رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

دوستان من کل این تاپیک رو خوندم اصلا مشکل من اینه که بازی کلا بالا نمیاد نه اروری به چیزی هیچ ات??اقی نمیا??ته علتش چیه؟؟؟؟

• پاسخ 124
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
دوستان من کل این تاپیک رو خوندم اصلا مشکل من اینه که بازی کلا بالا نمیاد نه اروری به چیزی هیچ ات??اقی نمیا??ته علتش چیه؟؟؟؟

این کرک رو است??اده کنید مشکلتون حل میشه

دانلود: پرشین گیگ - دانلود - Cfix_Call of Duty Black Ops II [www.p30source.com].rar

Password : www.p30source.com

ارسال شده در

سلام

من بازی را که اجرا میکنم اول ص??حه سیاه میشه بعد چند لحظه پیام میده که باید برنامه را ببندم بعد که کلوز پروگرام را زدم یه ص??حه دیگه باز میشه که ارور ERROR DURING INITIALIZATION : UNHANDLED EXCEPTION CAUGHT ر میده

مشگل از کجاست لط??ا کمکم کنید :unsure:

وقت زیادی واسه دانلودش گزاشتم

ارسال شده در

به نظر من مشکل از سیستم هاتونه!

چون یکی لپتاپش رو آورد همه کارهای شما رو روی ویندوزش انجام دادیم نشد ولی من براش یه ویندوز ریختم بعد براش بازی رو نصب کردم بدون تغییر زمان و نصب استیم و این دنگ و ??نگ ها ??قط براش ویندوز 8 ریختم بعد داریکت ایکس رو هم براش نصب کردم بعد دیگه بازی بالا اومد(هلو)

از من میشنوین ویندوز 8 بریزین و همه سخت ا??زاراتون و درایور هاتون رو آپدیت کنین دیگه حل میشه

ارسال شده در

ویندوزمو عوض کردم بازی نصب شد و بالا اومد

ولی یه مشکل دیگه کی??یت بازی خیلی پایینه تو ??یلماش خیلی کی??یت بالاست ولی تو بازی انگار داری سونی 1 بازی میکنی

رزولوشنشو بردم بالا بازم همین مشکل را داشتم

کسی علت و راه حلش را بلده کمک کنه

ارسال شده در

سلام دوستان.. من بازیو دان کردمو نصبم کردم وقتی میرم تو بازی صحنه اهسته میزنه واسم.. گرا??یکمو سیستمم بالاستا.. دارم اپدیتشو دان میکنم امکانش هست که مشکلم برطر?? شه؟؟؟؟

ارسال شده در

سلام. من بازیو دان کردم ر??تم تو بازی دیدم صحنه اهسته میزنه با این سیتم بالایه من.. دوباره ر??تم اپدیت کارت گرا??یکو دانلود کردمو نصبشم کردم حالا میرم تو بازی هنگ میکنه مشکلم چیه کمک کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک...

ارسال شده در (ویرایش شده)

بازی من خیلی رونه منتها صدا نداره

دایرکس نصبه .دات نت ??ریم ورک هم نصبه داریور کارت صدا هم نصبه چی کنم به نظر شما

تو رو خدا راهنمایی کنید

البته من تو چند تا سایت خوندم مورد از اپدیت هایی هست که ریختیم اون اپدیت 37 مگی 1 اپدیت دیگه 86 مگه با اون یعنی درست میشه

ویرایش شده توسط saeed1260
ارسال شده در

برای من نسخه ی مولتی پلیر و زامبی میاد ولی نسخه ی اصلی نمیاد روی آیکنش کلیک می کنم ولی هیچ ات??اقی نمی??ت نسخه ی زامبیش هم وصل نمیشه که آنلاین بازی کرد.

اشکال از کجاست؟؟

برای من نسخه ی مولتی پلیر و زامبی میاد ولی نسخه ی اصلی نمیاد روی آیکنش کلیک می کنم ولی هیچ ات??اقی نمی??ت نسخه ی زامبیش هم وصل نمیشه که آنلاین بازی کرد.

اشکال از کجاست؟؟

سلام جدیدترین کرک SKIDROW CrackFix رو دانلود کنید نرم ا??زار استیم رو هم نصب کنید (حین نصب استیم باید به اینترنت وصل باشید) بازی رو اجرا کنید اگر موقع اجرا بیرون پرید یا اروری داد تاریخ سیستم رو به ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲ تغییر بدید ویرایش شده توسط Salamander
ارسال شده در
سلام جدیدترین کرک SKIDROW CrackFix رو دانلود کنید نرم ا??زار استیم رو هم نصب کنید (حین نصب استیم باید به اینترنت وصل باشید) بازی رو اجرا کنید اگر موقع اجرا بیرون پرید یا اروری داد تاریخ سیستم رو به ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲ تغییر بدید

میشه لینکش رو بزاری کرک زیاد هست نمیدونم کدوم آخریه..

مهمان مهمان
ارسال شده در

بازی خوبیه! کسانی که بازی شون لود نمیشه آنتی ویروسشون رو غیر ??عال کنن و یه بار دیگه نصب کنن. مثلا ناد 32 دو تا از DLL های بازی رو چون کرک بودن پاک میکرد بدون این که من خبر باشم! اونایی هم که بازی شون گیر میکنه یه سر برن تو تنظیمات بازی Optimal Graphic رو پایین گزینه ها بزنن.

ارسال شده در

آقا من همه کارارو کردم

ولی وقتی میزنم و میرم تو بازی ص??حه سیاه میاد و دایره مخصوص لود بازی هی میچرخه..ولی ات??اقی نمیو??ته

ویندوزمم 8 و تقریبا همه سخت ا??زارام بالاست

قسمت زامبیش میره تو بازی ، آنلاین رو میزنم ؛ ولی نمیشه بازی کرد ارور میده "Please try again later or visithttp://www.callofduty.com/blackops2/status for updates."

لط??ا کمک کنید !!!! :( O_o

arshiaamm@yahoo.com

ویرایش شده توسط arshiaamm
ارسال شده در

سلام به همه.اونایی که تا آخر این بازی انجام دادن لط??ا به من بگید اون مرحله ای که اینا میرن به کلیسا حمله میکنن و آرپی جی زنارو میزنن بعد باید چیکار کنم تا به مرحله بعد برم .من تو این مرحله گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...