seyedmahdi110 ارسال شده در خرداد 22، 2012 ارسال شده در خرداد 22، 2012 (ویرایش شده) Colin Race Dirt 2 ***************========================************* آموزش آنلاین این بازی را از لینک های زیر بگیرید Part_1** Part_2**Part_3 ***************========================************* ========================================== برای گر??تن ??ایلهای مورد نیاز و کمک و راهنمایی به روم Iranian Club واقع در Raidcall تشری?? بیاورید ویرایش شده تیر 14، 2012 توسط MOJTABA900
ayub ارسال شده در مرداد 2، 2012 ارسال شده در مرداد 2، 2012 سلام من بازی رو نصب کردم و وقتی همه که بازی رو اجرا می کنم ??قط صدای بازی میاد و تصویرش نمیاد. ضمن اینکه من بازی رو دانلود کردم. به نظر شما مشکل از کجاست. با تشکر
seyedmahdi110 ارسال شده در مرداد 31، 2012 مالک ارسال شده در مرداد 31، 2012 دوست عزیز یه سر بیا به آدرسی که دادم تا بچه ها و خودم بتونیم شما رو راهنمایی کنیم اینجا نمیشه من کی پست بزنم شما بخونی من کی گذرم از اینجا رد بشه من بخونم بهتره برای برطر?? کردن مشکلاتتون به همون آدرسی که گ??تم بیاید و یا به سرور خانه پارسیان واقع در Team Speak بیاید قسمت Iranian Club اونجا تشری?? بیارید کمکتون میکنیم.
kayvan1 ارسال شده در مرداد 31، 2012 ارسال شده در مرداد 31، 2012 سلام من بازی رو نصب کردم و وقتی همه که بازی رو اجرا می کنم ??قط صدای بازی میاد و تصویرش نمیاد. ضمن اینکه من بازی رو دانلود کردم. به نظر شما مشکل از کجاست. با تشکر دوست خوب حتما به گروه iranian-clubدر raidcallبیا hdگروه هم3535647 پشیمان نمیشی:Iran:
seyedmahdi110 ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک ارسال شده در مهر 4، 2012 سلام خدمت همه شما دوستان به دلیل مشکلاتی که اخیرا از طر?? Raidcall دیده شده مانند عدم اتصال و قطعی و داشتن پینگ بالا کلا گروه رو منتقل کردیم به Team Speak سرور Iranian Online Gamer Server برای گر??تن راهنمایی و کمک به اونجا بیاید ================== آموزش کار با Team Speak و نحوه کار جوین شدن به گروه رو از اینجا دانلود کنید. ==================
seyedmahdi110 ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک ارسال شده در مهر 4، 2012 بازم سلام برنامه ه??تگی MultiPlayer این بازی در گروه Iranian Club یکشنبه ها از ساعت 8 تا 11 شب بازیکنان بسیار زیاد شدند و مسابقاتی هم راه خواهیم انداخت. این رو باید اضا??ه کنم که برای بازی کردن ??قط باید ورژنهای دون??ر یا چندن??ری که میخان بازی کنند یکسان باشند. مثلا اگر بازی رو نصب کردید و دیدید نوشته 2.5.00.0 باید طر?? مقابل هم همین باشه و نیازی به آپدیت نداره.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری