رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 64
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

سلام من هم orgin نصب کردم و هم گرا??یکم رو آپدیت کردم

در ضمن وینوزم رو هم عوض کردم ولی وقتی روی Play تو قسمت confing کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه

کمک کنین لط??ن

• 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام.من این بازی رو از این سایت دانلود کردم(تو ی این سه روز).ولی وقتی پارت اول رو میخوام ***ترکت کنم ارور میده وپارت شش رو میخواد ولی موقع دانلود بخش شش که رو سایت هستش دوباره پارت پنج رو دانلود میکنه. لط??ا راهنماییم کنید.

• 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام دوستان من وارد بازی میشم ، به ??اصله اینکه میخوام برم تو بازی از بازی بدونه هیچ ارروری میپره بیرون ، مشکل از چیه ؟

مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام...من بازی رو نصب کردم+برنامه های جانبی و آپدیت کارت گرا??یک ولی تو منو بازی که میخواد بره میاد بیرون و هیچ خطایی هم نمیده!مشکلش چیه؟

• 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام ، خسته نباشید ، من به بازی های جام جهانی رسیدم ، اما بازی نیمه نهایی رو که میخوام انجام بدم ، بدون هیچ اروری از بازی میپره بیرون ، کسی میدونه ، باید چه کنم ؟

• 1 month later...
  • 1 month later...
ارسال شده در

ادمین جان سلام.

من تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم اما امروز می بینم وسط منیجر وقتی می خواد بره بازی بعدی همش از بازی میزنه بیرون و میره تو ویندوز.

کرک جدید ریختم درست نشدو دوباره اینستال کردم بازم درست نشد. ممنونم اگه راهنمایی کنی

ارسال شده در

من یه مشکلی دارم وقتی میرم تو مسابقه استادیوم تاریکه انگار چراغا خاموشن.... یک د??عه این مشکل پیش اومد قبلا راحت بازی می کردم

• 2 months later...
ارسال شده در
سلام از من این ارور رو میده لط??ا کمک کنید با تشکر :3596-untitled-png

سلام

می گه که ??ایل rldea.dll از روی کامپیوترت پاک شده و باید دوباره نصب کنی

یک بار دیگه نصب کن

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...