x_man123 ارسال شده در آبان 30، 2012 ارسال شده در آبان 30، 2012 سلام به همگی دوستان من بازی را دانلود کردم نزدیک 1 گیگ اپدیت کردم اما الان وقتی میخوام انلاین بازی کنم یعنی پلی که میکنم ارور میدم اینم عکسش اگه کسی تا به حال این بازی را انجام داده و بلده ندا بده ما هم یاد بگیریم بتونیم بازی کنیم ??قط کسی نیاد بگه مشکل از اپدیت بازی هست که تازه 1 گیگ اپدیت کردم پس 100% مشکل اپدیت نیست راستی این نسخه eu نیست ایا مشکل از اینه که نسخه eu نیست یعنی باید حتما eu باشه؟! 1
x_man123 ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک ارسال شده در آبان 30، 2012 یعنی هیچکس این بازی را بازی نکرده بلد هم نیستین ای بابا دمتون گرم حالا اگه مینوشتم wow 100 هزار ن??ر میو مدند اره باید این کار و اون کار را بکنی عجب ها
x_man123 ارسال شده در آذر 14، 2012 مالک ارسال شده در آذر 14، 2012 اون مشکل حل شد بچه ها از وبسایت رسمیش دانلودش کردم حالا مشکل 2 پیدا کردم و اینه که تا که میرم یوزر و پسوردم را میزنم چه توسرور EU west هم توی این سرور این EU West & nordic ارور میده اونم 2 تا 1.سرور شلوغه بعدا تست کنید 3 روزم دارم 24 ساعت تست میکنم حواب نمیده 2.شما نمیتونید لاگین کنید با support تماس بگیرید ساپورت میگنه باید سرعت بالایی داشته باشی تا بتونی به سرور کانکت شی چون خیلی ادم نزدیک 3.6 میلیون ن??ر در روز انلاین هستند و دارند بازی میکنند اینترنتم 2 مگ سرعت دانلود 350 کیلیو بایت در ثانیه پینگ عالی اگه کسی بازی کرده میدونه مشکل کجاست لط??ا کمک کنه:90::cursing::mad:
fastos1989 ارسال شده در اسفند 3، 2014 ارسال شده در اسفند 3، 2014 اینجا کسی هست که جوابگو باشه؟ سلام . اقا من حدود 6 ماه پیش lol بازی میکردم یه مدت گذاشتم کنار الان دوباره خواستم شروع به بازی کنم اکانت جدید ساختم ولی وقتی خواستم وارد بازی بشم این پیغام میده بهم کسی میدونه مشکل از کجاست؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری