مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 23، 2012 ارسال شده در بهمن 23، 2012 با سلام من امروز با یک سایتی رو به رو شدم که منو متعجب کرد و منم ک??تم که در اختیار شما قرار دهم و شما هم اگر متعجب شدید تشکر کنید تا من بیشتر از این کارا کنم برای ر??تن به سایت کلیک کنید
ferozah22 ارسال شده در بهمن 23، 2012 ارسال شده در بهمن 23، 2012 عالی بود باز هم از این کار انجام بدهید
kys007 ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 این که ??قط یک برنامه ی ساده هستش:gigglesmile:هر عدد دو رقمی که اون کار رو باهاش انجام بدی نتیجش میشه یکی از ضرایب عدد نه.شکل ضرایب عدد نه همیشه یکیه و هر بار که امتحان می کنی شکل هارو عوض می کنه:76::76: حال کردی دکمه ی سپاس رو بزن:;-):
ERMAC ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 کار های زیادی با ریاضی میشه انجام داد بهرحال من حال نکردم.پس دکمه تشکر رو نمیزنم:d ولی خوب بود بازم بزار داداش :laugh:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 29، 2012 ارسال شده در بهمن 29، 2012 نزن داداش برای ما ??رقی نمیکنه
Mohammad7225 ارسال شده در بهمن 30، 2012 ارسال شده در بهمن 30، 2012 این که ??قط یک برنامه ی ساده هستش:gigglesmile:هر عدد دو رقمی که اون کار رو باهاش انجام بدی نتیجش میشه یکی از ضرایب عدد نه.شکل ضرایب عدد نه همیشه یکیه و هر بار که امتحان می کنی شکل هارو عوض می کنه:76::76: حال کردی دکمه ی سپاس رو بزن:;-): دقیقا !! هر عددی رو که در نظر بگیری به شکل مضرب 9 تبدیل میشه و کل شکل های مضرب 9 هم یک شکلند پس شکلش قاعدتا درست از آب در میاد مگر اینکه ریاضیات خواننده خوب نباشه!! با سلام من امروز با یک سایتی رو به رو شدم که منو متعجب کرد و منم ک??تم که در اختیار شما قرار دهم و شما هم اگر متعجب شدید تشکر کنید تا من بیشتر از این کارا کنم برای ر??تن به سایت کلیک کنید ممنون از اینکه شیر کردی،داداش!
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری