iman.police ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 (ویرایش شده) Download Call_ofDuty_Black_Ops_II_FULL_100veGamewww.PersiaGame.IR.zip دانلود از سرور Trainbit پسورد ??ایل زیپ : http://www.persiagames.ir منبع : PersiaGames | اخبار بازی های رایانه ای dl save game ویرایش شده بهمن 22، 2012 توسط iman.police
gory ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 دوستانی که مشکل dll دارن میتونن برن به این سایت:Download your missing .dll files - DLL-files.com و ??ایل مورد نظر رو تو قسمت سرچ بنویسن و بعد دانلود کنن.بعد از دانلود هم ??ایل رو ***ترکت کرده و در پوشه بازی بریزید.یا علی
gta007 ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 (ویرایش شده) سلام من بازی رو نصب میکنم باز میکنه ولی اونجا که ??یلم رو نشون میده وایمیسته و این error رو میده لط??ا راهنمایی کنید باید کرک جدید رو دانلود کنی:smile: ویرایش شده بهمن 22، 2012 توسط gta007 دوست دارم
gta007 ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 باید برنامه steam رو نصب کنی:smile::smile::drool::drool:
gta007 ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 سلام من هر وقت میخوام برنامه steam رو اپدیت کنم گیر میکنه یا اپدیت نمیشه یا دیر اپدیت میکنه
sinamovahedi ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 آقا مشکلتون حل نشد ؟ آخه منم همین مشکلو دارم اگه میشه راهنمایی کنید !؟
shayan2068 ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 سلام.من تو مرحله که اسب میو??ته روم مشکل دارم و هر کاری میکنم نمیتونم اسب رو بردام .میشه کمکم کنید
pejmangh67 ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 سلام.من تو مرحله که اسب میو??ته روم مشکل دارم و هر کاری میکنم نمیتونم اسب رو بردام .میشه کمکم کنید دادا اگر مشکل کرک داری این آپدیت بازی جدید اومده.نیازم نیست تاریخ کامپیوتر رو عوض کنی.steam رو نصب داشته باش ??قط همین. و این آپدیت هم مثل کرک کپی کن کل کل مشکلاتت حل میشه: sr-codbo2u12.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download واسه اینکه اسب رو هم برداری تند تند اون دوتا دکمه ای رو که خود بازی میگه بزن حل میشه
amir mohammad chahardoli ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 سلام.من تو مرحله که اسب میو??ته روم مشکل دارم و هر کاری میکنم نمیتونم اسب رو بردام .میشه کمکم کنید دوست عزيز تو ايكس باكس بازي ميكني يا كامپيوتر تو چه كنسولي بازي ميكني؟
shayan2068 ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 تو pc عزیز .من تند تند میزنم اما بازم نمیشه. و مشکلم کرک نیست عزیز
shayan2068 ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 دادا اگر مشکل کرک داری این آپدیت بازی جدید اومده.نیازم نیست تاریخ کامپیوتر رو عوض کنی.steam رو نصب داشته باش ??قط همین. و این آپدیت هم مثل کرک کپی کن کل کل مشکلاتت حل میشه: sr-codbo2u12.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download واسه اینکه اسب رو هم برداری تند تند اون دوتا دکمه ای رو که خود بازی میگه بزن حل میشه عزیز میشه این ابدیت رو جایه دیگه هم بزارید
mkj001 ارسال شده در بهمن 27، 2012 ارسال شده در بهمن 27، 2012 تو pc عزیز .من تند تند میزنم اما بازم نمیشه. و مشکلم کرک نیست عزیز دکمه رو باید نگه داری نه بزنی دقت کن
the game milad ارسال شده در بهمن 27، 2012 ارسال شده در بهمن 27، 2012 عزیز میشه این ابدیت رو جایه دیگه هم بزارید ب??رما دوست عزیز : Download codbo2u12 rar
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در بهمن 28، 2012 ارسال شده در بهمن 28، 2012 دوستان سلام من تو این مرحله Call of Duty Black Ops II گیر کردم هیچ ??لش زرد رنگی هم نیست همون مر حله ای هست که می خوان خواهر اون خلا?? کاره را بکشند همه آرپی جی زن ها و آدم های دشمن را کشتم ولی انگار نه انگار از این کرک هم است??اده کردم مثلی که کرک سالم هست http://www.gigapcgames.ir/Support.aspx
mostafalfc ارسال شده در بهمن 28، 2012 ارسال شده در بهمن 28، 2012 دوستان سلام من تو این مرحله call of duty black ops ii گیر کردم هیچ ??لش زرد رنگی هم نیست همون مر حله ای هست که می خوان خواهر اون خلا?? کاره را بکشند همه آرپی جی زن ها و آدم های دشمن را کشتم ولی انگار نه انگار از این کرک هم است??اده کردم مثلی که کرک سالم هست http://www.gigapcgames.ir/support.aspx همینجا که واسیدی سمت چپت یه در هست بقیه هم از اونور ر??تن برو پیششون :d
michelbastos ارسال شده در بهمن 29، 2012 ارسال شده در بهمن 29، 2012 سلام یکی بگه من بازی رو د??عه اول اوردم ولی د??عه دوم این پیغام روداد .جواب رو خواهشا به ایمیلم بدین اینم ایمیل michel.bastos10@yahoo.com اینم پیغام t6sp.exe -entry point not found
michelbastos ارسال شده در بهمن 30، 2012 ارسال شده در بهمن 30، 2012 سلام چرا مرحله اول من زامبی ها میان؟ سه تا گزینه داره یکی که مولتی پلیر هستش یکی نوشته زامبی و یکی هم که اصن زامبی نیست هست رو میزنم ولی بازم زامبین یعنی توو یک صحرایی هستی که یک عالم ادم کله کل میا جلو با ت??نگ یعنی چی؟؟؟ ایمیل من در زیر michel.bastos10@yahoo.com
michelbastos ارسال شده در بهمن 30، 2012 ارسال شده در بهمن 30، 2012 سلام چرا مرحله اول من زامبی ها میان؟ سه تا گزینه داره یکی که مولتی پلیر هستش یکی نوشته زامبی و یکی هم که اصن زامبی نیست هست رو میزنم ولی بازم زامبین یعنی توو یک صحرایی هستی که یک عالم ادم کله کل میا جلو با ت??نگ یعنی چی؟؟؟ اینم ایمیل من michel.bastos10@yahoo.com
worldclass ارسال شده در اسفند 3، 2012 ارسال شده در اسفند 3، 2012 سلام من پارت 8 رو repair کردم اما بازهم این ارور رو میده. [ATTACH=CONFIG]2946[/ATTACH]
worldclass ارسال شده در اسفند 3، 2012 ارسال شده در اسفند 3، 2012 لط??ا راهنمایی کنید 16 گیگ بازی بدون است??اده مونده!
ANGRY ارسال شده در اسفند 7، 2012 ارسال شده در اسفند 7، 2012 من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم تابعد از 5 روز توانستم اجراش کنم 1-اگر با لپ تاپ بازی می کنی باید هر دو کارت گرا ??یکاتو آپدیت کنی 2-اگر با پی سی کار می کنی باید کارت گرا??یکتو آپدیت کنی 3-dirctx را آپدیت کنی 4-نصب آخرین نسخه net fram work 5-اگر درست نشد مشکلت رو بگو
mahdidandy ارسال شده در اسفند 8، 2012 ارسال شده در اسفند 8، 2012 سلام آقا من وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمی ا??ته نه ارور میده نه بازی میاد چیکار کنم؟
yazd mini ارسال شده در اسفند 9، 2012 ارسال شده در اسفند 9، 2012 سلام دوستان من هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم راحت میرم تو بازی و بازی میکنم ??قط تو مرحله 3 که میرسم به یه جایی که میرسه ق??ل میکنه همه چیرو هم نصب کردم 4 تا کرک هم عوض کردم خوب نشد کسی میشکل منو داشته؟
welder ارسال شده در اسفند 9، 2012 ارسال شده در اسفند 9، 2012 اگه این بازی خیلی رو اعصابتون راه میره...حذ??ش کنین...مثل من...اون از کرکش که جونمونو بالا اورد...اون از بازی که نقشه کم داره...دیلیت...راحت:76:
yazd mini ارسال شده در اسفند 11، 2012 ارسال شده در اسفند 11، 2012 سلام بچه ها من تونستم یه کاریش بکنم ??قط کسی میتونه واسم سیو بازی رو آپ کنه؟؟ تو بعضی از مرحله ها که میرم ق??ل میکنه از 4 تا کرک هم است??اده کردم همینجوریه ممنون
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری