MOJTABA900 ارسال شده در شهریور 21، 2012 ارسال شده در شهریور 21، 2012 (ویرایش شده) شرح گیم پلی و داستان بازی تصاویری از محیط بازی : سیستم مورد نیاز : Processor: Pentium 1.6 GHz RAM: 1GB Video: 256 MB حجم : 3.2GB 17 Part دانلود طریقه اجرا : از منوی PCSX2 به مسیر زیر مراجعه و بازی را که با ??رمت ISO میباشد انتخاب و در مرحله بعد با کلیک بر روی Boot CDVD Fast بازی را اجرا کنید : CDVD > ISO Selector > Browse System > Boot CDVD Fast __________________________________________________ ! Notes :hd: دانلود شبیه ساز PCSX2 :hd: در صورت مشکل در اجرا و یا خرابی لینکها در همین تاپیک بیان کنید ! ویرایش شده مهر 13، 2012 توسط MOJTABA900
Ù�رزانه Ù�رزانه ارسال شده در شهریور 26، 2012 ارسال شده در شهریور 26، 2012 دانلود بازی Resident Evil Outbreak سلام خسته نباشید قسمت های بازی Resident Evil Outbreak مشکل داره.من ??قط تونستم قسمتهای 2,3,7,8 دانلود کنم مثلاً قسمت 1 برای دانلود گذاشتم سر 87% گیر می کنه دوباره که میزدم پیغام خطا میده لط??اً این مشکل ر??ع کنید و منو راهنمایی کنید. ممنون
designer ارسال شده در شهریور 26، 2012 ارسال شده در شهریور 26، 2012 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید قسمت های بازی Resident Evil Outbreak مشکل داره.من ??قط تونستم قسمتهای 2,3,7,8 دانلود کنم مثلاً قسمت 1 برای دانلود گذاشتم سر 87% گیر می کنه دوباره که میزدم پیغام خطا میده لط??اً این مشکل ر??ع کنید و منو راهنمایی کنید. ممنون دوست عزیز اگه حل نشد با دانلود منیجر دانلود کنید اگه نشد ، ایراد از سیستم عامل شماست چون منم با همین مشکل روبرو شده بودم - یا سیستم رو چک کنید و ویروسیابی تحت داس انجام بدید و یا اگه زیاد وارد نیستید لط??اً ویندوز را عوض کنید احتمال خطا به ص??ر میرسه درضمن اگه با این مشکل زیر روبرو شدید با این تصویر مشکل رو برطر?? کنید ویرایش شده شهریور 26، 2012 توسط designer
Ù�رزانه Ù�رزانه ارسال شده در شهریور 26، 2012 ارسال شده در شهریور 26، 2012 ممنون مشکلم حل شد.:smi.le: گ??تم که پیغام خطا میده 2 تا گزینه داشت cancel و ok ok کلیک می کردم یک پنجره باز می شد که یا می گ??ت دانلود کن و یا همین تصویری که گذاشتید رو تاپیک می داد.به هر حال درست شد داره دانلود میشه.امیدوارم داخل اجرا مشکلی پیش نیاد بازم ممنون:smi.le:
designer ارسال شده در شهریور 26، 2012 ارسال شده در شهریور 26، 2012 ممنون مشکلم حل شد.:smi.le: گ??تم که پیغام خطا میده 2 تا گزینه داشت cancel و ok ok کلیک می کردم یک پنجره باز می شد که یا می گ??ت دانلود کن و یا همین تصویری که گذاشتید رو تاپیک می داد.به هر حال درست شد داره دانلود میشه.امیدوارم داخل اجرا مشکلی پیش نیاد بازم ممنون:smi.le: خواهش میکنم دوست عزیز ، انشالله که به مشکلی یرنمیخورید ، اگه مشکلی بود اطلاع بدید تا راهنمایی بشید و از بازی لذت ببرید ممنون
Ù�رزانه Ù�رزانه ارسال شده در شهریور 28، 2012 ارسال شده در شهریور 28، 2012 سلام بازی کامل دانلود شد.برنامه شبیه ساز pcsx2 دانلود کردم.داخل تاپیک توضیح دادید برای اجرا کدام مسیر باید بریم ولی من مسیری که گ??تید پیدا نمکنم:crying: لط??اً راهنمایی کنید.
Ù�رزانه Ù�رزانه ارسال شده در شهریور 29، 2012 ارسال شده در شهریور 29، 2012 (ویرایش شده) برای من این ص??حه نمی آید:sa0d: روی آیکون که کلیک می کنم ص??حه اول از سمت راست باز میشه از سمت راست شروع می شه سومین عکس پیغام میده که متوجه نمی شم.لط??آً راهنمایی کنید.ممنون ویرایش شده شهریور 29، 2012 توسط ??رزانه ??رزانه
MOJTABA900 ارسال شده در شهریور 29، 2012 مالک ارسال شده در شهریور 29، 2012 ♦با مراجعه به لینک زیر مطابق آموزش تصویری نرم ا??زار را نصب و اجرا کنید : بازی mortal kombat : armageddon برای PS2 و PC - Mkcenter | طر??داران مورتال کامبت
Ù�رزانه Ù�رزانه ارسال شده در شهریور 30، 2012 ارسال شده در شهریور 30، 2012 ممنون از شما بازی اجرا شد:) ولی نه با keyboard کار می کنه نه با joystick لط??اً راهنمایی کنید
Ù�رزانه Ù�رزانه ارسال شده در مهر 1، 2012 ارسال شده در مهر 1، 2012 ممنون از راهنمایی:smi.le: همانطور که گ??تید تنظیمات از منوی Config وارد قسمت Emulation شوید انجام دادم ولی داخل بازی اسلوموشن وقتی داخل منوی Speedhacks می رم و تنظیمات اولیه(Defualts) می زنم تصویر بهتر می شه ولی باز تصویر می زنه لط??اً راهنمایی کنید.
MOJTABA900 ارسال شده در مهر 1، 2012 مالک ارسال شده در مهر 1، 2012 تنظیمات گرا??یک را متناسب با سیستم تغییر دهید :
kia68 ارسال شده در مهر 4، 2012 ارسال شده در مهر 4، 2012 help salam man tu ghesmate tanzimat PCSX2 moshkel daram tu ghesmate select a bios rom tu in ghesmat bayad chikar konam?
kia68 ارسال شده در مهر 4، 2012 ارسال شده در مهر 4، 2012 ye sit dadid vase rahnamaee in ghesmat vali sitesh moshkel dare lotfan egid in ghesmato chikar konam
cinema3doust ارسال شده در مهر 13، 2012 ارسال شده در مهر 13، 2012 سلام. من 8 پارتو دانلود کردم ولی مثل اینکه لینکای دانلود خراب شدن اگر میشه دوباره آپلود کنید.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری