مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 21، 2011 ارسال شده در اسفند 21، 2011 ا??تم یا??تم کسانی که مشکل اجرا کردن بخش survival کالا?? 8 رو داشتن میتونن با دانلود کردن مپ های زیر مشکلشو رو برطر?? کنند کد: http://www.mediafire.com/?r8x4s2b3l593x پسورد: کد: www.rgamer.cz.cc بعد از ***ترکت کردن بازی با تعداد زیادی از ??ایل های ناشناخته با پسوند 001 و 002 و... روبه رو میشید: برای به هم وصل نمودن پارت های دانلودی از برنامه HJSplit یا isobuster است??اده نمایید ، کاربری این برنامه بسیار ساده است ، پس از اتمام دانلود تمامی ??ایلهای مربوط به بازی، ??ایل اولی که دانلود کردید با پسوند .001 را از طریق منوی Join و سپس Input File وارد برنامه کنید ، برنامه به صورت خودکار ??ایلهای دیگر را شناسایی کرده و میتوانید بعد از چند لحظه ??ایل خروجی به صورت کامل دریا??ت می نمایید مپ هارو تو مسیر zone\english بریزید ریا نشه ولی اولین ن??ری هستم که راهش رو پیدا کردم yahoo id:mmolaznali
saeed-mj ارسال شده در اسفند 22، 2011 ارسال شده در اسفند 22، 2011 شما اگه کرک Reloaded و پچ ورژن 1.4 رو در محل نصب بازی Paste کنی مشکلت حل میشه.لازم نیست 1GB دیگه دانلود کنی.با 20MB کارت درست میشه.
Rezakombat ارسال شده در اردیبهشت 14، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2012 شما اگه کرک Reloaded و پچ ورژن 1.4 رو در محل نصب بازی Paste کنی مشکلت حل میشه.لازم نیست 1GB دیگه دانلود کنی.با 20MB کارت درست میشه. نمي شه من مشكل دارم اين برنامه هايي را كه گ??تي هم ريختم ببخشيد ميشه كل مپ ها را اپلود كنيد واقعا اگر انجام بدهيد نابغه ايد يا حداقل يك لينك دهيد
arian535 ارسال شده در مهر 5، 2013 ارسال شده در مهر 5، 2013 salam. in link faal nist. mishe faalesh konid. chizi vase danlod nist. tnx
arian535 ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 سلام این لینک ??عال نیست. لط??ا ??عالش کنید. ممنون
arian535 ارسال شده در مهر 25، 2013 ارسال شده در مهر 25، 2013 salam. mishe filharo baram befresti ya dobare upload koni. ? tnx a lot
arian535 ارسال شده در مهر 25، 2013 ارسال شده در مهر 25، 2013 mishe filharo dobareh bezarin, hichi to link nist tnx
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری