kaviany ارسال شده در بهمن 20، 2012 ارسال شده در بهمن 20، 2012 واقعا باید بگم برای اجراش 4 ساعت زمان صر?? کردم تا تونستم ب??همم باید چیکار کنم راهنمای نصب به صورت pdf از خودم [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 700] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]Click this bar to view the full image.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 700] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]Click this bar to view the full image.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 700] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]Click this bar to view the full image.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 700] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]Click this bar to view the full image.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 700] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]Click this bar to view the full image.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 700] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]Click this bar to view the full image.[/TD] [/TR] [/TABLE] 1
reza 1908 ارسال شده در بهمن 21، 2012 ارسال شده در بهمن 21، 2012 دمت گرم با مرام :laugh::laugh::laugh::laugh:
motafegh ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 سلام خواهش میکنم کمکم کنید من بازی رو نصب کردم اون uplayرو هم نصب کردم کرک هم کردم اپیدت هم شد uplay بعد الان میخوام برو تو بزای میگه کد ریجستری بده اوکی رو هم میزنم میگه غلطه چیکار کنم؟!؟!؟!
lllvlllr_milad ارسال شده در بهمن 28، 2012 ارسال شده در بهمن 28، 2012 salam ye moshkeli daram, man ... mikham varede bazi besham hamun ghesmati ke mikhan varede ghar beshan hamun avale bazi moso kiborde man kar nemikone plz help
کشیش قاطل ارسال شده در فروردین 23، 2013 ارسال شده در فروردین 23، 2013 ممنونhttp://forums.p30day.com/images/smilies/11.gif
rezahitler ارسال شده در فروردین 24، 2013 ارسال شده در فروردین 24، 2013 سلام من وقتی setup بازیرو اجرا میکنم این ارور میاد Runtime error (at 276:16326): Internal error:Extract temporary file:the file"BGl0-.bmp"was not found.
avary ارسال شده در فروردین 25، 2013 ارسال شده در فروردین 25، 2013 ممنون بازی خیلی باحالیه ??قط حی?? که دارن خرابش کمی کنن .... منظورم اینه که می خوان به همین زودی نسخه چهارش رو هم بسازن
sasangol69 ارسال شده در تیر 18، 2013 ارسال شده در تیر 18، 2013 سلام ب همه من بازی رو دانلود و نصب کردماما وقتی اجراش میکنم ص??خه سیاه میشه اما بد میگه برنامه رو ببندویندزم سونه و سیستم بالاستچیکار کنم اجرا شهممنون میشمsasangol@yahoo.comاینم ایمیلمه
kaviany ارسال شده در تیر 18، 2013 مالک ارسال شده در تیر 18، 2013 سلام ب همه من بازی رو دانلود و نصب کردماما وقتی اجراش میکنم ص??خه سیاه میشه اما بد میگه برنامه رو ببندویندزم سونه و سیستم بالاستچیکار کنم اجرا شهممنون میشمsasangol@yahoo.comاینم ایمیلمه گرا??یکتون را آپدیت کردید؟؟ بهتره از کرک های جدیدی که امده است??اده کنید شاید مشکل از کرک باشه اگه ارور دونت ورک بده و بپره بیرون و این مشکل بیشتر ین علتش مشکل گرا??یکی یا کرک هست
mahdi10 ارسال شده در تیر 21، 2013 ارسال شده در تیر 21، 2013 شاید دایرکستو نصب نکردی یا کارت گرا??یکت بروز نیس ولی ??ک کنم اگه نسخه ی جدیده کارت گرا??یکتو نصب کنه حل شه
mahdi10 ارسال شده در تیر 21، 2013 ارسال شده در تیر 21، 2013 سلام خواهش میکنم کمکم کنید من بازی رو نصب کردم اون uplayرو هم نصب کردم کرک هم کردم اپیدت هم شد uplay بعد الان میخوام برو تو بزای میگه کد ریجستری بده اوکی رو هم میزنم میگه غلطه چیکار کنم؟!؟!؟! من میدونم مشکلت چیه داداش یه سایتی رو میشناسم که یه کرک گزاشته دیگه اون uplay لازم نیس خاستی یه ایمیل بهم بده mahdiisalmani285@yahoo.ocm
nazyaryan ارسال شده در تیر 21، 2013 ارسال شده در تیر 21، 2013 سلام من وقتی setup بازیرو اجرا میکنم این ارور میاد Runtime error (at 276:16326): Internal error:Extract temporary file:the file"BGl0-.bmp"was not found. عزیزم آخرین نسخۀ microsoft netframwork و برنامۀ winrar رو نصب کن مشکلت حل میشه اگه ویندوز 8 هستی ??ایلاتو کپی کن تو دسکتاپت بعد اکسترکت کن تشکر یادت نره :35i6tub:
mmd.moghaddam ارسال شده در آبان 23، 2016 ارسال شده در آبان 23، 2016 سلام وقتی setup رو میزنم این ارورو میده میشه کمکم کنید؟ Runtime error (at 276:16326): Internal error:Extract temporary file:the file"BGl0-.bmp"was not found
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری