zakharha ارسال شده در اسفند 31، 2011 ارسال شده در اسفند 31، 2011 با سلام خدمت دوستان عزیز پی سی دی امیدوارم حالتون خوب باشه حتما با دیدن موضوع این مطلب یکمی شوکه شدید ولی هیچ جای نگرانی نیست :cool: من این تایپک رو زدم تا از شما عزیزان بپرسم: 1. آیا واقعا خون آشام وجود دارد؟؟ 2. آیا واقعا گرگینه وجود دارد؟؟ 3. شما تا به حال یکی از این ها رو دیدید؟؟ 4. اگر واقعیت داشته باشه دوست دارید به کدوم تبدیل بشید؟؟ شاید ??کر کنید یک مسئله پیش و پا ا??تاده است ولی از نظر من خیلی مهمه، خواهشا نظر های بیمورد هم ندید، مرسی در ضمن میتونید در نظر سنجی هم شرکت کنید.
meysam3000 ارسال شده در فروردین 1، 2012 ارسال شده در فروردین 1، 2012 سلام. مثله اینکه شما ??یلم twilight ر??ته رو اعصابت ها :2lkfck5:
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 3، 2012 ارسال شده در فروردین 3، 2012 :17::17: :glare::glare: شما دارید دربارح چی سهبط می کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O_O::O_O::O_O::electricf:
Vasilis ارسال شده در فروردین 3، 2012 ارسال شده در فروردین 3، 2012 نه Wolverines نه Vampires ??قط Aliens
batman ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 :17::17: :glare::glare: شما دارید دربارح چی سهبط می کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O_O::O_O::O_O::electricf: ??کر کنم سهبط درستش صحبت هست ! دربارح هم درباره !:tongue:
زهرا خانوم مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 کسی ??یلم یاران حلقه رو داره برام ب??رسته ??کر کنم سهبط درستش صحبت هست ! دربارح هم درباره !:tongue: سلام من زهرام ??یلم یاران حلقه با زیرنویس ??ارسی یا زبا اصلی اینم ایمیلم rgerdoo@yahoo.com
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 سلام من زهرام ??یلم یاران حلقه با زیرنویس ??ارسی یا زبا اصلی اینم ایمیلم rgerdoo@yahoo.com منم خودمم چه ربطی داشت به این تاپیک ؟
زهرا خانوم مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 همینجوری چه جوری تو انجمن بگردم؟
زهرا خانوم مهمان ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 :love2::139fs108574:
Vasilis ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 همینجوری چه جوری تو انجمن بگردم؟ ??قط یک راه داره !!! http://forums.p30day.com درست شد ؟
zakharha ارسال شده در فروردین 4، 2012 مالک ارسال شده در فروردین 4، 2012 همینجوری چه جوری تو انجمن بگردم؟ خانم محترم شما لط?? کنید برای جستجوی ??یلم به سایتهای ??یلم مراجعه کنید مثل اینها: www.baranmovie21.in www.mydatir23.in www.onlinefa71.in مو??ق باشید
hassani67 ارسال شده در فروردین 4، 2012 ارسال شده در فروردین 4، 2012 ??کر کنم سهبط درستش صحبت هست ! دربارح هم درباره !:tongue: کاملاً درسط نوشتی عسیزم اینا ??ارسی بلد نیستن:scared:
j-sparrow ارسال شده در فروردین 5، 2012 ارسال شده در فروردین 5، 2012 ay ba ba in che taypikieeeee alakiii vaghtamo gereftiiii......baba yekiiiiii ino bbandeeeeee:10::90:
zakharha ارسال شده در فروردین 5، 2012 مالک ارسال شده در فروردین 5، 2012 ay ba ba in che taypikieeeee alakiii vaghtamo gereftiiii......baba yekiiiiii ino bbandeeeeee:10::90: دوست عزیز ما شما رو اجبار نکردیم بیای این تایپک رو بخونی 2 روزه اومدی تو این سایت عضو شدی واسه ما تعیین تکلی?? میکنی
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 ??کر کنم سهبط درستش صحبت هست ! دربارح هم درباره !:tongue: اولا طو برو درستش رو درصط کن سانیا برو منطزر طشکر برای تست هوش باش:xD::xD:
batman ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 بخندیم ضایع نشی گناه داره ! این همه ??کر کرده این به ذهنش رسیده ! :thumbup:
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 7، 2012 ارسال شده در فروردین 7، 2012 (ویرایش شده) بخندیم ضایع نشی گناه داره ! این همه ??کر کرده این به ذهنش رسیده ! :thumbup: یک اون انگشطی که اوردی جلوم چحار طاش تر?? خودطه دو نبایدی بخندی می طرصی مصواک گرون بشه صه باصه خنده نگ??تم گ??تم لخت شی صینه بضنی:glare::glare: ویرایش شده فروردین 8، 2012 توسط alex okaner
x_man123 ارسال شده در فروردین 13، 2012 ارسال شده در فروردین 13، 2012 خب گزیگینه که صد درصد وجود داره و هست که اون 1 بیماری به اسم لیکنتراپی که مال ژن های خاص ولی طر?? پرمو و از اینچرته و پرته نمیشه ??قط تصور میکنه که تبدیل به گرگ میشه ??قط همین و به دیگران حمله میکنه خون اشام هم وجود داره خون اشام ها همون خ??اش ها هستند انسان هم که ماییم مشکل حل شد تمام اینها اطلاعاتی بود که توی اینترنت با ??یلم و عکسش در سایت های خارجی از امریکا گذاشته شده بود ولی دولت امریکا این اطلاعات را قبول نکرد و گ??ت که تمام اینها شایعه هستند
assessyn ارسال شده در دی 26، 2012 ارسال شده در دی 26، 2012 خون آشام خیلی دوست داشتم یکی از خون آشامها میشدم.کاشکی بودن واقعا
unika ارسال شده در بهمن 3، 2012 ارسال شده در بهمن 3، 2012 سلام . راستش من از خون اشام مي ترسيدم اما از وقتي سريالvampire رو مي بينم ترسم ريخته .... تازه ازشون خوشمم اومده ... يه كم هم دلم براشون مي سوزه .... اخه خودشونم نمي خواستن اونطوري بشن... مي دونم الان ??كر مي كنيد من باورم شده كه خون اشام وجود داره ..راستش اينقدر سريالش باحاله كه اره باورم شده....
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری