رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• مدیر کل
ارسال شده در
به دستور دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه لینک های دانلود این مطلب حذف شدند
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
ارسال شده در

سلام خسته نباشید تورو خدا بازی Battlefield 3 برای ps3 با لینک غیر مست??یم در سایت hipfile.com بزارین چون اونجا سرعتش بالا هزینه اکانت هم ارزونه لط??ا زود بزارین به خدا سایتی هست همین الان بازی Battlefield 3 گذاشته از سایت psn هم گذاشته متاس??انه لینک مسقیم از سایت psn هست و باید کل بازی در یک پارت 12 گیگ دانلود کرد لط??ا شماهم اگه میزارین حتما با پچ بزارین و بشه انلاین بازی کرد دستتون درد نکنه تورو خدا زود بزارین

• 2 weeks later...
ارسال شده در

تورو خدا بازی بزارین من ر??تم 12 گیگی از یه سایت دیگه دانلود کردم به صورت pkg هستش installe کردم پیغام playstation network میده دوستان برادران بزرگ من لط??ا این بازی درسایت hipfile قرار بدین کسی هم بخواد دانلود کنه 2000 تومن ناقابل توی اون سایت اکانت میگیره با سرعت بالا و زودتر دانلود می کنه بهتر از این که پول بدیم مغازه بازی بریزه روی هارد

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
ارسال شده در
یعنی کسیم هست هنوز اینو بازی نکرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره خیلی ها هستن، خیلی ها به خاطر حس وطن دوستی بازی نمی کنن

ارسال شده در

دوستان لینک تورنت بازی رو می ذارم تو انجمن و بهتون پیشنهاد می کنم بازی نکنید به خاطر این که پدران ما8 سال تلاش کردن دست بیگانگان نی??تده حالا شما تو 1 ساعت می خواین ایران رو ??تح کنید ودر جبهه کا??ران باشید و در اون دنیا هم اعتراضمی کنید که این گناه کبیره نست:Iran::Iran:

ارسال شده در
دوستان لینک تورنت بازی رو می ذارم تو انجمن و بهتون پیشنهاد می کنم بازی نکنید به خاطر این که پدران ما8 سال تلاش کردن دست بیگانگان نی??تده حالا شما تو 1 ساعت می خواین ایران رو ??تح کنید ودر جبهه کا??ران باشید و در اون دنیا هم اعتراضمی کنید که این گناه کبیره نست:Iran::Iran:

به نظر من آدم باید خودش بازی کنه و برداشت هاش رو از بازی بگه و نقدش کنه ، این که اگه کسی این بازی رو بازی کرد دلیل نمیشه که وطن پرست نیست

• 3 months later...
ارسال شده در
سلام... میشه بگین چرا لینکای دانلودو برداشتین؟ بازی دانلود نمیشه....

سلام،

چون این بازی ممنوع هست و برای سایت دردسر ساز میشه.....:4:

• 6 months later...
  • 5 months later...
ارسال شده در

سلام و خسته نباشید-اقا لینک دانلود بازی [h=2]Battlefield 3 برای PS3خرابه که:sneaky:-لط??ا اگه میتونین لینک سالمو بزارین:;-):-اخه خیلی طالبم بازی کنم اینو-با تشکر نویدی[/h]

ارسال شده در
سلام و خسته نباشید-اقا لینک دانلود بازی Battlefield 3 برای PS3خرابه که:sneaky:-لط??ا اگه میتونین لینک سالمو بزارین:;-):-اخه خیلی طالبم بازی کنم اینو-با تشکر نویدی

سلام.

بزار با صراحت بگم از اینجا نمیتونی چیزی پیدا کنی.

4 تا پست بالاتر بخون بی زحمت زده ممنوع هست این بازی.

با تشکر کاظی :wink:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...