رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 124
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام من بازی رو نصب میکنم باز میکنه ولی اونجا که ??یلم رو نشون میده وایمیسته و این error رو میده 2896-تاپیک-مخصوص-بازی-call-duty-black-ops-2-13-jpgلط??ا راهنمایی کنید

باید کرک جدید رو دانلود کنی:smile:

ویرایش شده توسط gta007
دوست دارم
ارسال شده در
سلام.من تو مرحله که اسب میو??ته روم مشکل دارم و هر کاری میکنم نمیتونم اسب رو بردام .میشه کمکم کنید

دادا اگر مشکل کرک داری این آپدیت بازی جدید اومده.نیازم نیست تاریخ کامپیوتر رو عوض کنی.steam رو نصب داشته باش ??قط همین. و این آپدیت هم مثل کرک کپی کن کل کل مشکلاتت حل میشه:

sr-codbo2u12.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

واسه اینکه اسب رو هم برداری تند تند اون دوتا دکمه ای رو که خود بازی میگه بزن حل میشه

ارسال شده در
دادا اگر مشکل کرک داری این آپدیت بازی جدید اومده.نیازم نیست تاریخ کامپیوتر رو عوض کنی.steam رو نصب داشته باش ??قط همین. و این آپدیت هم مثل کرک کپی کن کل کل مشکلاتت حل میشه:

sr-codbo2u12.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

واسه اینکه اسب رو هم برداری تند تند اون دوتا دکمه ای رو که خود بازی میگه بزن حل میشه

عزیز میشه این ابدیت رو جایه دیگه هم بزارید

ارسال شده در

دوستان سلام من تو این مرحله Call of Duty Black Ops II گیر کردم هیچ ??لش زرد رنگی هم نیست همون مر حله ای هست که می خوان خواهر اون خلا?? کاره را بکشند همه آرپی جی زن ها و آدم های دشمن را کشتم ولی انگار نه انگار از این کرک هم است??اده کردم مثلی که کرک سالم هست

http://www.gigapcgames.ir/Support.aspx

2929-new-bitmap-image-jpg

ارسال شده در
دوستان سلام من تو این مرحله call of duty black ops ii گیر کردم هیچ ??لش زرد رنگی هم نیست همون مر حله ای هست که می خوان خواهر اون خلا?? کاره را بکشند همه آرپی جی زن ها و آدم های دشمن را کشتم ولی انگار نه انگار از این کرک هم است??اده کردم مثلی که کرک سالم هست

http://www.gigapcgames.ir/support.aspx

2929-new-bitmap-image-jpg

همینجا که واسیدی سمت چپت یه در هست بقیه هم از اونور ر??تن برو پیششون :d

ارسال شده در

سلام چرا مرحله اول من زامبی ها میان؟ سه تا گزینه داره یکی که مولتی پلیر هستش یکی نوشته زامبی و یکی هم که اصن زامبی نیست هست رو میزنم ولی بازم زامبین یعنی توو یک صحرایی هستی که یک عالم ادم کله کل میا جلو با ت??نگ یعنی چی؟؟؟ ایمیل من در زیر michel.bastos10@yahoo.com

ارسال شده در

سلام چرا مرحله اول من زامبی ها میان؟ سه تا گزینه داره یکی که مولتی پلیر هستش یکی نوشته زامبی و یکی هم که اصن زامبی نیست هست رو میزنم ولی بازم زامبین یعنی توو یک صحرایی هستی که یک عالم ادم کله کل میا جلو با ت??نگ یعنی چی؟؟؟ اینم ایمیل من michel.bastos10@yahoo.com

ارسال شده در

من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم تابعد از 5 روز توانستم اجراش کنم 1-اگر با لپ تاپ بازی می کنی باید هر دو کارت گرا ??یکاتو آپدیت کنی 2-اگر با پی سی کار می کنی باید کارت گرا??یکتو آپدیت کنی 3-dirctx را آپدیت کنی 4-نصب آخرین نسخه net fram work 5-اگر درست نشد مشکلت رو بگو

ارسال شده در

سلام

دوستان من هیچ کدوم از این مشکلاتو ندارم

راحت میرم تو بازی و بازی میکنم

??قط تو مرحله 3 که میرسم به یه جایی که میرسه ق??ل میکنه

همه چیرو هم نصب کردم 4 تا کرک هم عوض کردم خوب نشد

کسی میشکل منو داشته؟

ارسال شده در

اگه این بازی خیلی رو اعصابتون راه میره...حذ??ش کنین...مثل من...اون از کرکش که جونمونو بالا اورد...اون از بازی که نقشه کم داره...دیلیت...راحت:76:

ارسال شده در

سلام

بچه ها من تونستم یه کاریش بکنم

??قط کسی میتونه واسم سیو بازی رو آپ کنه؟؟

تو بعضی از مرحله ها که میرم ق??ل میکنه

از 4 تا کرک هم است??اده کردم همینجوریه

ممنون

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...