usjafar ارسال شده در بهمن 15، 2012 ارسال شده در بهمن 15، 2012 با سلام خسته نباشید. بازی رو از سایت دانلود کردم و پچ رو نصب کردم داخل مولتی من هم bd رو ??عال می کنم اما بعد از اجرای بازی نکات ایمنی است??اده از دسته های move رو نشون می ده بعد از اون ص??حه سیاه می شه لط??ا کمک کنید.... اکید وارم جای درستی سؤال کرده باشم چون جای دیگه ای پیدا نکردم!! با نشکر :)
ehsanps4 ارسال شده در بهمن 16، 2012 ارسال شده در بهمن 16، 2012 با سلام خسته نباشید. بازی رو از سایت دانلود کردم و پچ رو نصب کردم داخل مولتی من هم bd رو ??عال می کنم اما بعد از اجرای بازی نکات ایمنی است??اده از دسته های move رو نشون می ده بعد از اون ص??حه سیاه می شه لط??ا کمک کنید.... اکید وارم جای درستی سؤال کرده باشم چون جای دیگه ای پیدا نکردم!! با نشکر :) شما از هارد ***ترنال باید بازی را اجرا کنی.
usjafar ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک ارسال شده در بهمن 23، 2012 آقا در هر دو روش امتحان کردم هم هارد داخلی هم خارجی، کمک کنیییییییییییییید لط??ا!!!
ehsanps4 ارسال شده در بهمن 23، 2012 ارسال شده در بهمن 23، 2012 آقا در هر دو روش امتحان کردم هم هارد داخلی هم خارجی، کمک کنیییییییییییییید لط??ا!!! اشکال از ??یکس 3.55 است. اگر از cfw 4.3 است??اده میکنید، باید ایبوت اوریجینال بازی را جایگزین کنید. اگر از cfw 3.55 است??اده میکنید، ورژن 4.12 مولتی من این قابلیت را داره که بازی را خودکار ??یکس کنه میتونید آخرین ورژن مولتی من را دانلود کنید. و ببینید که خود مولتی من بازی را ??یکس میکند. من خودم امتحان نکردم،اگر جواب داد هم خبر دهید. در ضمن داخل این انجمن Resistance 3 CFW 3.55 | Jailbreak میتونید مشکلتون را مطرح کنید.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری