iahoo ارسال شده در فروردین 29، 2012 ارسال شده در فروردین 29، 2012 (ویرایش شده) سلام یه پرسش این بازی تیکن 6 که میگن برای پی سی تو 150 مگ درست شده درسته؟ ویرایش شده فروردین 30، 2012 توسط MOJTABA900
x_man123 ارسال شده در فروردین 30، 2012 ارسال شده در فروردین 30، 2012 نه با با تیکن 5 4 گیگ هست بازیش برای پی سی تیکن 6 باید حتما 2 dvd را باشه
alidodar1 ارسال شده در فروردین 30، 2012 ارسال شده در فروردین 30، 2012 اینی که میگی وجود داره! در اصل ??ایل ps3 این بازیه که ??شرده شده و به 150 مگ رسیده! ولی به هیچ وجه رو pc قابل اجرا نیست!!!(نسخه های 37 مگ و 5مگابایتیش!!!!!! هم اومده بیرون ولی همشون به درد لای جرز میخورن!) من یه نسخه تقزیبا 600 مگای پیدا کردم تستش میکنم اگه جواب داد همین روزا رو سرور خودم آپلود میکنم واستون و یه تاپیک واسش باز میکنم... ??قط دعا کن این یکی دیگه جواب بده:sadface:
tinibib ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 اینی که میگی وجود داره! در اصل ??ایل ps3 این بازیه که ??شرده شده و به 150 مگ رسیده! ولی به هیچ وجه رو pc قابل اجرا نیست!!!(نسخه های 37 مگ و 5مگابایتیش!!!!!! هم اومده بیرون ولی همشون به درد لای جرز میخورن!) من یه نسخه تقزیبا 600 مگای پیدا کردم تستش میکنم اگه جواب داد همین روزا رو سرور خودم آپلود میکنم واستون و یه تاپیک واسش باز میکنم... ??قط دعا کن این یکی دیگه جواب بده:sadface: داداش چیزی ازش کم کردن حجمش برای ps3 انقدر کم شده؟
Black-Star ارسال شده در خرداد 19، 2012 ارسال شده در خرداد 19، 2012 سلام...ببخشید اما میشه یکی راهنماییم کنه؟ من این بازی رو توی PSP دارم...میخوام بدونم چه جوری میشه بازی رو تموم کرد؟ من واقعا نمیدونم...داستان قسمت 6 رو هم کسی میدونه؟؟؟ میشه یه توضیح با جزئیات در مورد تیکن 6 بدین؟ مثلا آیا کاراکتر مخ??ی داره...اگه داره چه جوری میشه بازش کرد؟چه جوری میشه کل بازیو تموم کرد و ??همید که بالاخذه کی برنده این دوره میشه؟ تیکن 7 کی وارد بازار میشه و برای PSP میاد یا نه؟??کر کنم منظورمو ??همیده باشین...خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین...http://forums.p30day.com/images/smilies/51.gif
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری