رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام به همگی دوستان من بازی را دانلود کردم نزدیک 1 گیگ اپدیت کردم اما الان وقتی میخوام انلاین بازی کنم یعنی پلی که میکنم ارور میدم اینم عکسش

اگه کسی تا به حال این بازی را انجام داده و بلده ندا بده ما هم یاد بگیریم بتونیم بازی کنیم

??قط کسی نیاد بگه مشکل از اپدیت بازی هست که تازه 1 گیگ اپدیت کردم پس 100% مشکل اپدیت نیست راستی این نسخه eu نیست ایا مشکل از اینه که نسخه eu نیست یعنی باید حتما eu باشه؟!

• Haha 1
ارسال شده در

یعنی هیچکس این بازی را بازی نکرده بلد هم نیستین ای بابا دمتون گرم حالا اگه مینوشتم wow 100 هزار ن??ر میو مدند اره باید این کار و اون کار را بکنی

عجب ها

• 2 weeks later...
ارسال شده در

اون مشکل حل شد بچه ها از وبسایت رسمیش دانلودش کردم حالا مشکل 2 پیدا کردم و اینه که تا که میرم یوزر و پسوردم را میزنم چه توسرور EU west هم توی این سرور این EU West & nordic

ارور میده اونم 2 تا

1.سرور شلوغه بعدا تست کنید 3 روزم دارم 24 ساعت تست میکنم حواب نمیده

2.شما نمیتونید لاگین کنید با support تماس بگیرید ساپورت میگنه باید سرعت بالایی داشته باشی تا بتونی به سرور کانکت شی چون خیلی ادم نزدیک 3.6 میلیون ن??ر در روز انلاین هستند و دارند بازی میکنند

اینترنتم 2 مگ سرعت دانلود 350 کیلیو بایت در ثانیه پینگ عالی اگه کسی بازی کرده میدونه مشکل کجاست لط??ا کمک کنه:90::cursing::mad:

• 2 years later...
ارسال شده در

اینجا کسی هست که جوابگو باشه؟

سلام . اقا من حدود 6 ماه پیش lol بازی میکردم یه مدت گذاشتم کنار الان دوباره خواستم شروع به بازی کنم اکانت جدید ساختم ولی وقتی خواستم وارد بازی بشم این پیغام میده بهم کسی میدونه مشکل از کجاست؟

o2191ggdua2yd2kler7s.jpg

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...