peyman100 ارسال شده در بهمن 21، 2011 ارسال شده در بهمن 21، 2011 سلام بازی stronghold 3 رو من دانلود کردم و نصبش هم کردم. ولی وقتی که میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم aplication load error 5:0000065434 لط??ا کمک کنید
ashkan.. ارسال شده در بهمن 26، 2011 ارسال شده در بهمن 26، 2011 سلام بازی stronghold 3 رو من دانلود کردم و نصبش هم کردم. ولی وقتی که میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم aplication load error 5:0000065434 لط??ا کمک کنید ................................................. سلام کرک بازی رو کپی نکردید نحوه کپی کردنش اینجوریه:وارد درایو نصب بازی میشید پوشه بازی رو باز میکنید بعدش پوشه bin رو باز میکنید و بعد پوشه win32_release و همینجا کرک رو کپی میکنید
ali_mak46 ارسال شده در فروردین 2، 2012 ارسال شده در فروردین 2، 2012 سلام منم مشکل دوستمونو دارم کرک رو هم کپی کردم اما بازم ارور stop working رو داد بازی میاد بالا شکلک موس هم عوش میشه اما ارور میده خارج میشه
ali_mak46 ارسال شده در فروردین 22، 2012 ارسال شده در فروردین 22، 2012 ................................................. سلام کرک بازی رو کپی نکردید نحوه کپی کردنش اینجوریه:وارد درایو نصب بازی میشید پوشه بازی رو باز میکنید بعدش پوشه bin رو باز میکنید و بعد پوشه win32_release و همینجا کرک رو کپی میکنید حقیقت این کار رو کردم اما بازم ارور داد بیرون پرسید گ??ت ممکنه چون ویندوزت 64 بیت اجرا نشه رو 32 بیت امتحان کن. ولی خودم هنوز تست نکردم . به نظرتون تاثیری داره ؟ ممکن نیس کلا بازی ب ویندوز 7 مشکل داشته باشه ؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری