Sumaan1997 0 ارسال شده در اسفند 90 مواد اولیه : *گوشت ماهیچه با استخوان ۵۰۰ گرم *نخود و لوبیا س??ید روی هم ۱۵۰ گرم *پیاز متوسط یک عدد *بادنجان قلمی چهار عدد *سیر یک بوته *سیب*زمینی کوچک سه عدد *کشک ۲۵۰ گرم *نمک، ??ل??ل و زردچوبه به میزان لازم *نعنا داغ دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می*کنیم. گوشت را درون قابلمه ریخته به اندازه یک لیتر آب روی آن می*ریزیم تا به جوش آید ک?? روی گوشت را می*گیریم سپس پیاز را خرد کرده و به همراه زردچوبه، ??ل??ل، نخود و لوبیا به آن اضا??ه می*کنیم، پس از به جوش آمدن می*گذاریم با حرارت ملایم پخته شود وقتی گوشت پخته شد، بادنجان*های پوست کنده و خرد شده را به آن ا??زوده و سیر حبه شده و سیب*زمینی پوست کنده را داخل آبگوشت می**ریزیم و اجازه می*دهیم تا بادنجان*ها پخته شوند. در پایان کشک و نعنا داغ را به آبگوشت اضا??ه می*کنیم نمک لازم را درون قابلمه می*ریزیم تا کاملا غذا جا بی??تد. پس از کشیدن آب آبگوشت سیرها را از ظر?? خارج کرده و مواد باقیمانده را با گوشت می*کوبیم. غذای محلی شهرستان ملایر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر