saeed-mj ارسال شده در اسفند 27، 2011 ارسال شده در اسفند 27، 2011 (ویرایش شده) لینک دانلود ??ایل های مورد نیاز: Free File Sharing Made Simple - MediaFire لینک دانلود برنامه NET Framework Version 4 : http://www.tebyan.net/download/dot_net_framework_version_4.0.3925.html دراین پست قصد دارم طریقه آنلاین بازی کردن Call Of Duty 6 MW2 رو به صورت آنلاین و بدون گارنا و CD Key و با کرک کامل توضیح بدم. شما برای قدم اول نیاز دارید بازی COD 6 رو با DVD بازی نصب کنید. بعد از نصب بازی شما باید ??ایل های زیر را از لینک های دانلود بالا دانلود کنید. دانلود Microsoft NET Framework Version 4 (توجه کنید که در ویندوز ۷ نیازی به نصب Net Framework ندارید) دانلود Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable ( با حجم 4 MB ) این دو ??ایل رو نصب کنید. 1-بعد از نصب این دو ??ایل شما نیاز به برنامه Emulator Alteriw دارید. Emulator Alteriw (با حجم 1 MB) پس از دانلود از حالت زیپ خارج کنید و همه ??ایل ها رو در پوشه اصلی بازی کپی کنید. 2-بعد از انجام دادن مرحله (1) شما نیاز به ??ایلهای iw_22.iwd و iw_23.iwd دارید. ??ایل iw_22.iwd (با حجم 142 MB) ??ایل iw_23.iwd (با حجم 126 MB) پس از دانلود این دو ??ایل رو در پوشه Main در محل نصب بازی کپی کنید. 3-بعد از انجام دادن مراحل بالا به محل نصب بازی بروید و ??ایل alterIWnet_configure رو اجرا کنید. در پنجره باز شده یک اسم برای خود انتخاب کنید.(اسمی که درون بازی برای شما ثبت میشه Nickname ) و گزینه Save رو بزنید. حالا ??ایل iw4mp.exe رو اجرا کنید. بعد از اجرای این ??ایل بازی شروع میکنه به آپدیت شدن ولی زیاد طول نمیکشه (کمتر از ۳ دقیقه) بعد از آپدیت یه پیغام ظاهر میشه برای تعهد گر??تن از شما که از هک است??اده نکنید. شما باید این پیام رو درون پنجره وارد کنید. .I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat بعد از وارد کردن این جمله بازی لود میشه. Play Online و بعد Server List رو بزنید و یه Refresh کنید. حال شما میتونین به راحتی Call Of Duty 6 رو به طور آنلاین و بدون نیاز به گارنا و cd key بازی کنید. لینک سایت منبع: Delta-Game | سایت تخصصی بازی های آنلاین و شبکه ایی ویرایش شده تیر 14، 2012 توسط MOJTABA900
hamidhm ارسال شده در اسفند 27، 2011 ارسال شده در اسفند 27، 2011 با تشکر از دوست عزیزمون برای این پست خوبشون برای اینکه بازی رو بهتر بازی کنیم کسی که server میشه باید بدونه که سرعت اینترنتش خوب باشه هرچی ping سروری که میخواید بهش وصل بشید پایین تر باشه بهتره و راحت تر میتونید بازی کنید .
alihabibzadeh ارسال شده در شهریور 9، 2012 ارسال شده در شهریور 9، 2012 سرعت اینترنت 128 خوبه ؟ آخه من call of 4 رو به راحتی با این سرعت بازی میکنم؟:91:
hadi200 ارسال شده در شهریور 13، 2012 ارسال شده در شهریور 13، 2012 مدتی هست که نکیتونم این بازی را انلاین بازی کنم امیدوارم این روش جواب بده راستی اینک دانلود خرابه لط??ا تصحیح کنید ممنون
m9792 ارسال شده در بهمن 30، 2012 ارسال شده در بهمن 30، 2012 این روش دیگه منسوخ و قدیمی شده و با این روش نمیشه انلاین بازی کرد.برای انلاین بازی کردن به پست زیر برید. http://forums.p30day.com/t4945.html#post19063
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری