ردا ساعت یک بعد از ظهر 4 تا می سازم برات هرکدومو دوست داشتی بردار.مرسی که به من گ??تی

ارسال شده در

لوگو

سلام.داداش جون اگه میشه زبان مورد نظر ، تصاویر مورد نظر ، نوشته های مورد نظرت رو بگو بسازم

خوب چون ما حر??ه ای میسازیم

بیشتر زبان اصلی هستن و لوگو معمولا زبان اصلی

اما اگه زبان ??ارسی خواستی اسم سایتت و تصاویر و چیزی که می خوای بنویسم رو بگو لط??ا ممنون

vpurlvatfrvk1ykez2kv.png

راستش میخوام مثل قارچ باشه که رنگ قارچ س??ید با نارنجی یا قرمز باشه.من این لوگورو واسه سربرگ میخوام یا واسه ی تبلیغات توی نشریه ها دستتت ندرده.

ارسال شده در
راستش میخوام مثل قارچ باشه که رنگ قارچ س??ید با نارنجی یا قرمز باشه.من این لوگورو واسه سربرگ میخوام یا واسه ی تبلیغات توی نشریه ها دستتت ندرده.

salam dadash khob man ye negah mikonam bebinam chi kar mitonam bokonam

vali sakht mitonam

to ham sakht mitoni bedastesh biary

ارسال شده در
salam dadash khob man ye negah mikonam bebinam chi kar mitonam bokonam

vali sakht mitonam

to ham sakht mitoni bedastesh biary

باشه مرسی ولی حالا یک نگاه بنداز ببین چیکار میتونی بکنی ولی یک چیز کوچیک باشه تو خودت سربرگارو دیدی میدونی چی میگم اندازه ی اون یک چیزی تو سبک قارچ ??قط حتما س??ید با نارنجی یا قرمز باشه چون تابلوی مغازه همین رنگه بازم.زبانشم اصلی باشه. دستت درد نکنه بابت زحمتت من باز ??ردا یک سر میزنم.

ارسال شده در
باشه مرسی ولی حالا یک نگاه بنداز ببین چیکار میتونی بکنی ولی یک چیز کوچیک باشه تو خودت سربرگارو دیدی میدونی چی میگم اندازه ی اون یک چیزی تو سبک قارچ ??قط حتما س??ید با نارنجی یا قرمز باشه چون تابلوی مغازه همین رنگه بازم.زبانشم اصلی باشه. دستت درد نکنه بابت زحمتت من باز ??ردا یک سر میزنم.

ایشاا.... درست میکنم??ردا یه سری بزن

• 2 months later...
  • 9 months later...
ارسال شده در

arash

آقا من یک بنر میخوام که عرضش ۳۰۰وارت??اش۱۵۰ باشه که سمت راست بنر عکس ps3باشه و سمت چپ بزرگ نوشته باشىPs3.بنر هم متحرک باشه طورى که چراق Ps3 روشن /خاموش بشه با تشکر لط??ا کد بنر رو برام میل کنید iNfo.gamer22@gmail.com

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...