yasharkhaaan ارسال شده در آبان 21، 2012 ارسال شده در آبان 21، 2012 آقا من این بازی رو از یه شرکت اورجینال خریدم،بازی بدون مشکل نصب و اجرا شد و چند مرحله شم رد کردم.اما وقتی از بازی اومدم بیرون و حالا میخوام دوباره ادامه ی بازی رو بازی کنم لودینگش خیلی طول میکشه و تو بازی نمیره.دیگه خسته شدم از بس باهاش ور ر??تم.در ضمن لبتاب منم سخت ا??زار قدرتمندی داره و ویندوزم سون 64 بیتیه.اگه کسی راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم.
mehran99 ارسال شده در آبان 21، 2012 ارسال شده در آبان 21، 2012 منظور شما از اوریجینال این dvd 2 هزار تومانی ها هست یا نه راستی مدل لپتاپ رو اگر میشه بنویسید
yasharkhaaan ارسال شده در آبان 21، 2012 مالک ارسال شده در آبان 21، 2012 منظور شما از اوریجینال این dvd 2 هزار تومانی ها هست یا نه راستی مدل لپتاپ رو اگر میشه بنویسید منظورم از یه شرکت معتبر بود داداش:gigglesmile:از شرکت HRB خودمون.تاحالا بازی خراب نداده دست مردم.اما نمیدونم چرا رو سیستم من اینجوریه! مدل لبتابم:ASUS A53sهست. سی پی یو: i7 رم:8 گرا??یک:gf GT630M 2G
مهمان مهمان ارسال شده در آبان 22، 2012 ارسال شده در آبان 22، 2012 توصیه میکنم کپی بازی های جدید رو بخر چون اگه خراب باشه میتونی برش گردونی! ولی بازی اورجینال ایران قابل اعتماد نیست.(اکثرا به خاطر مجوز مجبور میشن بازی رو سانسور کنن به همین دلیل در بعضی موارد کار نمیکنن) دوست من مال صنوبر رو خریده بود همین مشکلو داشت،مال من کپی دادم بهش مشکلش حل شد!!!!! راه حل ها: برنامه های Runtime مورد نیاز بازی رو از اول نصب کن. از سیو هات بکاپ بردار،بازی رو از اول نصب کن. اگه د??عه آخر با alt+F4 از بازی خارج شدی اول راه حل دوم رو انتخاب کن.
مهمان مهمان ارسال شده در آبان 22، 2012 ارسال شده در آبان 22، 2012 یادش بخیر.دو ماه طول کشید توی Post Human Warrior به مرخله 2 تا مونده به آخر رسیدم سیو هام پاک شد!!!!:=-0:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری