رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای نسخه ی full

قبل از هر چیز بگم این بازی ??قط روی ویندوز 7 سرویس پک 1 اجرا میشود

اگه قبلا بازی نصب کردید پاکش کنید دوباره نصب کنید

انتی ویروس خودتون رو حتما غیر ??عال کنید (من حتی انتی ویروس رو پاک کردم)

به هیچ وجع به اینترنت وصل نباشید.(اگه باشید steam یک ??ایل به سیستمتون قسمت ریجستری می??رسته که اصلا دیگه بازی اجرا نمیشه)

خوب بعد از ***ترکت کردن بازی اول از همه در ??ایل redist برنامه های DirectX و vcredist_x86 را نصب نمایید سپس باید Steam را دانلود و نصب نمایید

اصلا نیاز به اپدیت Steam ندارید و اگر از قبلا نصب دارید پاک کرده و دوباره نصب نمایید(ریستارت بعد از پاک کردن یادتون نره)

نیاز نیست کارت گرا??یک رو اپدیت کنید ولی اگر کردید هم به روان تر اجرا شدن بازی کمک میکند

در اخر نیز کرک جدید بازی را از لینک زیر که خودم اپلود کردم بگیرید و به ??ایل بازی کپی و جایگزین کرده و با خیال راحت بازی را اجرا نمایید

تصاویری از محیط بازی که خودم گر??تم

[TABLE=class: cms_table_ncode_imageresizer_warning, width: 700]

[TR]

[TD=class: cms_table_td1, width: 20]
wol_error.png
[/TD]

[TD=class: cms_table_td2]Click this bar to view the full image.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

j3kx39m1o36bz7snrd1w.jpg

[TR]

wol_error.png
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

okdqqrcuzhhfn7a8v958.jpg

[TR]

wol_error.png
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

v6nplku66i53kbtd0nvm.jpg

ویرایش شده توسط kaviany
  • Like 1
ارسال شده در

دوست عزیز جناب kaviany ممنون بابت راهنماییت.

اما لط??ا قبل از اینکه اینطور با قاطعیت تمام صحبت کنید، مطمئن بشد که غیر از راه حل هایی که ارائه می کنید، راه حل دیگه ای نباشه.

خدمت شما و بقیه دوستان عرض کنم که من این بازی رو (ورژن Deluxe Edition از Skidrow) دارم روی ویندوز 8 نسخه Enterprise x64 اجرا می کنم، آنتی ویروسمو ( windows defender خود ویندوزه و نمیشه بهش گ??ت آنتی ویروس :دی) غیر ??عال نکردم، تمام مدت هم به اینترنت متصل بودم.

اما همانطور که گ??تید حتما باید Steam نصب باشه.

اما اینکه چطوری این بازی بعد از این همه مشکل برام اجرا شد، می تونم بگم که از کرک 3DM Proper است??اده کردم، نه به تاریخ ویندوز، نه به Time Zone دست زدم، ??قط بازی رو ***ترکت کردم و بعد کرک رو کپی کردم، پیش نیازهاشو و Steam رو نصب کردم (گذاشتم آپدیت شد) بعد بازی راحت اجرا شد. همین

اگه کسی از دوستان سوالی یا مشکلی با این بازی داشتن بگن اگه تونستم از عهده پاسخگوییش بر بیام، حتما راهنمایی می کنم

یا علی

ارسال شده در

icon1.png

دوستان ربطی به ویندوز نداره.من خودم دارم رو 8 بازی میکنم با این دو تا کرک:

هرجا یکیش جواب نداد یکی دیگه رو میریز
د
و روش تمام الانم مرحله 8 9 اینا هستم.steam رو هم نصب کنید ??قط همین.

اول کرک اول رو بزنیند و بازی کنید چون این کاملتره.اگه جایی مشکل هنگ داشتید از کرک دوم است??اده کنید.واسه start up بازی هم هیچ نیازی ندارید که تاریخ کامپیوتر رو عوض کنید.با برنامه ای که میزارم اینکارو انجام بدید و بازی رو باهاش run کنید:

ای
نم دوتا کرک:

و

ارسال شده در

the procedure entry createDXGIFactory1 could not be located in the daynamic link library dxgi.dlسلام این ارور رو چی کار کنم.

دوست عزیز این Error به این دلیل نشون داده میشه که ??ایل

dxgi.dl تو سیستم شما موجود نیست.

به احتمال بسیار بسیار زیاد اگه

DirectX 11 رو نصب کنید، مشکلتون حل میشه. اگر هم DirectX نصب هست ??ایل

dxgi.dl رو دانلود کنید و

بصورت دستی کپی کنید.

مو??ق باشید

ارسال شده در

دیگه دارم دیوانه میشم...هر روش کو??ت و زهر ماری بود امتحان کردم لامصب اصلا بالا نیماره لششو...یکی کمک کنه...رو ایکن بازی کلیک میکنم این نوشته میاد:the procedur entry point_bink start async thread@8 coud not be located in the dynamic link library bink32.dll .....اولش که میگ??ت ??ایل bink32.dll وجود نداره...اونو دانلود کردم...حالا این مرضو نشون میده...چیکار کنم اخه...ویندوز7 cod black ops2 deluxe editin ....یکی راهنمایی کنه

ارسال شده در
دیگه دارم دیوانه میشم...هر روش کو??ت و زهر ماری بود امتحان کردم لامصب اصلا بالا نیماره لششو...یکی کمک کنه...رو ایکن بازی کلیک میکنم این نوشته میاد:the procedur entry point_bink start async thread@8 coud not be located in the dynamic link library bink32.dll .....اولش که میگ??ت ??ایل bink32.dll وجود نداره...اونو دانلود کردم...حالا این مرضو نشون میده...چیکار کنم اخه...ویندوز7 cod black ops2 deluxe editin ....یکی راهنمایی کنه

اینجا شاید بتونه کمکت کنه

مشکلات باbink32.dll و حل آن

ارسال شده در

سلام .............کرک نهایی و 100 درصد بدون مشکل رو سایت دانلودها گذاشته........من خودم دان کردم و الان تو ویندوز 8 دارم بازی میکنم.

ارسال شده در
دوست عزیز جناب kaviany ممنون بابت راهنماییت.

اما لط??ا قبل از اینکه اینطور با قاطعیت تمام صحبت کنید، مطمئن بشد که غیر از راه حل هایی که ارائه می کنید، راه حل دیگه ای نباشه.

خدمت شما و بقیه دوستان عرض کنم که من این بازی رو (ورژن Deluxe Edition از Skidrow) دارم روی ویندوز 8 نسخه Enterprise x64 اجرا می کنم، آنتی ویروسمو ( windows defender خود ویندوزه و نمیشه بهش گ??ت آنتی ویروس :دی) غیر ??عال نکردم، تمام مدت هم به اینترنت متصل بودم.

اما همانطور که گ??تید حتما باید Steam نصب باشه.

اما اینکه چطوری این بازی بعد از این همه مشکل برام اجرا شد، می تونم بگم که از کرک 3DM Proper است??اده کردم، نه به تاریخ ویندوز، نه به Time Zone دست زدم، ??قط بازی رو ***ترکت کردم و بعد کرک رو کپی کردم، پیش نیازهاشو و Steam رو نصب کردم (گذاشتم آپدیت شد) بعد بازی راحت اجرا شد. همین

اگه کسی از دوستان سوالی یا مشکلی با این بازی داشتن بگن اگه تونستم از عهده پاسخگوییش بر بیام، حتما راهنمایی می کنم

یا علی

روی سیستمم ریپ میزنه اما سیستمم پایین نیست میشه بگین چرا؟؟؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...