رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

شرکت Konami اعلام کرد که تا شش روز ديگر دموي بازي Pro Evolution Soccer 2013 قابل دانلود و بازي است.

به ادعاي شرکت کونامي: "PES 2013 يکي از پيشر??ته ترين شبيه سازهاي ??وتبال به شمار مي رود که به بازيکنان امکان کنترل کامل توپ را ميدهد چه در هنگام پاس، شوت و يا استوپ کردن توپ. هوش مصنوعي بازي حرکت بازيکنان چه با توپ و چه بدون توپ را بخوبي کنترل مي نمايد و به اين ترتيب تجربه بازي ??وتبال واقعي تر مي شود.

سيستم Player ID علاوه برا اينکه ظاهر و حرکت خاص هر بازيکن را شبيه سازي کرده است، نحوه بازي بازيکن را نيز بخوبي شبيه سازي مي نمايد.

در دموي اول گيمرها مي توانند اين قابليت هاي جديد را تجربه کنند و با 8 تيم بازي نمايند. تيم هاي آلمان، انگلستان، پرتغال، ايتاليا، و چهار تيم از باشگاههاي Copa."

به منظور اينکه از قابليت هاي جديد و وسيع کنترلي بازي PES 2013 سر در بياوريد، اين دمو به شما اين امکان را ميدهد که بازي را با هر درجه سختي بازي کنيد و امکان تنظيم زبان هاي ديگر هم وجود دارد که به کار ما ايراني ها نخواهد آمد.

در تصاوير زير مي توانيد بالوتلي، رونالدو، گومز و ... را در PES 2013 مشاهده نماييد.

pes2013-1.jpg

**براي مشاهده عکس ها در اندازه واقعي، لط??اً بر روي آن کليک نماييد**

pes2013-2.jpg

pes2013-3.jpg

pes2013-4.jpg

pes2013-5.jpg

ارسال شده در

مرسی از بابت تاپبکت

من همواره بازی پس و ??ی??ا رو دنبال میکنم و بسته به قوی بودن گیم پلی هر کدومشون اونو همون سال بازی میکنم.الان چند سالی هست که ??ی??ا پیشر??ت ??وقالعاده ای داشته.شما زمانی که ??ی??ا رو تماشا میکنید حس تماشای یک ??وتبال واقعای از یک شبکه ماهوارهای بهتون القا میشه.قبول دارم که پس توو گرا??یک شبیه سازی بازیکنا عالیه اما گیم پلی بازی خیلی ساده و مبتدیانست.

امسال واقعا ??ی??ا ترکونده بود هر چند اون هم مشکلات خاص خودش رو داره

ممنون

ارسال شده در

پارسال من دموی pes2012 رو دانلود کردم واقعا ارزش دانلود رو نداشت .حجم حدود 1Gبود ولی ??قط 4-3تا تیم داشت و همه جور مشکلی به نظر من دمو رو اصلا دانلود نکنین مگر اینکه از pes2012خسته شده باشید:n4v1d_174:

ارسال شده در

سلام واقعا ??ی??ا کل pes رو میرزه

Pes هر بازی که میسازه یک ضع?? اساسی داره یک بار پنالتی اون ضع?? داره یک بار قدرت م??ت به بازیکنان میده هزارتا ضع?? دیگه ولی ??ی??ا هیچ یک از این ضع?? ها رو نداره

ارسال شده در

??ی??ا ضع?? های زیادی مثل قیا??ه و همچنین تعداد حرکات خوش حالی بعد از گل و تناسب اندام ها دارد. به نظر من پس 13 ??ی??ا را له می کند اگر می خواهید منظور من را متوجه شوید تریلر player id پس 13 را دانلود کنید

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...