رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام به شما دوستان عزیز

من یه مشکلی دارم با این بازی اونم اینه که همون اول بازی که کنار یه ماشین شروع میشه این ارور رو میده و از بازی خارج میشه.directx و آپدیت کارت گرا??یکم رو هم رو ریختم.لط??ا کمکم کنید

[ATTACH=CONFIG]2927[/ATTACH]

ارسال شده در
هنوز کرک بازی برای ویندوز 8 نیومده در ضمن بازی رو روی 7 اجرا کردم بدون مشکل بود

ماله من ورژن بلک باکس بازیه اگه کسی کرکی داره لط??ا بهم بده

مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام علیکم .....یه مشکل گنده تو این بازی برام پیش اومده و اونم ارور

Failed to initialize DirectX 11

هستش که موقع اجرا کردن بازی ایجاد میشه .................کمک کنید دو بار هم نصبش کردم دایرکتس هم ریختم :crying:

مهمان مهمان
ارسال شده در

واسه من نصب بود اپدیت هم کردمش ....................یکی پبدا نمیشه مشکل ما رو بدونه :vahidrk:

ارسال شده در

سلام به تمامی دوستان.

من یه مشگله عجیب دارم تو هیتمن؟

بازی من اجرا میشه ولی تو بازی که میرم دو سه قدم که راه میرم ص??حه ایست میکنه ودوباره تند حرکت میکنه و باز دوباره ایست میکنه و باز تند حرکت میکنه.

کارت گرا??یکم 5870 ای تی آی هستش و آبدیتشم به روزه و رمم هم 4 هستش با باسه 1333 و سی پی یوم هم 6 هسته ای ومادربردمم 89 pero هستش.

همه چیزم رو های کوآلیتی هستش و کمم میکنم بازم مشکلم حل نمیشه.

عاجزانه خواهش میکنم راهنماییم کنید.:51:

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب اینکار رو بکن شاید درست شه.

اول نرم ا??زار steam رو نصب کن و بزار آپدیت شه و یه اکانت بساز برای خودت.

بعد وقتی که که بازی رو اجراکردی کلیدهای Ctrl+Alt+Delete رو بزن و وارد Task Maneger بشو بعد به سربرگ processes برو و روی HMA.exe راست کلیک کنید ، حالا از گزینه Set Affinity یکی ازCPU ها رو غیر ??عال کن.

مو??ق باشی.

ویرایش شده توسط jabersaber
ارسال شده در

من هر کاری میکنم بازی کرش میشه همه ??یکس هارو طی کردم یه ه??ته است دارم باهاش ور میرم هر کاری که بگی کردم هنوزم درست نشده.

• 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام دوستان ، اقا من بازی و اجرا کردم ، اما میره تو بازی اونجا که نرمال یا ایزی بودن بازی رو شروع کنیم ، از بازی میپره بیرون ، نمیدونید مشکل از چیه ؟

• Like 1

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...