amir23 ارسال شده در مهر 9، 2012 ارسال شده در مهر 9، 2012 دوستان من بعد از نصب این بازی روی آیکون بازی که کلیک میکنم این ارور رو میده : the program can t start because lyfoby.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem. کسی هست که بتونه کمک بکنه بگه مشکل از چی هست .
mohammad_dl ارسال شده در مهر 11، 2012 ارسال شده در مهر 11، 2012 این مشکل از کرکه که بازی هنوز کرک نداره .
unqiueboy ارسال شده در مهر 16، 2012 ارسال شده در مهر 16، 2012 دوستان من بعد از نصب این بازی روی آیکون بازی که کلیک میکنم این ارور رو میده : the program can t start because lyfoby.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem. کسی هست که بتونه کمک بکنه بگه مشکل از چی هست . دوست عزیز شما این ??ایل dll رو میتونی سرچ کنی و گیر بیاری و دانلود کنی و توی ??ولدری که بازی هست کپیش کنی ولی احتمالا بعدش ارور بده چ.ن مال من fatal eror داد حالا شما امتحان کن شاید شد
iran11 ارسال شده در بهمن 2، 2014 ارسال شده در بهمن 2، 2014 داداش تو اینترنت Dll-Files Fixer اینو دان کن خودش واست سرچ میکنه اروراتو دان میکنه کلا اگه ویندوزت سونه این بازی رو سون اذیت میکنه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری