armankhah ارسال شده در مهر 28، 2012 ارسال شده در مهر 28، 2012 اگر دنبال یک بازی اینتنرتی جذاب و با گرا??یک بالا و پرطر??دار میگردید و سرعت اینترنتتان نیز جوابگو هست پیشنهاد میکنم که بازی ران اسکیپ را که هم به صورت مجزا دارای وبسایت رسمی هست و هم در سایت مینی کلیپ قرار دارد را امتحان نمایید.شمارنده هوشمند ص??حه اول بازی نشان میدهد که این بازی در حال حاضر حدود ۲۰۰۰۰۰۰۰۰ بازی کننده دارد. این بازی بسیار بازی بزرگ و گسترده ای بوده و همانطور که در انتها تصاویری از محیط آن را برای شما قرار میدهم مشخص است بازی بسیار سنگینی میباشد در سایت اصلی آن دو بازی دیگر نیز وجود داد که آنها نیز بازی*هایی بسیا گرا??یکی و سنگین هستند. به شخصه پیشنهاد میکنم در صورتی که اینترنت شما سرعت مناسبی دارد آن را بازی کنید ورود به بازی معر??ی بازی های بیشتر
alibarghdar ارسال شده در مهر 29، 2012 ارسال شده در مهر 29، 2012 خیلی ممنون ??کر کنم بازی خوبی باشه:=-0:
armankhah ارسال شده در مهر 30، 2012 مالک ارسال شده در مهر 30، 2012 خواهش میکنم.خیلی سنگیمخ بازیش.توضیحات و تصاویر بیشتر در اینجا
armankhah ارسال شده در مهر 31، 2012 مالک ارسال شده در مهر 31، 2012 بازی سنگینیه و خیلی با گرا??یک و جذابه.انگار داری پلی استیشن بازی میکنی
پست های پیشنهاد شده