رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

یک ??رصت استثنایی...!

free_-_Game2Download.png

آیا دوست دارین محصولاتی نظیر انواع کنسول بازی، موزیک پلیر، گوشی، لپ تاب، ال ای دی و ... را به صورت رایگان در محل سکونت یا کارتان تحویل بگیرید؟

اگه جوابتون مثبت هست که مطمئنا همینطوره این ??رصت را از دست ندهید و با کلیک بر روی لینک زیر عضو شوید و محصولی را که می خواهید به رایگان دریا??ت کنید را انتخاب کنید.

http://www.iran-getfree.tk

وقتی که ص??حه لود شد شما در سمت راست یک ??رم عضویت را خواهید دید. در قسمت های مربوطه نام، نام خانوادگی و ایمیل خود را بنویسید. (دقت کنید که ایمیل خود را صحیح وارد کرده باشید تا لینک ??عال سازی به شما ارسال شود.) در قسمت Select a Gift هم باید کالای مورد نظر خود را جهت دریا??ت انتخاب کنید. وقتی که اطلاعات لازم را کامل کردید بر روی Get Stated کلیک کنید یا وارد قسمت بعدی شوید. در قسمت بعدی جلوی Confirm Email ایمیل خود را بار دیگر وارد کنید و یک پسورد برای خود انتخاب کنید.

حالا در قسمت بعدی باید آدرس دقیق محل سکونت یا کار را وارد کنید. در اینجا باید جلوی Address 1 آدرس دقیق خود را وارد کنید. باید آدرس خود را به انگلیسی وارد کنید. به همین خاطر من نیاز دانستم تا اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهم. مثلا:

پلاک = no | واحد = unit | طبقه = floor یا flat | ساختمان = bldg | کوچه = alley | خیابان = st |

خیابان بزرگ = ave | بلوار = blvd | میدان = sq | چهارراه = cross | جاده = rd |

برای مثال:

hafez sq, moallem st, golha alley, sahand bldg, floor4, unit2

به پر کردن Address 2 نیازی نیست. در قسمتهای Town / City و County / State و Postcode / Zip هم به ترتیب نام شهر، استان و کد پستی خود را وارد کنید. سپس کشور خود را انتخاب کرده و بر رو Terms & Conditions تیک بزنید. حال بر روی Register Now کلیک کرده و منتظر بمانید تا لینک ??عال سازی به ایمیل شما ارسال شود.

پس از کلیک بر روی لینک ??عالسازی مراحل عضویت شما پایان یا??ته و شما می توانید کالای مورد نظر رو دریا??ت کنید. اما برای این کار شما باید حدود چند ن??ر را به این سایت دعوت کنید تا کالای مورد نظر برای شما ارسال شود. این میزان بستگی به نوع کالای انتخابی شما دارد که بیشترین آن 45 ن??ر است.

باید این را به شما بگم که واقعا کالای مورد نظر رو براتون ارسال می شه. چون یکی از دوستان گوشی آی??ون 16 گیگ را انتخاب کرده که براش ??رستادن.

من خودم هم پارسال یه موزیک پلیر س??ارش دادم به یه ماه نکشید واسم ارسال شد

از مدیران خواهش میکنم این تاپیک را حذ?? نکنند یا پست را ویرایش نکنند .کاربران هم باید کمی تحول را تجربه کنند

دوستان بهتون بگم این شرکت خیلی بهتر از بید??ا یا این سایتای تبلیغاتی الکی است

• Like 1
  • پاسخ 53
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

من پارسال اینجا عضو شدم باید برای دریا??ت جایزه باید زیر مجموعه بگیرید یعنی یه لینک با یه شماره بهتون میده که باید کسانی که بهشون سایتو معر??ی کردین بیان از طریق اون لینک عضو شن تا به شما امتیاز بده با غرض پوزش از دوست عزیز باید بگم بدرد نمیخوره من 15 امتیاز گر??تم الان یه ساله هیچ خبره از xbox نیست شمام بیخود وقتتو تل?? زیر مجموعه گیری نکون با عرض معذرت

ارسال شده در
یعنی کلا خود کنسول رایگان هست یا ??قط هزینه ی پستش !؟:17:

کلا هم خود گنسول رایگانه هم هزینه ارسال

بابا من دارم میگم یه موزیک پلیر اپل گر??تم چرا باور نمیکنید

ارسال شده در

اقا چه متنه جالبی گذاشتی , خندم گر??ت البته ببخشیدا

تو این وضع مملکت که سکه از 400 می شه 600 بعد بانک میاد 500 حراج می کنه کی بخاطر دعوت کردن چند تا ادم به یه سایت می یاد گوشی اپل 1 میلیون و 100 بده به شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اپلا معلوم نیست سایت چی هست شما نوشتی http://www.iran-getfree.tk پس این چیه Xpango - Welcome to the Free Generation | Xpango.com که بعد از باز شدن ص??حه اسم عوض می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در کل بچه ها امتحان کنن اگه چیزی بردن ما خوشحال می شیم :;;D:

ارسال شده در

این مخ???? شده با دات تی کی که ر??رال رو پاک نکنی! من 3 سال تو این سایت هستم، از موقعی که راه ا??تاد، چندبارم نامه نگاری کردم که تو ایران نمیشه کردیت کسب کرد، اما گ??تن نه میشه. حال یک سوال داشتم: در هر صورت ر??رال باید اکتیو کند و شما امتیاز کسب کنید:

1- چجوری ر??رال را بدون گول زدن و یا است??اده از vpn و.. کسب کرد ( منظورم ایرانی است)

2- کدوم آ??ر رو پر کرد که تو ایران کار کنه؟ (مهم)

ارسال شده در
اقا چه متنه جالبی گذاشتی , خندم گر??ت البته ببخشیدا

تو این وضع مملکت که سکه از 400 می شه 600 بعد بانک میاد 500 حراج می کنه کی بخاطر دعوت کردن چند تا ادم به یه سایت می یاد گوشی اپل 1 میلیون و 100 بده به شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اپلا معلوم نیست سایت چی هست شما نوشتی http://www.iran-getfree.tk پس این چیه Xpango - Welcome to the Free Generation | Xpango.com که بعد از باز شدن ص??حه اسم عوض می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در کل بچه ها امتحان کنن اگه چیزی بردن ما خوشحال می شیم :;;D:

اولا الکی خندت گر??ت

دما شما امتحان کردی داری این حر??ا رو میزنی

سوما این سایت برای تبلیغات برند هاست

چهارما رو بعدا میگم......

ارسال شده در
دوستم که 56 تا داشت بهم داد

خوب اون چجوری کردیت ها رو به دست آورده؟

من که سه ساله عضوشم یک کردیت هم ندارم!

در ضمن تا اونجا که می دونم تو xpango انتقال کردیت نداریم!

چرا می پیچونی D: !

ارسال شده در

چرا اینقدر کشش میدین

میگم من موزیک پلیر گر??تم

تازه اون نمی??رسته شرکت emb یا پست پیشتاز میاره

تازه امتحانش ضرر نداره

چند دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره

ارسال شده در

این سومین پستیه که دارم می پرسم و هنوز جواب ندادی!! یک بار دیگه می پرسم:

دوستت چجوری کردیت ها رو به دست آورده؟ (کدوم offer ها رو پر کرده یا reffer هاش کدوم رو پر کردن)

در ضمن تا اونجا که می دونم تو xpango انتقال کردیت غیر ممکنه!

لط??اً جواب همش رو بده!! منو نپیچون!! D:

بای

XD

ارسال شده در

اولا این چه طرز صحبته

دوما دوستم اونا رو به سختی به دست اورده

سوما چرا ممکنه ??قط باید به اون امتیاز خاص برسی

چهارما پیچوندن کار ماست:sig:

ارسال شده در
اولا این چه طرز صحبته

دوما دوستم اونا رو به سختی به دست اورده

سوما چرا ممکنه ??قط باید به اون امتیاز خاص برسی

چهارما پیچوندن کار ماست:sig:

بگو ........

اگه نمیخوای اینجا بگی پ.خ. کن

بای

ارسال شده در

سلام

من چند تا سوال داشتم

1- این کالایی که ارسال میشه با تخ??ی??ه یا کاملا مجانی؟

2- میشه تو این سایت با ایمیل های مختل?? عضو شد و چند تا کالا انتخاب کرد؟

3-یه کسی رو که من دعوت می منک به این سایت باید به کجا بره ص??حه اصلی یا Referral ID

ارسال شده در

سلام

من چند تا سوال داشتم

1- این کالایی که ارسال میشه با تخ??ی??ه یا کاملا مجانی؟

کاملا مجانیه

2- میشه تو این سایت با ایمیل های مختل?? عضو شد و چند تا کالا انتخاب کرد؟

خیر چون آی پی شما ثبت میشود

3-یه کسی رو که من دعوت می منک به این سایت باید به کجا بره ص??حه اصلی یا ؟Referral ID

Referral ID

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...