MAVAL ارسال شده در تیر 20، 2012 ارسال شده در تیر 20، 2012 مال من وقتی ازبازی برای اولین بار خارج شدم ومیخواستم دوباره برم تو بازی سریال برای ??عال شدن میخواد کمک کنید:sweat:
مهمان مهمان ارسال شده در مرداد 12، 2012 ارسال شده در مرداد 12، 2012 آره مشکل اینجاست بعد از پرواز از یه اتاق میده بعد در رو باز میکنی باید چند ن??ر از نینجا ها باشن و از پله ها بری بالا پیش اون زنه ولی برا من نه آدمی هست و پله ها هم 5تا مونده دیگه بالا نمیره. اگه کسی بلده کمک کنه ممنون. شما در طول بازي از ترينر است??اده كرده ايد. تنها راه اينه كه از اول شروع كنيد. نگران نباش بيشتر از 2 ساعت طول نميكشه.:11:
مهمان مهمان ارسال شده در مرداد 12، 2012 ارسال شده در مرداد 12، 2012 مال من وقتی ازبازی برای اولین بار خارج شدم ومیخواستم دوباره برم تو بازی سریال برای ??عال شدن میخواد کمک کنید:sweat: وقت بازي كردن به اينترنت وصل بودي و بازيت از كرك خارج شده است. Un install كن و از اول نصب كن.شايد درست بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trojan ارسال شده در شهریور 24، 2012 ارسال شده در شهریور 24، 2012 آقا این مشکل از چی هست؟؟کرک شما رو هم ریختم. http://cend.hostei.com/photos/5c150afbfbce.jpg بعدش این میاد و بعد میره بیرون.نمیره توی بازی http://cend.hostei.com/photos/eab47bf3a57d.jpg
trojan ارسال شده در شهریور 25، 2012 ارسال شده در شهریور 25، 2012 بچه ها 1 روز شدا.نمیخوام اسپم کنم.اما کسی کمک میکنه؟؟
trojan ارسال شده در شهریور 29، 2012 ارسال شده در شهریور 29، 2012 یعنی خیلی دمتون گرماااااا.یکی پیگیری نمیکنههه
trojan ارسال شده در شهریور 30، 2012 ارسال شده در شهریور 30، 2012 یوهووووو چند روز شده هااااا. Dlc بچه هااااا
MOJTABA900 ارسال شده در شهریور 30، 2012 ارسال شده در شهریور 30، 2012 Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی و نرم ا??زار - پک الحاقی جدید بازی Batman Arkham City Harley Quinn DLC
trojan ارسال شده در مهر 1، 2012 ارسال شده در مهر 1، 2012 دستت درد نکنه.بعدش نصبش آموزش خاصی داره؟؟اگه اره میشه اونم بزارین؟؟ممنون
trojan ارسال شده در مهر 1، 2012 ارسال شده در مهر 1، 2012 http://www.uploadbaz.com/9sfnd94pwnga راستی این dlc با اون ??رق داره؟؟اخه حجمش کمتره.بعدش اونی که گذاشتی شامل این هم میشه؟؟
MOJTABA900 ارسال شده در مهر 1، 2012 ارسال شده در مهر 1، 2012 مت??اوت میباشد : –Welcome To BartarFilm–پیش ??رض دانلود نسخه نهایی بازی Batman Arkham City 2011 به همراه Crack اختصاصی |
trojan ارسال شده در مهر 3، 2012 ارسال شده در مهر 3، 2012 مجتبی جان.??ایل چون بالای 500 bm هست نمیزاره رایگان دانلود کنم.زحمت میکشی از یه سرور ئیگه بهم بدی؟؟ئستت درد نکنه
trojan ارسال شده در مهر 4، 2012 ارسال شده در مهر 4، 2012 آقا مجتبی طریقه نصب اون dlc harley رو میگین؟؟??قط زود من خودم که گشتم همه ??ایل setup میگ??تن داره اما واسه من نداره.میشه بگین.ممنون
omid.dp ارسال شده در مهر 21، 2012 ارسال شده در مهر 21، 2012 سلام ، من بازی رو نصب کردم اما بعد اون تیکه که جوکر بتمن و میگیره و خونشو بش تزریق میکنه ، چیزه دیگه ای نمیاد هر چقدم که کلیک میکنم واسه Skip شدنه ??یلم ، ??قط مینویسه loading
sonical ارسال شده در مهر 28، 2012 ارسال شده در مهر 28، 2012 براي منكه چنين ات??اقي ني??تاده !!! :scared:
omidkhalafbeigi ارسال شده در آبان 18، 2012 ارسال شده در آبان 18، 2012 سلام دوستان من توی مرحله ای که جوکر بتمن رو به صندلی بسته و بعد بتمن رو از شیشه به پایین پرت میکنه گیر کردم و مشکلم اینه که وقتی که بتمن به زمین میخوره تمام ص??حه سیاه میشه !!! چیکار باید کنم ؟؟؟ :sweat:
HosseinAlihp ارسال شده در آبان 20، 2012 ارسال شده در آبان 20، 2012 سلام ، من بازی رو نصب کردم اما بعد اون تیکه که جوکر بتمن و میگیره و خونشو بش تزریق میکنه ، چیزه دیگه ای نمیاد هر چقدم که کلیک میکنم واسه Skip شدنه ??یلم ، ??قط مینویسه loading منم همین مشکلو دارم :crying: خواهشنا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه مرسی
HosseinAlihp ارسال شده در آبان 20، 2012 ارسال شده در آبان 20، 2012 “دوست عزیز که نسخه بلک ب*** رو دانلود کردی و نمیتونی که ??یلم پرت شدن بتمن رو رد کنی قسمت قبل که با کت وومن بازی میکنین alt + tab بزن و برو در آدرس زیر Batman Arkham City\BmGame اسم پوشه MoviesStereo رو تغییر بده مثلا dMoviesStereo و دوباره alt+tab بزن و به بازی ادامه بده وقتی که قراره اون ??یلم پخش بشه ??یلم رو پیدا نمیکنه و صحنه بعد بتمن روی زمین ا??تاده میتونین بازی رو ادامه بدین دوباره یادت باشه که اسم پوشه رو به حالت اول برگردونی تا بتونی بقیه ??یلم های بازی رو ببینی??? داداش عاشقتم دمت گرم من مشکلم حل شد مرسی :6:
amirho3ein ارسال شده در آبان 26، 2012 ارسال شده در آبان 26، 2012 سلام من تو یکی از مرحله ها گیر میکنم مرحله ای که باید اون Assassin رو بکشی ( همون مرحله ای که باید دنیا رو نجات بدی آخرش با خون بابای اون دختر رو بگیری ) .. من به اونجایی میرسم که شمشیر رو بتمن میگیره و باید اونو بکشه که دیگه هیچ کاری بتمن انجام نمیده و ??قط نگاه میکنه !! باید چه کاری کنم !
sina707 ارسال شده در آبان 28، 2012 ارسال شده در آبان 28، 2012 سلام من تو یکی از مرحله ها گیر میکنم مرحله ای که باید اون Assassin رو بکشی ( همون مرحله ای که باید دنیا رو نجات بدی آخرش با خون بابای اون دختر رو بگیری ) .. من به اونجایی میرسم که شمشیر رو بتمن میگیره و باید اونو بکشه که دیگه هیچ کاری بتمن انجام نمیده و ??قط نگاه میکنه !! باید چه کاری کنم ! سلام دوست من شما از ترینر در مرحله های قبل است??اده کردی؟ برای خودم چون از ترینر است??اده کردم همونجا گیر کرد میجبور شدم یه دور از اول دوباره بازی کنم.!
عرشیا مهمان ارسال شده در دی 9، 2012 ارسال شده در دی 9، 2012 اره منم مثل امین021 تو همون مرحله گیرکرم
h00man ارسال شده در مرداد 30، 2013 ارسال شده در مرداد 30، 2013 اقا اینجا کسی میدونه چطوری میشه بخشای مربوی یه catwoman و robin رو توی بتمن ارکام سیتی بازی کرد؟ الان ارکام سیتی رو هارد دارمش ولی میخوام کت ومنو باز کنم
mortezatroy ارسال شده در مرداد 30، 2013 ارسال شده در مرداد 30، 2013 منم گر??تم بازیشو کم کم داره خوشم میاد جالبه موضوع گیم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری