HosseinAlihp ارسال شده در آبان 20، 2012 ارسال شده در آبان 20، 2012 سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم تو بازی Batman Arkham City که تو سیو 2% گیر میکنه اونجایی که جوکر و دوست دخترش بتمن رو به صندلی میبندن بعد از پنجره پرتش میکنه پایین دیگه ص??حه سیاه میشه نمیدونم باید چی کار کنم بعد قبل اینکه ص??حه سیاه بشه این نوشته رو میده Press Right Click Now To Skop the Cutscene , Or the Game Will Stop Working من در مرحله های قبل ??یلم های بازی رو رد میکردم با دوبار پچ کلیک اما تو ایم ??یلم که میزنم علامت Loading... میاد کسی میدونه راه حلش چیه ؟
rezahitler ارسال شده در آبان 20، 2013 ارسال شده در آبان 20، 2013 مشکل از بازی یا کرکه ، چون بعد از پرت شدن باید یه ??یلمی نشون بده. و اون ??ایلی که مربوط به اونجاس رو احتمالا بازییت نداره و ناقصه. شما بازیو یبار کامل حذ?? کن و از نو نصب کن ، شاید مشکلت برطر?? شد
Taraghee ارسال شده در بهمن 4، 2014 ارسال شده در بهمن 4، 2014 (ویرایش شده) D:\Batman Arkham City\BmGame اینجا میری بعد اسم پوشه ی moviestreo رو به moviestreo1 تغییر میدی درست میشه. بعد یک سوال پیش اومد شما Version Net Frame Worket چنده که میتونی بازی کنی؟ ویرایش شده بهمن 4، 2014 توسط Taraghee
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری